Zenit – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Machačkala – CSKA Moskva 0:0 (kon.) | Rostov – Orenburg 1:0 (kon.)
konec
FK Zenit Petrohrad
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 30.07.2016, 16:30 • Stadion Petrovskij, Petrohrad. Kapacita: 21,570 diváků. • Ruská Premier Liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Krásné sobotní odpoledne všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes začíná další ročník nejvyšší ruské soutěže Premier Ligy a my se společně zaměříme na úplně první utkání mezi domácím celkem FK Zenit Petrohrad a hostujícím FK Lokomotiv Moskva. Úvodní výkop dnešního utkání je naplánován na 16:30 a zápasem vás provede Jakub Hataš.
     
    FK Zenit Petrohrad

    Domácí Zenit bude v dnešním zápase velkým favoritem. Před týdnem dokázal zvítězit v ruském Superpoháru nad favorizovaným CSKA Moskva, což hráčům Petrohradu dodalo jistě patřičnou dávku sebevědomí. Přes léto se v kádru Zenitu událo mnoho změn, největší z nich je jistě odchod brazilského forvarda Hulka, který za 55 milionů eur odešel do Číny hájit barvy klubu Shangai SIPG. Nejzajímavějším hráčem, který do klubu přišel, bude pravděpodobně Róbert Mak. Ten se stěhoval do Ruska z PAOK Soluň za 3,5 milionu eur.

    V minulém ročníku skončil Zenit na 3. místě v ruské nejvyšší soutěži, což jej automaticky posunulo do skupinové fáze Evropské ligy a může se tak nyní soustředit pouze na ligu.
     
    FK Lokomotiv Moskva

    U hráčů Lokomotivu stále převládá zklamání ze závěru ligového ročníku, kdy si díky velmi špatnému závěru nechali utéct možnost podívat se letos do pohárové Evropy. Lokomotiv se určitě bude chtít vyhnout delší jak roční pauze v pohárech a proto se dá čekat, že letos se popere o dost razantněji o lepší jak 6. příčku z loňského roku.

    V kádru Lokomotivu jsme se nedočkali žádného příchodu, kromě změny z hostování na přestup u N'Dingy. Několik hráčů z Lokomotivu odešlo, například slovenský obránce Ďurica.
    Zbývá zhruba hodinka do začátku zápasu a na Stadion Petrovskij se snáší déšť.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Garay, Neto, Criscito – Jusupov, Javi García (C), Maurício, Šatov – A. Keržakov, Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Vasjutin – Aňukov, Rjazancev, Lombaerts, Jovanović, Witsel, Đorđević, Žirkov, Jevsejev.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka (C), Pejčinović, Vitalij Denisov – Ignatěv, N'Dinga – Samedov, Alexej Mirančuk, Tarasov – Škuletić.
    Náhradníci: Abajev – Kasajev, Logašov, Michalik, Kolomejcev, Barinov, Henty, Janbajev, Lysov, Galadžan, Lapšov.

    Rozhodčí: Egorov – Širjaev, Nazarov. (vš. Rusko).
     
    Oba celky již nastupují na hrací plochu za doprovodu lehkého deště. Během několika málo minut utkání odstartuje!
     
    Domácí Zenit nastupuje v typických modrých dresech, hráči Lokomotivu jsou dnes v bílé kombinaci. Ještě před výkopem se vydali kapitáni obou celků symbolicky vztyčit ruskou vlajku za doprovodu ruské hymny.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Dnešní utkání právě odstartovalo! Úvodní výkop obstarali hráči hostujícího Lokomotivu, jejich první akce vedla po levé straně. Tam však nedokázal Škuletić přejít přes bránícího Smolnikova.
     
    2
    Hráči domácího týmu mají míč na kopačkách, po levé straně se s ním prohnal velmi rychle obránce Criscito, jeho centr do vápna však dokázal zkrotit brankář Guilherme.
     
    3
    Na pravé straně hřiště se uvolnil hostující Samedov, jeho centr do vápna však nenašel nikoho z jeho spoluhráčů a tak ve hře pokračují domácí hráči.
     
    4
    Do rychlého protiútoku se hnali hráči Lokomotivu, naštěstí pro Zenit se však stihl dobře vrátit Javi García, který zastavil slibný útok hostí.
     
