Mladá Boleslav – Kladno 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Almetěvsk 1:2 (kon.) | Chomutov – Omsk 3:1 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Plzeň – Jekatěrinburg 2:6 (kon.) | Zlín – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
2:6 (0:1, 1:5, 1:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 29.07.2016, 18:00 • Home Monitoring Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Miroslav Preisinger parádní přihrávkou vybídl ke skórování Tomáše Svobodu, který v zajímavé pozici ale nedokázal trefit branku ruského týmu!
     
    56:57
    Tak tohle byla obrovská škoda pro Coltona Yellow Horna! Ten totiž odvedl dobrou práci při napadání a dostal se ke střele, která ale skončila na tyči branky Igora Ustinského.
     
    52:59
    Domácí špatně střídali a měli na ledě šest hráčů. Za to dostávají dvouminutový trest, který odpyká Martin Beneš (PLZ).
     
    52:11
    David Sklenička (PLZ) a Vladislav Voropajev (JEK) inkasují za inkriminovaný moment dvouminutové tresty za hrubost.
     
    51:22
    A bude tu další přesilová hra Plzně. Filip Suchý byl krosčekován u mantinelu Nikolajem Timašovem (JEK), který už míří na trestnou lavici.
     
    49:18
    Výborný zákrok Lukáše Sochůrka! Anatolij Golišev v přečíslení vyslal do brejku Jana Buchteleho, který šel do bekhendu, ale plzeňský brankář ho dokázal vychytat.
     
    45:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši využili přesilovou hru a snižují na rozdíl čtyř branek. Parádní akci založil Colton Yellow Horn, do jehož nadýchané přihrávky stačilo DOMINIKU KUBALÍKOVI pouze vložit hokejku a puk skončil v síti! Druhý gól pro domácího forvarda, který dnes má číslo sedmnáct. Asistence: Colton Yellow Horn a Michal Moravčík.
     
    44:00
    Domácí tým čeká další přesilovka. Denis Mingalejev (JEK) dostává dvě trestné minuty za hru vysokou holí. Podaří se Škodovce snížit?
     
    40:20
    Po ráně Dominika Kubalíka se k dorážce snažili dostat David Stach s Tomášem Svobodou, ani jeden ale nezakončil úplně ideálním způsobem. Tlak Plzně však pokračuje.
     
    Do branky Plzně už nenastoupí Patrik Polívka, ale Lukáš Sochůrek! Mladý gólman přišel před minulou sezonou z juniorky Slavie a počítá se s ním jako jedničkou na farmě v Klatovech. Dnes ho čeká premiéra v dresu indiánů.
     
    39:23
    Velká šance pro Škodovku. Vladislav Voropajev (JEK) dostává dvě minuty za sekání, Západočeši tedy budou hrát v dvojnásobné přesile.
     
    39:15
    Velkou šanci měl na hokejce domácí forvard Miroslav Indrák! Jeho zakončení z voleje zamířilo ovšem pouze do břevna. A aby toho nebylo málo, tak poté ještě mladý útočník neproměnil samostatný únik, při kterém byl ale faulován.
     
    38:34
    Ivan Guljajev se provinil vysokou holí, za kterou navíc dostává 2+2 minuty. Domácí tým bude hrát dlouhou přesilovou hru.
     
    38:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je tu šestý gól v síti Patrika Polívky! Pavel Turbin vystřelil od modré čáry, puk se před brankou po teči Mingalejeva odrazil přímo na hokejku ALEXANDRA ROMANOVA, který bez větších problémů dorazil kotouč do branky indiánů. Asistence: Denis Mingalejev a Pavel Turbin.
     
    36:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se modrobílí dočkali! Dostali se do dalšího přečíslení, ve kterém David Stach parádní přihrávkou vybídl ke střele DOMINIKA KUBALÍKA. No a domácí kanonýr nekompromisní ranou z voleje vymetl šibenici Ustinského branky, 1:5. Asistence: David Stach.
     
    35:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Debakl se ještě zvětšuje! Alexej Michnov objel branku Plzně, dostal se do pravého kruhu pro vhazování a přihrávkou z otočky poslal kotouč před branku. Tam ho okamžitě ztečoval DENIS MINGALEJEV, který svou druhou branku dovršil nepopulárního bůra! Asistence: Alexej Michnov.
     
    34:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je velmi krutá rána pro modrobílé! Jekatěrinburg vede již 4:0, když Patrik Polívka podlehl tlaku napadajících hráčů za svojí brankou. Kvůli tomu se velice snadno dostal ke gólu DENIS MINGALEJEV. Jekatěrinburg znovu školí Západočechy. Asistence: Vladislav Voropajev.
     
    33:51
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A už je to o tři góly, ruský Jekatěrinburg totiž využil přesilovou hru! Dmitrij Monja odvedl výbornou práci a střílenou přihrávkou vybídl k zakončení NIKOLAJE TIMAŠOVA, který z bezprostřední blízkosti překonal Patrika Polívku. Asistence: Dmitrij Monja.
     
    33:04
    Jekatěrinburg bude hrát osm sekund proti třem. Roman Přikryl (PLZ) dostává totiž dvě minuty za sekání.
     
