Písek – Union 2013 0:0 (zruš.) | Most – Tachov 2:3 (kon.) | Domažlice – Štěchovice 2:0 (kon.)
Dobrovice – Benátky n/J 2:0 (kon.)
konec
FK Baník Most 1909
2:3 (1:1)
FK Tachov
Sobota 28.05.2016, 13:30 • Fotbalový stadion Josefa Masopusta • Česká fotbalová liga • 31. kolo
     
    69
    Tachov právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otáčejí stav utkání! Stružka posílal z pravé strany centr na DAVIDA VANĚČKA, který vypálil přes bránícího hráče přesně k pravé tyči, Divkovič si na míč znovu ani nesáhl. Stav 2:3.
     
    68
    Tachov právě vstřelil branku!
    Odražený míč po rohovém kopu se dostal k PETRU ŠÁCHOVI, který poslal skákavý míč na branku Mostu, jeho pokus byl však ještě tečovaný někým z bránících hráčů, takže si Divkovič neměl šanci na míč ani šáhnout, jelikož úplně změnil trajektorii. Stav 2:2.
     
    63
    Most právě vstřelil branku!
    Mostečtí se ujímají vedení! Koudelka centroval do vápna na připraveného DANIELA KASALA, který nohou k tyči posílá Most do vedení. Stav 2:1.
     
    18
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí po rychlé akci srovnávají skóre utkání! Prakticky jediná šance domácích končí hned brankou. Po rychlé akci ve středu hřiště se dostal Hejda do šance na levé straně, jeho pokus vyrazil Houdek jen před MARTINA JINDRÁČKA, který dokázal překonat hostujícího brankáře střelou pod břevno. Stav 1:1.
     
    4
    Tachov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají velkého náporu, DAVID VANĚČEK dostal míč před hranicí velkého vápna, přehodil si ho na pravou nohu a prostřelil Divkoviče střelou mezi nohy. Stav 0:1.

    Jiří Rybář

    Branky: 18. Jindráček, 63. Kasal – 4. Vaněček, 68. Šácha, 69. Vaněček

    Karty:   52. Hejda (MST) – 80. Vaněček (TAC)


    FK Baník Most 1909: Divkovič – Šíša, Šoupa (79. Dolejší), Marák, Chábera (46. Macháček) – Boušek (58. Belej), Čada, Jindráček, Hejda, Koudelka – Kasal (64. Hájek)
    Náhradníci: Dolejší, Belej, Hájek, Macháček, Bohata

    FK Tachov: Houdek – Ruda (71. Hrošovský), Knakal, Matas, Habart – Vaněček, Hoffmann (56. Šácha), Tříska (16. Hradecký), Folejtar (46. Stružka) – Dvořák, Kropáček
    Náhradníci: Šácha, Stružka, Hradecký, Mlynařík, Hrošovský, Žipaj

    Rozhodčí: Šedivka – Vodrážka, Kvaček

    Diváci: 85
    bahis siteleri