Barcelona – Celtic 3:1 (kon.) | Real Madrid – Chelsea 3:2 (kon.) | Inter – Bayern 1:4 (kon.)
konec
Inter Milán
1:4 (0:4)
Bayern Mnichov
Sobota 30.07.2016, 23:00 • Bank of America Stadium, Charlotte, Severní Karolína • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já se s vámi tímto loučím a přeji vám příjemný zbytek dne, popřípadě dobré ráno. (00:58:03)
    Utkání mezi Interem a Bayernem sledovalo 53629 diváků.

     
    Máme dobojováno! Po čtyřgólovém prvním poločase jsme byli svědky jen jedné branky v tom druhém. Tu si v devadesáté minutě připsal Mauro Icardi, který se po obrovské chybě v obraně Mnichova dostal do samostatného úniku. Míč mu byl totiž vyloženě naservírován. Nicméně i tak byl Bayern lepším celkem a vítězí zaslouženě.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    V závěru to ještě zkoušel Juan Bernat, nicméně ten trestuhodně přestřelil. Bayern to však mrzet moc nemusí.
     
    90+1
    Nastavovat se budou 2 minuty nad rámec řádné hrací doby!
    90. Mauro ICARDI - 1:4
     
    90
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    A taky se to povedlo! Do samostatného úniku se po obrovské chybě v obraně dostal MAURO ICARDI, který bezpečně proměnil – 1:4!
     
    89
    Vlastník kulatého nesmyslu se změnil, nyní je u balónu Inter Milán. O vítězi je sice jasno, nicméně čestný gól Milán zkouší dát.
     
    88
    Aktuálně sledujeme pár kombinací Bayernu Mnichov, který se vetchým tempem pokouší dostat se do šestnáctky Interu Milán. Alespoň teď.
     
    86
    Nagatomo si nyní musel vyřešit nějaké spory s Greenem, mezitím Green sebral Nagatomovi míč a dere se dopředu.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá pár minut a obraz hry na hřišti tomu odpovídá. Tempo je pomalejší a oba celky už utkání spíše dohrávají.
     
    83
    Bayern málem přidal pátý gól, nicméně nyní se v obraně hodně vyšvihl Miangue, který odhlavičkoval centr Juana Bernata.
     
    82
    David Alaba Starkemu nyní hodně pomohl. Ten ho za to poslal s míčem dopředu ke spoluhráčům. Takhle nějako Bayern rozjíždí další útočnou akci.
     
    81
    A právě příchozí Juan Pablo Carrizo se ihned ujímá výkopu od klece Interu Milán.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Handanovič, přichází Carrizo.
     
    79
    Tom Starke si připisuje další zákrok proti nákopu od Icardiho. Opět nic složitého pro dvojku Bayernu.
     
    78
    U míče je aktuálně trochu více milánský Inter, který se dere dopředu. Bayern vyloženě polevil na tempu.
     
    76
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Benko, přichází Lappe.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago, přichází Crnički.
     
    75
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Jovetić, přichází Icardi.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Anseldi, přichází Miangue.
    Emoce fanoušků Interu Milán po Greenově rychlém hattricku.

     
    74
    Hydratační pauza skončila a my jsme zpět ve hře. Nyní jsme konkrétně byli svědky dalšího zákroku Samira Handanoviče, který hasil centr od rohového praporku.
     
    71
    A opět jsme svědky hydratační pauzy na doplnění tekutin.
     
    70
    Ansaldi zkoušel centrovat zkrátka někam do středu vápna Bayernu, jenže sám se nacházel v ofsajdu. To odpískal pomezní sudí.
    Spokojení fanoušci Bayernu, který stále vede o čtyři góly.

     
    69
    Palacio zkoušel exkluzivní patičkou uvolnit Jovetiće. Nicméně ten s ní evidentně nepočítal, jelikož nezareagoval včas a míč tak ukořistil Öztürk.
     
    68
    Standardní situaci si vzal na svoje bedra Jovetić. Jeho rána sice byla elegantní opět, nicméně taktéž nepřesná. Letěla kousek nad břevno německé branky.
     
    67
    Bayern se zkoušel usadit u šestnáctky Interu Milán, ovšem neúspěšně. Místo toho se italský celek dere dopředu. Nyní bude mít výhodu volného přímého kopu poté, co Xabi Alonso fauloval Jovetiće.
     
    65
    Z druhého pokusu pálil zpoza vápna Kondogbia. Jeho rána vypadala dobře, byla řádně prudká a hezky rotovala. Jenže rotovala těsně mimo klec Bayernu Mnichov, takže neslavila úspěch.
     
    64
    Onen rohový kop však patři do kategorie těch, které chcete ihned zapomenout. Ovšem Inter bude mít díky chybě Bayernu druhý pokus.
     