    5
    Hostující Šiškin se s míčem vydal přes polovinu hřiště, před vápnem ale dlouho váhal s nahrávkou lépe postaveným spoluhráčům tak dlouho, než ho o míč odzbrojila domácí obrana.
     
    6
    Po rychlé kombinaci Zenitu se dokázal ve vápně dostat k míči útočník Kokorin, v souboji s jedním z hostujících beků si však počínal nedovoleně, což neušlo pozornosti hlavního sudího.
     
    8
    Hráči hostujícího Lokomotivu sice mají míč na svých kopačkách, do založení nějakého útoku se však moc nemají. Zatím mezi sebou pouze kombinují Ćorluka s Pejčinovićem.
     
    9
    Domácí Javi Garíca se pustil do průniku středem hřiště, který mu hrubě nevyšel a nechal za sebou volný prostor směrem k vlastní brance. Do něj se řítil jeden z hráčů Lokomotivu, naštěstí pro Zenit mu byl pískán faul právě na chybujícího Garcíu.
     
    10
    Krásné přenesení hry zprava doleva předvedl Jusupov, který našel úplně volného Criscita. Ten však míč nedokázal procpat až do vápna a tak ani tato akce Zenitu úspěchem neskončí.
     
    11
    Domácí hráči opět pouze vyčkávají na své vlastní polovině. Fotbalisté Lokomotivu se zatáhli hluboko na svou půlku a do žádného napadání se nepouštějí.
     
    12
    Alexej Mirančuk se snažil projít středem hřiště, proti byl však domácí García, který jej nekompromisně poslal k zemi a dal tak Lokomotivu možnost zahrávat volný přímý kop.
     
    13
    Samedov poslal svou slabou střelu přímo do náruče domácího brankáře Lodygina, který s takovýmto pokusem neměl sebemenší problém.
     
    14
    Na druhé straně dokázal Smolnikov najít naprosto milimetrovým pasem nabíhajícího Kokorina, ten však ve výborné pozici z první trestuhodně minul branku Lokomotivu.
     
    15
    Keržakov se teď velmi dobře hnal za dlouhým míčem na pravé lajně, bohužel pro něj si v souboji s obráncem Pejčinovićem počínal nedovoleně a míč tak přenechal hráčům Lokomotivu.
     
    16
    Smolnikov je na pravé straně velmi aktivní a posílá před branku Lokomotivu velmi dobré centry. Další takový směřoval přímo na hlavu Maurícia, ten však míč nedokázal vůbec zasáhnout.
     
    17
    Smolnikov se teď nebál z dobrých třiceti metrů napřáhnout a pořádně zatopil brankáři hostí! Jeho přízemní střelu dokázal Guilherme pouze vyrazit na roh.
     
    18
    Šatov zahrával první roh letošního ročníku ruské lihy, domácí z něj však vůbec nedokázali zahrozit a u míče jsou opět hráči hostujícího celku.
     
    19
    Hráči Zenitu mají zatím zápas naprosto pod kontrolou, Lokomotiv většinu času pouze vyčkává na vlastní polovině v obranném bloku. Tím se teď snažil proniknout Šatov, bohužel pro něj však bez úspěchu.
     
    20
    Maurício zahrával další roh Zenitu, i tentokrát však byli obránci Lokomotivu dostatečně pozorní a hrozící nebezpečí dokázali odvrátit.
     
    21
    Alexej Mirančuk založil rychlou akci Lokomotivu, ve finální fázi však nepřihrál dobře a celou akci zbrzdil. Hráči Zenitu se tak stihli vrátit a útok Lokomotivu zastavili.
     
    22
    Domácí hráči se snažili projít středem hřiště, velmi dobrým zákrokem je však zastavil hostující N'Dinga, který tak má možnost založit další protiútok svého týmu.
     
    23
    Nejvýraznější z hostí, Alexej Mirančuk, se snažil vymodlit faul u rohového praporku Zenitu. Po jeho pádu však hlavní sudí pouze výmluvně rozpažil a hra tak pokračuje dál.
     
    25
    Hostující Tarasov to při aktivním napadání rozehrávky přehnal, když sestřelil domácího Maurícia. Hned se však šel soupeři omluvit a rozhodčí ani tentokrát netrestal žlutou kartou.
     
