Samara – Kazaň 1:1 (kon.) | Machačkala – Saransk 3:0 (kon.) | Zenit – Lok. Moskva 1:1 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
1:1 (0:0)
FC Rubin Kazaň
Neděle 15.05.2016, 13:30 • Stadion Metallurg, Samara • Ruská Premier Liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Samara se po přestávce ujala zásluhou Gianniho Bruna a jeho krásné střely o břevno vedení, které Křídla Sovětů mohla v závěru i přes velký tlak Kazaně pojistit, jenže dalekonosná rána Adise Jahoviće ze standardní situace orazítkovala spojnici tyče a břevna. Už to vypadalo, že domácí dokráčí pro tři body, jenže dvě minuty před koncem Nadson při odkopu míče nešťastně trefil nohu Marka Děviče a následnou penaltu tvrdou ránou doprostřed proměnil Mijo Caktaš. Konečný výsledek. Samara 1 Rubin Kazaň 1. (15:27:39)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Nad rámec krásného zápasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    90
    Samara prožívá velice smolný a nešťastný závěr utkání, na druhou stranu ale ani jednomu z týmů nejde kromě bodů a postavení v tabulce o nic. Oba týmy už jsou jistě zachráněny a zbytek sezóny mohou dohrát v klidu.
    89. Mijo CAKTAŠ - 1:1
     
    89
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    MIJO CAKTAŠ proměňuje penaltu a kdo jiný by se měl dnes prosadit, když už ne on!! Záložník Kazaně se dostal v průběhu zápasu k několika střelám, ze značky pokutového kopu už se ale nemýlil. Brankář Jevgenij Konjuchov si sice na míč levačkou sáhl, tvrdou ránu Mija Caktaše doprostřed brány ale vyrazit nedokázal.
    88. Nadson předvedl hodně nešťastný penaltový zákrok.
     
    88
    Nadson chtěl odkopnout míč z šestnáctky, jenže trefil pouze nohu Marka Děviče a Kazaň bude zahrávat pokutový kop! To je hodně nešťastný moment.
     
    87
    Kazaň taká většinu akcí po levém křídle a přijde mi, že už si na to domácí fotbalisté zvykli a v pohodě její útoky zastavují.
     
    86
    Pokud dnes domácí fotbalisté vyhrají, tak za to budou muset pořádně poděkovat Jevgenijovi Konjuchovi, který chytá skvělý zápas a zatím na rozdíl od svého kolegy na opačné straně neinkasoval.
     
    85
    Do konce utkání zbývá odehrát pět minut a Samara se snaží být směrem vpřed aktivní, aby rozmělnila dlouho trvající tlak Kazaně.
     
    84
    Ibragim Callagov se vzápětí pokusil na pravé straně šestnáctky o technické zakončení, z jeho následné střely byl ale spíše centr, po kterém Sergej Ryžikov v pohodě stáhl míč ze vzduchu.
     
    83
    Samara mohla vstřelit jeden z nejkrásnějších gólů letošní sezóny Premier League, nádhernou pumelici z kopačky Adise Jahoviće ale zastavila branková konstrukce.
     
    82
    Adis Jahović rozehrál standardní situaci po faulu Mija Catkaše a rozhodl se ze střední vzdálenosti pro dalekonosnou střelu, která mířila do levého rohu brány, nakonec ji ale zastavila spojnice tyče a břevna, od které míč odrazil mimo!
     
    81
    Do konce zápasu zbývá odehrát deset minut a Křídla Sovětů vedou doma nad Kazaní stále 1:0, ve druhém poločase mají ovšem výrazně na vrh fotbalisté hostujícího celku.
     
    80
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Igor Portňagin, přichází Marko Děvič.
     
    79
    Podobným stylem hry se včera prezentoval po celý zápas Frankfurt, a přestože byl hodně blízko k jisté záchraně, nakonec na hřišti Werderu Brémy padl. Domácí vstřelili vítězný gól v 88. minutě.
     
