Mladá Boleslav – Kladno 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Almetěvsk 1:2 (kon.) | Chomutov – Omsk 3:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Plzeň – Jekatěrinburg 2:6 (kon.) | Zlín – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:6 (0:1, 1:5, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 29.07.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využili přesilovou hru a snižují na rozdíl čtyř branek. Parádní akci založil Colton Yellow Horn, do jehož nadýchané přihrávky stačilo DOMINIKU KUBALÍKOVI pouze vložit hokejku a puk skončil v síti! Druhý gól pro domácího forvarda, který dnes má číslo sedmnáct. Asistence: Colton Yellow Horn a Michal Moravčík.
     
    38:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je tu šestý gól v síti Patrika Polívky! Pavel Turbin vystřelil od modré čáry, puk se před brankou po teči Mingalejeva odrazil přímo na hokejku ALEXANDRA ROMANOVA, který bez větších problémů dorazil kotouč do branky indiánů. Asistence: Denis Mingalejev a Pavel Turbin.
     
    36:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se modrobílí dočkali! Dostali se do dalšího přečíslení, ve kterém David Stach parádní přihrávkou vybídl ke střele DOMINIKA KUBALÍKA. No a domácí kanonýr nekompromisní ranou z voleje vymetl šibenici Ustinského branky, 1:5. Asistence: David Stach.
     
    35:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Debakl se ještě zvětšuje! Alexej Michnov objel branku Plzně, dostal se do pravého kruhu pro vhazování a přihrávkou z otočky poslal kotouč před branku. Tam ho okamžitě ztečoval DENIS MINGALEJEV, který svou druhou branku dovršil nepopulárního bůra! Asistence: Alexej Michnov.
     
    34:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velmi krutá rána pro modrobílé! Jekatěrinburg vede již 4:0, když Patrik Polívka podlehl tlaku napadajících hráčů za svojí brankou. Kvůli tomu se velice snadno dostal ke gólu DENIS MINGALEJEV. Jekatěrinburg znovu školí Západočechy. Asistence: Vladislav Voropajev.
     
    33:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly, ruský Jekatěrinburg totiž využil přesilovou hru! Dmitrij Monja odvedl výbornou práci a střílenou přihrávkou vybídl k zakončení NIKOLAJE TIMAŠOVA, který z bezprostřední blízkosti překonal Patrika Polívku. Asistence: Dmitrij Monja.
     
    23:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský tým se dostává již do dvoubrankového vedení! Poté, co Ustinskij vyrazil střelu Váchala, byl založen rychlý protiútok. Z něj vzniklo přečíslení, kde Alexej Michnov vybídl ke střele ALEXANDRA TORČENJUKA. Ten z první nekompromisně překonal Polívku a upravil stav zápasu na 2:0! Asistence: Alexej Michnov.
     
    04:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský celek se z první vážnější akce dostává do vedení 1:0! V obrovské šanci se nejprve nedokázal prosadit Alexej Michnov, ke střele se ale poté na modré čáře po přihrávce Torčenjuka dostal JEGOR ŽURAVLJOV, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Avtomobilist se dostává do vedení. Asistence: Alexandr Torčenjuk.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 37. Kubalík (Stach), 46. Kubalík (Yellow Horn, Moravčík) – 5. Žuravljov (Torčenjuk), 24. Torčenjuk (Michnov), 34. Timašov (Monja), 35. Mingalejev (Voropajev), 36. Mingalejev (Michnov), 39. Romanov (Mingalejev, Turbin)


    HC Škoda Plzeň: Polívka (od 41. Sochůrek) – Špaček, Čerešňák, Moravčík (A), Kubka (A), Sklenička, Holý, Kvasnička – Kubalík, Stach, Indrák – Svoboda (C), Preisinger, Yellow Horn – Krliš, Přikryl, Suchý – Váchal, Beneš, Tulačka. Trenér: Michal Straka.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Timašov, Turbin, Ščmerenov, Andersén, Guljajev, Žuravljov, Kalašnikov, Voropajev – Golišev, Koukal, Buchtele – Michnov, Torčenjuk, Monja – Šingarejev, Simakov, Mingalejev – Alexejev, Chlystov, Mitjakin – Romanov, Rassejkin. Trenér: Andrej Vladimirovič Razin.

    Rozhodčí: Valenta, Zubzanda – Černý, Vavruška

    Diváci: 2081
    bahis siteleri