    32:36
    Petr Koukal s Anatolijem Goliševem vyhnali Patrika Polívku z jeho území a měli nebezpečnou příležitost, naštěstí pro Plzeňany ale nedokázali zakončit úplně dle svých představ!
     
    31:12
    Jekatěrinburg si zahraje přesilovou hru. Vojtěch Tulačka (PLZ) totiž nedoleně bránil útočícímu hráči ve snaze vybojovat puk, dostává tedy dvě trestné minuty.
     
    29:41
    Parádní akce Tomáše Svobody! Domácí forvard se uvolnil před bránícího Voropajeva a rázem byl zcela osamocený v mezikruží. Trefil ale jen přesouvajícího se brankáře Igora Ustinského, velká škoda pro plzeňský celek.
     
    27:56
    Tak nyní k první brance indiánů scházelo jen pár centimetrů! David Sklenička parádním způsobem založil útočnou akci a vytvořil přečíslení, v němž přihrál Martinu Váchalovi. Ten ještě vracel puk svému spoluhráči z obrany, nicméně mladý zadák zakončoval skrze bránícího protihráče, tudíž z toho nebyla úplně razantní střela. A s tím si Ustinskij dokázal poradit.
     
    23:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský tým se dostává již do dvoubrankového vedení! Poté, co Ustinskij vyrazil střelu Váchala, byl založen rychlý protiútok. Z něj vzniklo přečíslení, kde Alexej Michnov vybídl ke střele ALEXANDRA TORČENJUKA. Ten z první nekompromisně překonal Polívku a upravil stav zápasu na 2:0! Asistence: Alexej Michnov.
     
    21:44
    A nyní měl velkou šanci Jekatěrinburg. V přečíslení dva na jednoho Alexej Simakov nabil na volej Timuru Šingarejevovi, který ale branku Patrika Polívky pouze minul!
     
    20:56
    Miroslav Preisinger z pravého křídla dobře nahrál do střelecké pozice Tomáši Svobodovi, který se mohl pokusit o zakončení z první. To mu ale nevyšlo dle představ, posléze navíc trefil jen ochrannou síť. Sympatická akce Škody.
     
    17:02
    A uvidíme další přesilovou hru, výhodu jednoho muže v poli bude mít ruský tým. Dominik Kubalík (PLZ) se totiž provinil krosčekem.
     
    15:54
    Domácí měli velkou šanci na vyrovnání! Dostali se totiž do přečíslení čtyři na dva, kde Vojtěch Tulačka vyzval ke střele Jana Holého. Ten však nedodal svému zakončení potřebnou razanci, takže Ustinskij neměl úplně nejtěžší práci.
     
    11:54
    Velice nepříjemně nyní do brankáře Polívky zajel Niclas Andersén (JEK). Švédský obránce za to dostává zcela po právu dvě trestné minuty.
     
    11:25
    A další dobrá šance ruského týmu! V mezikruží se k zakončení dostal zcela nehlídaný Andrej Alexejev, branku Patrika Polívky ale naštěstí pro svěřence trenéra Michala Straky nedokázal trefit.
     
    08:27
    Indiány čeká druhá přesilová hra v utkání. Ivan Guljajev (JEK) dostává dvě minuty za hákování.
     
    07:01
    Alexandr Torčenjuk nabil na volej Ščmerenovovi, jehož ránu zastavilo břevno domácí branky! Jekatěrinburg je v přesilovce velice nebezpečný a stále se drží v pásmu.
     
    06:17
    Petra Koukala v dobré šanci před brankou zahákoval Michal Špaček (PLZ), Jekatěrinburg si tak zahraje první přesilovku.
     
    04:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský celek se z první vážnější akce dostává do vedení 1:0! V obrovské šanci se nejprve nedokázal prosadit Alexej Michnov, ke střele se ale poté na modré čáře po přihrávce Torčenjuka dostal JEGOR ŽURAVLJOV, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Avtomobilist se dostává do vedení. Asistence: Alexandr Torčenjuk.
     
    00:41
    A uvidíme první přesilovou hru. Pavel Turbin (JEK) usedá na trestnou lavici za držení protihráče.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 37. Kubalík (Stach), 46. Kubalík (Yellow Horn, Moravčík) – 5. Žuravljov (Torčenjuk), 24. Torčenjuk (Michnov), 34. Timašov (Monja), 35. Mingalejev (Voropajev), 36. Mingalejev (Michnov), 39. Romanov (Mingalejev, Turbin)


    HC Škoda Plzeň: Polívka (od 41. Sochůrek) – Špaček, Čerešňák, Moravčík (A), Kubka (A), Sklenička, Holý, Kvasnička – Kubalík, Stach, Indrák – Svoboda (C), Preisinger, Yellow Horn – Krliš, Přikryl, Suchý – Váchal, Beneš, Tulačka. Trenér: Michal Straka.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Fomin) – Timašov, Turbin, Ščmerenov, Andersén, Guljajev, Žuravljov, Kalašnikov, Voropajev – Golišev, Koukal, Buchtele – Michnov, Torčenjuk, Monja – Šingarejev, Simakov, Mingalejev – Alexejev, Chlystov, Mitjakin – Romanov, Rassejkin. Trenér: Andrej Vladimirovič Razin.

    Rozhodčí: Valenta, Zubzanda – Černý, Vavruška

    Diváci: 2081
    bahis siteleri