    78
    Samara se opravdu soustředí pouze na obranu a směrem vpřed je hodně pasivní, aby na to domácí ještě nedoplatili.
     
    77
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Gianni Bruno, přichází Sheldon Bateau.
    76. Igor Portňagin pálil po přiťuknutí svého kapitána.
     
    76
    Kapitán Kazaně Gökdeniz Karadeniz odvedl na pravé straně šestnáctky skvělou práci, když nejprve vybojoval míč a poté ho v obležení dvou protihráčů ve skluzu přiťukl Igoro Portňaginovi, kteří se snažil přízemní střelou zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Jevgenij Konjuchov byl u ní ale na zemi včas!
     
    75
    Kazaň se vydala po levé straně do dalšího nebezpečného útoku a vybojovala další rohový kop, brankář Jevgenij Konjuchov se ovšem znovu vydal dobře z brány a míč vyboxoval do bezpečí.
     
    74
    Křídla Sovětů se s blížícím se koncem soustředí především na obranu a mají co dělat, aby se po zisku míče dostali přes půlku.
     
    73
    Maxim Kanunnikov se snažil na pravé straně šestnáctky doběhnout kolmou přihrávku svého spoluhráče, míč byl ale příliš prudký a skončil v zámezí.
     
    72
    Jevgenij Konjuchov musel zasahovat i po následném centru z rohového kopu, když dobře vyběhl z brány a vyboxoval míč do bezpečí.
     
    71
    Hosté posílali z levého křídla před bránu nebezpečný centr, který Jevgenij Konjuchov raději vyrazil na rohový kop.
     
    70
    Kazaň se dvacet minut před koncem začíná nadechovat k velkému tlaku a Samara se nyní brání.
     
    69
    Jeden z fotbalistů Samary byl ve středu hřiště nepříjemně dohrán a hlavní rozhodčí správně odpískal faul, pro udělení žluté karty se ovšem nerozhodl, ačkoliv by zřejmě byla na místě.
     
    68
    Maxim Kanunnikov napřáhl zpoza šestnáctky ke střele, která byla ještě nepříjemně tečována jeho spoluhráčem, Jevgenij Konjuchov ale na změnu trajektorie skvěle zareagoval a u své levé tyče byl včas!
     
    67
    Ve druhém poločase dramatické a zajímavé utkání bohaté na šance mezi Samarou a Kazaní pokračuje.
     
    66
    Na opačné straně se o stejný způsob zakončení postarali fotbalisté Kazaně, jejich technická střela ale dopadla úplně stejně!
     
    65
    Ihned po vystřídání na straně hostů se dostala Samara do další velké brankové příležitosti! Adis Jahović se na hranici šestnáctky protlačil ke krásné technické střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    64
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Denis Tkačuk, přichází Ališer Džalilov.
     
    63
    Nenápadný centr z levé strany v podání Křídel Sovětů málem skončil gólem, brankář Sergej Ryžikov ale skvěle zareagoval a míč jednou rukou vytáhl nad břevno!
     
    62
    Ještě se musím vrátit ke gólové situaci na straně Samary, jejíž hráči oslavili gól opravdu stylově, když se seběhli k rohovému praporku a zřejmě jako kovbojové s bičem v ruce oslavili gól Gianniho Bruna. Fotbalisté Křídel Sovětu jsou očividně hodně nápadití, a to nejen ve hře.
     
    61
    Ke kontaktu tam určitě došlo, šlo ovšem o souboj tělo na tělo.
     
    60
    Denis Tkačuk pronikl do šestnáctky a po ostrém zahrání tělem v podání vracejícího se Alexeje Koncedalova se dožadoval odpískání penalty, hlavní rozhodčí ale zůstal němý a vzápětí mu vysvětlil, že tohle na penaltu opravdu nebylo.
     
    59
    Domácí hráči už se několikrát mohli řítit sami na bránu, jenže jim to neumožnila nepřesná kolmá přihrávka za obranu.
     
    58
    Fotbalisté Kazaně zatím druhý gól neinkasovali, ale jen díky tomu, že dlouhé kolmé přihrávky za obranu v podání Křídel Sovětů jsou nepřesné.
     