    63
    A další akce Interu! Tentokráte se dostal Ansaldi podél postranní čáry až do zakončení. To bylo Dorschem blokované na rohový kop pro milánský Inter.
     
    62
    Dopředu se na druhé straně po pasu Nagatoma vysunul Rodrigo Palacio. Ten místo střelby přenechal míč zpět na Nagatoma, který následně centroval na Mela. Výsledná Melova hlavička letěla nad klec Starkeho.
     
    61
    Bayern Mnichov opět obklopuje pokutové území Interu Milán, nicméně přes přestávku přešla Bavory nějako ofenzivní chuť. Nebo Inter lépe brání.
    Carlo Ancelotti dal po hodině hry příležitost Dorschovi (18).

     
    60
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Dorsch.
     
    59
    Bernat se evidentně snažil hledat Greena, jenže se mu to moc nepovedlo. Vlastně vůbec, de facto tak daroval míč soupeři.
     
    58
    První úder večera na straně Interu zkoušel zasadit Jovetić. Jeho hlavička ovšem přeletěla mnichovskou klec.
     
    57
    Po ose Alaba – Rafinha – Green se míč dostal až do pokutového území Interu Milán. Zde však kupodivu moc času nepobyl. Nyní se kulatý nesmysl nachází u nohou Nagatoma na opačné půlce hřiště.
     
    56
    Nagatomo vyslal dopředu nadějně vypadající pas, který zachytil Rodrigo Palacio. Ten už ovšem s míčem nenaložil nejlépe.
     
    55
    Samir Handanovič si sice musel vyskočit, nicméně i tak zachytil centr Thiaga. Ten zkoušel zachytit Greena, nicméně to se mu nepovedlo.
     
    54
    David Alaba našel Bernata, který zkoušel posléze centrovat do malého vápna Interu Milán. Jenže neúspěšně, obrana Interu byla pozorná. Následně si Bayern míč ihned přivlastnil zpět.
     
    53
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Vidal, přichází Bernat.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Ribéry, přichází Öztürk.
     
    52
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Javi Martínez, přichází Xabi Alonso.
     
    51
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Pantovic, přichází Tillman.
     
    50
    Opět jsem to zakřikl, Thiago se prodral do pokutového území Interu a ihned hledal Greena s Pantovicem. Nicméně nenašel ani jednoho z nich, jeho pas si nakonec přivlastnil Miranda.
     
    49
    Přesunuli jsme se na polovinu Interu Milán, nicméně u nohou má míč Bayern. Ten kombinuje a zatím vypadá spíše tak, že Inter šetří.
     
    48
    Jak rychle začala milánská akce, tak tak rychle taktéž skončila. U míče už jsou opět hráči z Bavorska, kteří pomalu přechází dopředu ke kleci Samira Handanoviče.
     
    47
    Pokračujeme v klasickém scénáři z prvního poločasu. Bayern dominuje a Inter se veze s tím, že občas něco předvede. U míče je aktuálně Miranda a zkouší rozjet milánskou akci.
     
    46
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Erkin, přichází Bessa.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Julian Green dovršující hattrick, na který mu stačilo 35 minut! Bayern dominuje a vede nad Interem po prvním poločase 4:0.

     
    Je za námi první poločas. Skóre je jednoznačným obrazem hry. Bayern naprosto dominuje a Inter si krom pár malinkých šancí moc neškrtl. Hned v sedmé minutě šel Mnichov do vedení zásluhou Juliana Greena. Tento mladík pak přidal další dva góly v 30. a 35. minutě, čímž zkompletoval hattrick. Ve třinácté minutě se ještě prosadil Franck Ribéry. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Rozhodčí přeci jen nastavil 2 minuty nad rámec řádné hrací doby.
     
    45
    První poločas už se nám spíše dohrává. Svěřenci Carla Ancelottiho kombinují u prostřední čáry a nikam se moc neženou.
     
    44
    A že měl hned práci! Chyběl kousek a Julian Green by přidal čtvrtý gól. Nicméně pro tento míč neměl dostatečně dlouhý krok.
     
    43
    Aktivní Ansaldi se ocitl na zemi po faulu od protihráče a na chvíli se muselo přerušit. Nicméně argentinský obránce už je zpátky ve hře a může znova začít bránit Bayern.
     
    42
    Thiagův centr málem usměrnil Benko mezi 3 tyče! Naneštěstí pro něj mu však stál v cestě Miranda s Ranocchiou. Z pátého gólu tak prozatím sešlo.
     
    41
    Bayern už hraje v dost uvolněnějším stylu hry. Není se čemu divit. Aktuálně si drží míč na milánské polovině a pozvolna kombinuje.
     