    26
    Hosté se dostali k první vážnější šanci. Ve vápně se dokázal uvolnit Petar Škuletić, který se snažil hlavou usměrnit centr jednoho ze svých spoluhráčů. Škuletićova hlavička si však cestu mezi tři tyče nenašla a tak bude brankář Lodygin pouze odkopávat od branky.
     
    27
    Keržakov se na levé straně snažil obejít dva protihráče, kteří mu však míč vzali. Jeden z nich však Keržakova fauloval, takže domácí budou mít k dispozici standardní situaci od levé lajny.
     
    28
    Další útočnou šanci se snažil přerušit již v zárodku hostující obránce Denisov, také on si však při bránění pomohl faulem, což znamená další standardní situaci pro Zenit.
     
    29
    Brankář Guilherme si teď velmi dobře došel pro centrovaný míč z pravé strany, ke kterému se už hnali dva úplně volní hráči Zenitu. Naštěstí pro hosty byl Guilherme u míče o vlásek dříve.
     
    30
    Domácí hráči se opět snaží uklidnit hru, když kombinují na své vlastní polovině, daleko od branky Lokomotivu. Hosté již celkem tradičně rezignovali na jakékoliv napadání a vyčkávají zatažení v obranném bloku.
     
    32
    Domácí fotbalisté teď udělali chybu v kombinaci, která mohla znamenat příležitost pro hosty k rychlému protiútoku. Nikdo z hráčů Lokomotivu se však nerozhodl doplnit Mirančuka, který tak byl o míč vzápětí odzbrojen.
     
    33
    Hosté se snažili projít k brance Zenitu po levé lajně, v kombinaci Škuletiće s Tarasovem se však srbský útočník ocitl v postavení mimo hru.
     
    34
    Keržakov se dokázal uvolnit na pravé straně, jeho nadýchaný centr mířil na volného Šatova, který však trestuhodně minul bránu nikým neatakován! Velká šance Zenitu tak zůstala nevyužita.
     
    35
    Po faulu hostí se ujal exekuce volného přímého kopu z pravé strany Criscito, jeho centr však ve vápně Lokomotivu nenašel nikoho v modrém dresu a tak se hosté dostávají opět k míči.
     
    36
    Petar Škuletić je prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu. Nesmyslně vletěl do rychlejšího Smolnikova, kterého neměl šanci dohnat. Hlavní rozhodčí tak správně ukázal Škuletićovi žlutou kartu.
     
    38
    Hosté vedli akci po pravém křídle, jejich snaha však zůstává nevyužita, jelikož se Samedov dostal s míčem za brankovou čáru a domácí tak budou odkopávat od vlastní brány.
     
    39
    Hosté se s koncem poločasu snaží převzít iniciativu v zápase, v jejich kombinaci je však příliš mnoho nepřesností, které jejich postup brzdí.
     
    40
    Šatov se snažil na levé lajně kombinovat s Criscitem, do jejich kombinace se však vložil Ignatěv, který dokázal hráčům Zenitu míč odebrat velmi dobře načasovaným skluzem.
     
    41
    Šatov dokázal projít do vápna, kde se snažil efektní patičkou najít nabíhajícího spoluhráče. Vše dokázal dobře přečíst hostující kapitán Vedran Ćorluka, který míč razantním odkopem poslal až za polovinu hřiště.
     
    42
    Domácí hráči se snaží v závěru poločasu dostat do vápna Lokomotivu, jeho fotbalisté jsou však naskládaní kolem svého vápna a velmi dobře čtou útoky Zenitu.
     
    43
    Smolnikov na pravé straně velmi dobře kombinoval s Mauríciem, který však ve finální fázi špatně zpracoval míč a dovolil N'Dingovi, aby jej o něj připravil.
    Na dnešní utkání svého již bývalého klubu se přijel podívat Hulk.

     
    44
    Domácí kapitán Javi García teď přitvrdil, když si ve středu hřiště došlápl na záložníka Lokomotivu N'Dingu. Ten se po chvilce dokázal zvednout z trávníku a pokračuje ve hře.
     
    45
    V samotném závěru poločasu posílají hráči Lokomotivu dlouhý míč na hrot ke Škuletićovi. Ten si však s převahou obránců v modrých dresech nedokázal poradit.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první polovinu zápasu mezi Zenitem Petrohrad a Lokomotivem Moskva. První utkání letošního ročníku Premier Ligy je zatím bez branek, blíže k jejímu vstřelení však měli hráči Zenitu.