    57
    Samara hraje po taktické stránce velice dobře, protože se snaží především poctivě bránit, a jakmile hosté ztratí míč, tak vyráží do rychlých protiútoků.
     
    56
    Hosté se po přestávce sice častěji vrhají směrem vpřed, úskalí je ovšem v tom, že tím otevírá zadní vrátka.
     
    55
    Kazaň se rozhodla z obrovské dálky pro přímou střelu na bránu, která byla ve zdi tečována, a brankář Jevgenij Konjuchov sražený míč v pohodě sebral ze země.
     
    54
    Kazaň se snaží na inkasovaný gól bleskově zareagovat a ve středu útočné poloviny vybojovala standardní situaci.
     
    53
    Kazaň vstoupila do druhého poločasu velice dobře, jenže vzápětí se Samara dostala do útoku a z ničeho nic udeřila.
    52. Gianni BRUNO - 1:0
     
    52
    Samara právě vstřelila branku!
    GIANNI BRUNO střílí krásný gól a krátce po přestávce z ničeho nic posílá Samaru do vedení 1:0!! Adis Jahović na pravé straně šestnáctky krásně zalepil vysoký centr z pravého křídla a po otočce se s míčem našel uprostřed šestnáctky zpětnou přihrávkou Gianniho Bruna, který tvrdou střelou o břevno poslal míč do sítě.
     
    51
    Po rozehrání rohového kopu domácího celku se málem uprostřed šestnáctky dostal do zakončení Ivan Taranov, míč ale ze vzduchu trefit nedokázal.
     
    50
    Yohan Mollo vyrazil po levém křídle po ojedinělém protiútoku Samary směrem vpřed a v blízkosti rohového praporku vybojoval pro svůj tým po souboji s Guillermem Cotugnem rohový kop.
     
    49
    Denis Tkačuk se snažil získat ztracený míč rychle zpět, jenže ve středu útočné poloviny svého týmu se provinil proti pravidlům.
     
    48
    Kazaň obléhala šestnáctku Samary, na levém křídle ale vzápětí přišla v blízkosti rohového praporku nepřesná přihrávka a domácí hráči se krátkými přihrávkami dostali z nejhoršího.
     
    47
    Kazaň je v úvodu druhého poločasu hodně aktivní a evidentně se snaží rychle dostat Samaru pod tlak, což se ji daří.
     
    46
    V Samaře začal druhý poločas a Rubin Kazaň se okamžitě vrhla směrem vpřed, brankář Jevgenij Konjuchov ale včas vyběhl z brány a nebezpečný centr před jedním z hostujících útočníků stáhl ze vzduchu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:31.
     
    Kazaň byla po vlažném začátku hodně aktivní, zejména Mijo Caktaš, který se dostal k několika nebezpečným střelám, Samaru ale podržel výborný Jevgenij Konjuchov. Jestliže brankář domácího celku byl výborný, tak Sergej Ryžikov byl na straně Kazaně během prvního poločasu famózní, když si hned v úvodu utkání poradil s nepříjemnou přízemní střelou a velkou parádu si schoval do samotného závěru úvodních pětačtyřiceti minut, když v tváří v tvář vychytal Yohana Molla a vzápětí i Gianniho Bruna. Skóre po prvním poločase. Samara 0 Rubin Kazaň 0.
     
    45+1
    První poločas skončil.
    45+1. Famózní dvojitý zákrok brankáře Jevgenije Konjuchova.
     
    45+1
    Sergej Ryžikov podržel v závěru prvního poločasu Kazaň neskutečným dvojitým zákrokem, když nejprve po rychlém protiútoku Samary vychytal tváří v tvář Yohana Molla a poté si poradil i s následnou dorážkou Gianniho Bruna! Brankář Kazaně je nyní oslavován jako hrdina a není se čemu divit.
     
    45
    Následný rohový kop Kazaně nic nepřinesl a vypadá to vypadá, že oba týmy navzdory několika šancím na obou stranách odejdou do kabin za bezbrankového skóre.
    44. Mijo Caktaš a jeho krásná střela ze střední vzdálenosti.
     