    40
    Což jsem zakřikl, po nepřesném pasu Mirandy se dostal opět do akce Bayner. Konkrétně Pantovic hledá kousek od boční hranice šestnáctky Interu nějakého svého spoluhráče.
     
    39
    Opět se do útoku tlačil Ansaldi, nicméně Javi Martínez předvedl skvělé obranné umění a zneškodnil potencionální hrozbu. U míče je nyní více Inter.
     
    38
    Ansaldi se s míčem hezky předvedl a krásně obstál proti nátlaku Thiaga, následně předal míč Jovetićovi. Ten už s ním však nenaložil nejlépe.
     
    37
    Inter Milán už působí dosti odevzdaným dojmem. Zatímco Bayern začíná hrát šetřivým stylem. Uvidíme, jak se toto všechno ještě vyvine do konce poločasu.
    35. Julian GREEN - 0:4
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    35 minut a je to hattrick! Pozemní pas, který do šestnáctky vyslal Rafinha, dokázal JULIAN GREEN s klidem na duši poslat do klece za Handanoviče – 0:4!
     
    34
    Hydratační pauza skončila a my jsme opět po rozehrávce Toma Starkeho ve hře. U míče je aktuálně mnichovský Bayern, který se dere dopředu. Nicméně, nějako extrémně nespěchá.
     
    31
    Po tomto gólu jsme svědky hydratační pauzy, kdy si všichni hráči na hřišti odskočí napít se vody.
    30. Julian GREEN - 0:3
     
    30
    Bayern právě vstřelil branku!
    Franck Ribéry dostal krásný centr a přenechal míč JULIANU GREENOVI, který svým druhým gólem v zápase posílá Bayern do třígólového vedení – 0:3!
     
    29
    Arturo Vidal posunul na Ribéryho, který se pokoušel protlačit se až do pokutového území Interu Milán. Nicméně neúspěšně.
     
    28
    Bayern se stále drží míče a znepříjemňuje hráčům Interu život. Do svých kombinacích nyní zapojuje i Tome Starkeho, který sice není tak vyběhnutý jako jeho kolega Neuer, nicméně zapojuje se.
     
    27
    Máme zde první žlutou kartu. Připsal si ji Franck Ribéry (BAY).
     
    25
    Tuto standardní situaci rozehrál Thiago. Jeho centr ale zpacifikovala obrana Interu Milán. Konkrétně Ranocchia odhlavičkoval míč daleko od klece Handanoviče.
     
    23
    Felipe Melo nehezky zastavil Ribéryho a Bayern tak bude kopat volný přímý kop kousek od šestnáctky.
     
    22
    Z veliké dálky zkoušel střílet Pantovic. Ten se jako hrotový útočník nacházel v dosti velké vzdálenosti od branky Handanoviče a podle toho vypadala i jeho střela.
     
    21
    Nyní se hra přesunula spíše do středu hřiště. Zde se drží míče převážně Bayern a kombinuje.
    Franck Ribéry děkuje Benkovi za fantastickou práci a přihrávku.

     
    20
    Javi Martínez rozehrál další útočnou akci Bayernu. Nicméně ta moc dlouho netrvala. Tom Starke pak musel hasit centr Nagatoma.
     
    18
    Míč byl opětovně vpuštěn do hry autovým vhazováním. Nicméně ve hře dlouho nevydržel, neboť ve vzdušném souboji Kondogbia fauloval Vidala. Bayern tak bude mít volný přímý kop.
     
    17
    Thiago nádherným pasem našel Rafinhu, který střelou z ostrého úhlu prověřil Handanoviče. Jeho rána byla dost prudká, ale ve finále kapku nepřesná.
     
    15
    Inter se pokoušel dostat se do první útočné akce. Sice se mu nepodařilo ohrozit branku Starka, nicméně šestnáctku Bayernu nyní dost obklopuje.
     
    14
    Také jsme svědky prvního faulu, který způsobil Arturo Vidal. Inter tak čeká volný přímý kop.
    13. Franck RIBÉRY - 0:2
     
    13
    Bayern právě vstřelil branku!
    Už už to vypadalo, že Bayernu se nepovede útočná akce, jenže nakonec tomu tak není! Benko zachytil míč těsně na postranní čáře a poté jej ze všech posledních sil posunul na FRANCKA RIBÉRYHO, který měl již triviální úlohu – 0:2!
     
    11
    Tom Starke si připsal první kontakt s míčem, když zachytil centr Erkina. Ihned pak rozehrál na své spoluhráče v centru hřiště.
     
    10
    Nyní se oba celky u míče spíše střídají. Ovšem když má míč Bayern, je to aktuálně hezčí na pohled. Inter se stále spíše rozkoukává.
     
