Dánsko – Česko 2:1 (3:1 po s.n.) | Německo – USA 3:2 (kon.) | Švýcarsko – Švédsko 2:3 (1:2 po s.n.)
Slovensko – Finsko 0:5 (kon.)
konec
Slovensko
0:5 (0:0, 0:2, 0:3)
Finsko
Neděle 15.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Patrik LAINE - 0:5

     
    59:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Uběhlo pouhých třináct sekund a Finové přidávají pátý zásah. Bezprostředně po buly se Jalonenova družina vydala na další útočný výlet a PATRIK LAINE nechytatelnou střelou z levého kruhu přidává pátou branku. Asistence: Aleksander Barkov.
    59:44 Jussi JOKINEN - 0:4

     
    59:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové využívají přesilovou hru poté, co Hietanen našel krásnou nahrávkou na útočnou modrou rozjetého JUSSIHO JOKINENA, jenž prvním gólem na turnaji navyšuje finské vedení už na 4:0. Asistence: Juuso Hietanen, Aleksander Barkov.
    46:46 Aleksander BARKOV - 0:3

     
    46:46
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové v signalizované výhodě přidávají další branku a tohle už vypadá se slovenským týmem hodně špatně. Na modré čáře napřáhl Hietanen, jehož pokus dokázal protečovat za Hudáčka před brankou operující ALEKSANDER BARKOV. Asistence: Juuso Hietanen, Jussi Jokinen.
    31:47 Antti PIHLSTRÖM - 0:2

     
    31:47
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Slováky dost studená sprcha poté, co sehráli výbornou první polovinu utkání. Je tady druhá branka Finů. Sallinen nahazoval puk do útočné třetiny. ANTTI PIHLSTRÖM ho dojel a střelou mezi Hudáčkovy betony navýšil finský náskok. Asistence: Tomi Sallinen, Ville Pokka.
    31:07 Mikko KOIVU - 0:1

     
    31:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z početní výhody uběhlo 40 sekund a Finové otevírají skóre dnešního zápasu. Kapitán MIKKO KOIVU se opřel do puku a s pomocí teče jednoho ze slovenských obránců trefuje horní růžek Hudáčkovy branky. Asistence: Esa Lindell, Sebastian Aho.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Adam Bagar

    Branky a nahrávky: 32. Koivu (Lindell, Aho), 32. Pihlström (Sallinen, Pokka), 47. Barkov (Hietanen, Jokinen), 60. Jokinen (Hietanen, Barkov), 60. Laine (Barkov)


    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Marinčin, Sekera (C), Meszároš, Švarný, Graňák (A), Mikuš – Jurčo, Réway (A), Bakoš – Dravecký, Lušňák, L. Hudáček – Cehlárik, Marcinko, Skalický – Daňo, Bartánus.
    Finsko: Saros (Koskinen) – Lindell, Pokka, Jaakola, Hietanen, Kukkonen, Ohtamaa, Lajunen, Kivistö – Jokinen, Barkov, Laine – Mikael Granlund, Koivu (C), Komarov – Pyörälä, Koskiranta, Aho – Pihlström, Sallinen, Rantanen.

    Rozhodčí: Ohlund (SWE), Wiegand (SUI) – Kilian (NOR), Ritter (USA)
    bahis siteleri