    44
    Mijo Caktaš napřáhl ze střední vzdálenosti pravačkou k nádherné táhlé střele, která mířila přesně do levého horního rohu, brankář Jevgenij Konjuchov ale jeho úmysl přečetl a volejbalovým zákrokem, tedy oběma rukama nataženými nad hlavu, míč vyrazil nad břevno!
     
    43
    Už se zdálo, že to Kazaň opět překombinovala, na levé straně šestnáctky se ale nakonec hosté dostali k prudké přízemní střele, kterou na přední tyči zneškodnil Jevgenij Konjuchov!
     
    42
    Blíží se závěr prvního poločasu, v němž jsme byli svědky několika dramatických momentů.
     
    41
    Domácí hráči po špatné rozehrávce Kazaně vyrazili do rychlého protiútoku a na levé straně šestnáctky se dostal ke střele Pavel Jakovlev, který levačkou mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže měl míč pod nohou a jeho slabý pokus Sergej Ryžikov v pohodě ukryl v náručí.
     
    40
    Samara během posledních okamžiků trochu vyklidila pole a hostující Kazaň začíná přebírat postupně iniciativu.
     
    39
    Kazaň předvedla v blízkosti pokutového území několik narážeček na jeden dotek, z nichž ta poslední zamířila do šestnáctky, Denis Tkačuk byl ale pokryt a navíc mu byl vzápětí odpískán útočný faul.
     
    38
    Křídla Sovětů prakticky darují soupeři možnost vstřelit gól, protože Kazaň se sama o sobě není schopna dostat do šance.
     
    37
    Samara předvedla v obraně další obrovskou chybu, opět z ní ale vyšla bez úhony a může mluvit o pořádném štěstí.
     
    36
    Igor Portňagin mohl potrestat obrovskou chybu Ivana Taranova, který stál čelem ke své brány a zřejmě mu nikdo nezakřičel, že má záda. Igor Portňagin se poté po pravé straně vřítil do pokutového území a diagonální přihrávkou hledal nabíhajícího Gökdenize Karadenize, kapitánovi Kazaně ale následný pas mířil na paty a do zakončení se těsně nedostal!
     
    35
    Samara se neodhodlala na pravém křídle k centru do pokutového území a hostující fotbalisté Kazaně domácí tým donutili dobrým tlakem až ke zpětné přihrávce na brankáře.
     
    34
    Kazaň se dokázala vymanit z tlaku Samary a nyní je opět hra velice vyrovnaná.
     
    33
    Mijo Caktaš předvedl uprostřed hřiště pěknou přešlapovačku, po které se hodil míč na levačku a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké střele, která zamířila dva metry vedle bližšího levého horního rohu brány.
     
    32
    Největší šanci dosavadního průběhu měla na kopačce paradoxně Kazaň, když se uprostřed šestnáctky dostal k pohotovému voleji Mijo Caktaš, Křídla Sovětů ale zachránil fantastickým zákrokem Jevgenij Konjuchov.
     
    31
    Samara hraje na svém hřišti s Kazaní stále bez branek. Domácí jsou ovšem směrem vpřed nebezpečnější a dvakrát nebezpečně vypálili zpoza šestnáctky.
     
    30
    Celá akce Samary byla vzápětí zpomalena a následný centr z pravé strany hřiště po otočení hry domácí fotbalisté v pohodě odvrátili.
     
    29
    Magomed Ozdojev mohl založit kolmou přihrávkou mezi dvěma obránci Samary rychlý protiútok Kazaně, jenže na ni nesebral odvahu a nakonec se rozhodl pro zpětný pas doleva.
     
    28
    Igor Portňagin se mohl při předchozí situaci napálit míč do jednoho z dvojice hráčů, kdyby tak učinil, Kazaň mohla vhazovat.
     
    27
    Igor Portňagin se snažil prosadit podél levé postranní čáry, jenže se velice rychle ocitl v obležení dvou protihráčů, kteří ho dostali do úzkých a navíc vybojovali autové vhazování.
     