    9
    Inter Milán se na vlastní polovině zmocnil míče a pomalu se přesouvá na půlku Bayernu. I když to jde těžce.
    7. Julian GREEN - 0:1
     
    7
    Bayern právě vstřelil branku!
    Po sedmi minutách tu máme otevřené skóre! Ribéry předal míč na Davida Alabu, který krásným centrem našel JULIANA GREENA. Američan v sestavě Bayernu měl už jednoduchou úlohu – 0:1!
     
    6
    Nagatomův pas si přebral D'Ambrosio a zkoušel se dostat přes Feldhahna, bohužel pro něj neúspěšně. Dopředu se tak žene Bayern.
     
    5
    Po autovém vhazování se však hostujícímu Bayern nepodařilo nijak extrémně prosadit a musí se vracet, neboť k míči se dostal Inter. Alespoň prozatím.
     
    4
    Franck Ribéry se prodral po křídle až k pokutovému území Interu, zde mu však D'Ambrosio odebral míč a připravil tak podklady pro autové vhazování Mnichova.
     
    3
    Mnichovský velkoklub se drží u míče a utkání značně nabírá na intenzitě. Nyní zkoušel Arturo Vidal centrovat do šestnáctky Milána, jenže neúspěšně.
     
    2
    Nicméně Bayernu představa defenzivní činnosti moc nesvědčí a v první možné příležitosti odebírá Interu míč a prověřuje pozornost Handanoviče. Po přihrávce Ribéryho se totiž zkoušel prosadit Pantovic, jenže neúspěšně.
     
    1
    Utkání rozehráli hráči Interu Milán, kteří se hned přesouvají k prvnímu útoku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
    Hráči obou týmů po nástupu na Bank of America Stadium.

     
    Hráči právě vstoupili na trávník Bank of America Stadium. Utkání za chvíli započne.
    Fotbalisté Interu během tréninku před zápasem proti Bayernu.

     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Handanovič – Ansaldi, Miranda, Ranocchia, Erkin – D'Ambrosio, Kondogbia, Felipe Melo, Nagatomo – Jovetić – Palacio
    Náhradníci: Berni – Bakayoko, Di Gregorio, Pinamonti, Bessa, Icardi, Biabiany, Santon, Della Giovanna, Miangue, Carrizo, Zonta

    Bayern Mnichov: Starke – Rafinha, Javi Martínez, Feldhahn, Alaba – Vidal, Thiago – Ribéry, Benko, Green – Pantovic
    Náhradníci: Ulreich – Xabi Alonso, Juan Bernat, Lahm, Tillmann, Öztürk, Dorsch, Lappe, Crnički.
    Americké město Charlotte v Severní Karolíně je již připraveno na střetnutí Bayernu Mnichov s Interem Milán.

     
    Bayern Mnichov má za sebou taktéž jeden zápas. V Chicagu se postavil AC Milán, se kterým remizoval 3:3, ovšem v penaltách mu podlehl 3:5. Fanoušci Mnichova tak jistě doufají, že proti největšímu rivalovi jejich posledního soupeře se jim bude dařit více. Za Bayern se v základní hrací době dvakrát prosadil Ribéry a jednou David Alaba.
     
    Inter Milán již na turnaji jeden zápas odehrál. Celek ze San Sira se postavil mistrovi z Francie – Paris Saint-Germain. S pařížským gigantem si však nevedl nejlépe a v Oregonu mu podlehl 1:3. Jediný gól vstřelil Jovetić. Italský celek si tak určitě bude chtít napravit chuť, nyní mu v cestě stojí německý mistr.
     
    Příjemný letní večer u sledování International Champions Cupu! Čeká nás zápas, ve kterém Inter Milán vyzve německý Bayern Mnichov hodinu před půlnocí našeho času v americkém městě Charlotte. Tímto zápasem vás provede Karel Janeba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.

    Karel Janeba

    Branky: 90. Icardi – 7. Green (Alaba), 13. Ribéry (Benko), 30. Green (Ribéry), 35. Green (Rafinha)

    Karty:   27. Ribéry (BAY)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:12.
    Inter Milán: Handanovič – Ansaldi, Miranda, Ranocchia, Erkin – D'Ambrosio, Kondogbia, Felipe Melo, Nagatomo – Jovetić – Palacio
    Náhradníci: Berni – Bakayoko, Di Gregorio, Pinamonti, Bessa, Icardi, Biabiany, Santon, Della Giovanna, Miangue, Carrizo, Zonta

    Bayern Mnichov: Starke – Rafinha, Javi Martínez, Feldhahn, Alaba – Vidal, Thiago – Ribéry, Benko, Green – Pantovic
    Náhradníci: Ulreich – Xabi Alonso, Juan Bernat, Lahm, Tillmann, Öztürk, Dorsch, Lappe, Crnički
    bahis siteleri