    26
    Křídla Sovětů nyní mají skutečně velkou převahu a jako kleště svírají fotbalisty Kazaně na jejich vlastní polovině, zatím ovšem bez další velké příležitosti.
     
    25
    Kazaň má co dělat, aby se vůbec dostala přes půlící čáru, a když už se ji to podaří, tak vzápětí následuje zbytečná ztráta nebo nepřesná přihrávka.
     
    24
    Samaře narostla křídla, která má ve svém názvu, a Rubin Kazaň se během posledních okamžiků začíná ocitat pod obrovským tlakem.
     
    23
    Jeroen Simaeys si srovnal míč na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné střele, která o vlásek minula levý horní roh brány!
     
    22
    Ruslan Kambolov hraje pořádně tvrdě a u levé postranní čáry předvedl další ostrý skluz, kterým tentokrát poslal na zem Adise Jahoviće, který si při pádu nepříjemně narazil kostrč.
     
    21
    Domácí hráči Samary krásně otočili hru z levého křídla na pravou stranu hřiště, odkud poměrně dobře odcentrovali, jenže Sergej Ryžikov proti vysokému míči vyběhl z brány a stáhl ho ze vzduchu.
     
    20
    Dva fotbalisté Křídel Sovětů si dávali při rozehrání standardní situace navzájem přednost a jako by nevěděli, kdo ji vlastně rozehraje. Po menších zmatcích nakonec standardní situaci rozehrál nakrátko sám faulovaný Yohan Mollo.
     
    19
    Žlutou kartu dostává Ruslan Kambolov (FC Rubin Kazaň).
     
    18
    Ruslan Kambolov u postranní čáry postavil nohu do cesty rozběhnutému Yohanovi Mollovi a tohle musí být žlutá karta.
     
    17
    Dnešní zápas je soubojem dvou celků ze středu tabulky a oba týmy se zatím prezentují pěkným ofenzivním fotbalem. Hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    16
    Ze zápasu uplynulo úvodních minut a na každé straně jsme zaznamenali jednu velkou brankovou příležitost, skóre utkání je ovšem zatím stále bezbrankové.
     
    15
    Pokud chtějí domácí vstřelit gól, tak se musí do pokutového území tlačit ve větším počtu hráčů.
     
    14
    Křídla Sovětů hrozí především kombinacemi po křídlech a nebezpečnými přízemními centry do šestnáctky, problém je, že v pokutovém území je vždy pouze jeden hráč, který se tam cítí sám jako voják v poli.
     
    13
    Rubin Kazaň si vytvořila první velkou příležitost, stejně jako domácím fotbalistům Samary v úvodu utkání se ji bezbrankové skóre protrhnout nepodařilo.
    12. Jevgenij Konjuchov předvedl úžasný reflexivní zákrok.
     
    12
    Gökdeniz Karadeniz na pravé straně šestnáctky krásně pronikl přes jednoho z domácích obránců do pokutového území a poté uprostřed šestnáctky našel zpětným centrem Mija Caktaše, který ze vzduchu pálil placírkou pod horní tyč, brankář Jevgenij Konjuchov ovšem vytáhl fantastický reflexivní zákrok a pravou rukou míč ve výskoku dokázal vytáhnout nad břevno!
     
    11
    Rubin Kazaň je směrem vpřed o něco aktivnější, jinak jsme ale svědky velmi vyrovnaného utkání.
     
    10
    Obrana domácího celku se před pár okamžiky dopustila poměrně velké chyby, hosté ji ovšem nedokázali využít a trvá bezbrankové skóre.
     
    9
    Kapitán Gökdeniz Karadeniz využil nedorozumění dvou domácích fotbalistů, kteří si na pravé straně dávali zbytečně přednost, a poté před bránu poslal velmi nebezpečný centr, ze kterého málem byla překvapivá střela, míč ale zamířil nad vzdálenější levý horní roh brány!
     
    8
    Ruslan Kambolov si počínal na opačné straně v obraně hodně nekompromisně a čistou závorou připravil o míč jednoho z útočících hráčů Křídel Sovětů.
     
    7
    Igor Portňagin se snažil prosadit v blízkosti pravého rohového praporku, jenže tam vzápětí přišel do kontaktu s jedním z domácích obránců, který ho o míč připravil a navíc vybojoval odkop od brány.
     
    6
    Alexej Koncedalov dobře zapracoval v obraně a nebezpečný centr hostů z levého křídla odvrátil na rohový kop, který vzápětí žádné vzrušení nepřinesl a Křídla Sovětů ho v pohodě odvrátila.
     
    5
    Jeroen Simaeys fauloval v blízkosti postranní čáry a následnou standardní situaci rozehrál na pravé straně hřiště Denis Tkačuk, který se prezentoval velmi nebezpečným centrem a na vzdálenější levé tyči vznikl menší zmatek, domácí ovšem dokázali hrozící nebezpečí zažehnat a míč s problémy odvrátili.
     
    4
    Domácí vzápětí měli výhodu prvního rohového kopu v dnešním zápase, následný centr do šestnáctky ale pozorní hráči Kazaně bez větších potíží odvrátili do bezpečí.
     
    3
    Gianni Bruno využil otevřeného prostoru a zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné utažené přízemní střele, která směřovala přesně k levé tyči, a brankář Sergej Ryžikov ji konečky prstů dokázal vyrazit na rohový kop!
     
    2
    Hosté nastoupili do dnešního utkání v červené sadě dresů, zatímco domácí Křídla Sovětů hrají v tradičních světle modrých dresech.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Vladimir Seldjakov zkontroloval čas na hodinkách a dal pokyn k zahájení zápasu, jehož výkop obstarali hráči hostující Kazaně.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů přichází na hrací plochu a utkání předposledního kola ruské Premier League mezi Křídly Sovětů Samara a Rubiní Kazaň za okamžik začne.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Křídla Sovětů Samara: Konjuchov – Callagov, Koncedalov, Nadson, Taranov (C), Rodić – P. Jakovlev, Simaeys, Jahović, Mollo – Bruno.
    Náhradníci: Loria, Lobancev – Bateau, Jatčenko, Kalenkovič, Viznovič, Sadik, Čočijev.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kambolov, S. Kvěrkvelija, Bergström, Cotugno – Ozdojev, Tkačuk – Kanunnikov, Caktaš, G. Karadeniz (C) – Portňagin.
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko, Akmurzin – Biljaletdinov, Džalilov, Děvič, Ustinov, Ďaďun, Achmetov, Kisljak, Sobolev.

    Rozhodčí: Vladimir Seldjakov.
     
    Samara v předposledním kole ruské Premier League vyzve na svém hřišti v souboji dvou sousedů z klidného středu tabulky Rubin Kazaň, která má na svém kontě 32 bodů, tedy o jeden bod méně, než domácí tým. kterému patří deváté místo. Oba dva v posledním kole prohrály, Kazaň ovšem z posledních pěti zápasů vyhrála pouze jednou, zatímco Křídla Sovětů třikrát. Zápasem ze Stadionu Metallurg Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 52. Bruno (Jahović) – 89. Caktaš (pen.)

    Karty:   19. Kambolov (RKZ)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:8. Střely mimo: 3:2. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:16.
    FK Křídla Sovětů Samara: Konjuchov – Callagov, Koncedalov, Nadson, Taranov (C), Rodić – P. Jakovlev, Simaeys, Jahović, Mollo – Bruno (77. Bateau).
    Náhradníci: Loria, Lobancev – Bateau, Jatčenko, Kalenkovič, Viznovič, Sadik, Čočijev.

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Kambolov, S. Kvěrkvelija, Bergström, Cotugno – Ozdojev, Tkačuk (64. Džalilov) – Kanunnikov, Caktaš, G. Karadeniz (C) – Portňagin (80. Děvič).
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko, Akmurzin – Biljaletdinov, Džalilov, Děvič, Ustinov, Ďaďun, Achmetov, Kisljak, Sobolev.

    Rozhodčí: Vladimir Seldjakov
    bahis siteleri