    Několik náznaků šancí měli hráči v modrých dresech během celého poločasu, tu největší však ve 34. minutě nedokázal využít naprosto volný Šatov, který při své hlavičce naprosto selhal a míč poslal mimo tři tyče.

    Hráči Zenitu byli aktivnější než soupeř a během celé doby měli hru naprosto ve svých rukou. Stav je však stále vyrovnaný a nezbývá se tak než těšit, co nám nabídne druhá půle. Ta začne přibližně v 17:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ve druhém poločase obstarali úvodní výkop hráči Zenitu, kteří začínají kombinací na vlastní polovině.
     
    47
    Na levé straně se snažil kombinovat na hranici vápna domácí Criscito s Šatovem, jejich kombinace však nebyla přesná a o míč se tak sami připravili.
     
    48
    Na pravé lajně se dokázal uvolnit rychlý Smolnikov, přihrávka od Maurícia však byla i na něj moc prudká a skončila až za brankovou čárou.
     
    49
    Hostující fotbalisté se snažili o rychlý protiútok, srbského střelce Škuletiće však nedoplnil nikdo z jeho spoluhráčů a tak měla jeho akce pouze jepičí život.
     
    50
    Criscito si vzal míč na hranici velkého vápna a bez rozmýšlení vypálil na bránu. Jeho střela se však stočila mimo tři tyče a tak se ani teď stav nemění.
     
    51
    Dalším hráčem, který je v dnešním utkání potrestán žlutou kartou je hostující N'Dinga, který fauloval pronikajícího Keržakova.
     
    52
    Následnou standardní situaci zahrával domácí Šatov, jeho centr byl však velmi nepovedený a nenašel nikoho v modrém dresu. U míče tak budou opět hosté.
     
    53
    Mirančuk ve spolupráci s Ćorlukou dokázali rozvinout první zajímavou akci Lokomotivu ve druhém dějství. Pozorný Garay však průnik Mirančuk po levé lajně včas zastavil.
     
    54
    Domácí se opět snaží dostat postupnou kombinací do vápna Lokomotivu, ten má však všech 11 hráčů postavených kolem vápna a nehodlá do něj vpustit nikoho v modrém.
     
    55
    Obránce Criscito poslal hezký pas po levé lajně na rozběhnutého Kokorina. Ten si však s míčem nedokázal poradit a pouze jej tak odevzdal hráčům Lokomotivu.
     
    56
    Smolnikov velmi dobře podporuje útočnou snahu svého týmu. V kombinaci s Kokorinem se snažil dostat do vápna, efektní Kokorinova přihrávka k němu však nedoputovala díky dobrému zákroku Denisova.
     
    57
    Škuletić se hnal sám vstříc čtyřem obráncům Zenitu, za hranicí vápna nad ničím nepřemýšlel a snažil se vyslat střelu na bránu. Naneštěstí pro něj jej dobře dostoupil Garay, který sráží míč na roh.
     
    58
    Samedov zahrával roh Lokomotivu, nikoho však svým centrem nenašel a domácí hráči jsou tak opět v držení míče.
     
    59
    První střídání v dnešním zápase má na svědomí domácí kouč Lucescu. Ze hry stahuje nevýrazného Jusupova, naopak na hřiště přichází belgický záložník Axel Witsel.
     
    60
    Tarasov má roztržený dres a musí být mimo hřiště, kde čeká na nový, aby se mohl převléci. Mezitím se snaží přesvědčit čtvrtého rozhodčího o tom, že zákrok ve vápně po kterém si roztrhl dres byl nedovolený, rozhodčí jeho protesty však nevnímá.
     
    62
    Domácí hráči se snaží projít k bráně Lokomotivu po levé straně, Šatov však nedokázal obejít bránícího Šiškina, který tak akci Zenitu dokázal zastavit.
     
    63
    Další střídání během krátké doby nachystal lodivod Zenitu Petrohrad. Ze hry stahuje aktivního Keržakova, do hry se naopak dostává zkušený Žirkov.
     
    64
    Kokorin se snažil na hranici vápna převzít přihrávku od Maurícia, při přebírání byl však faulován Pejčinovićem a domácí tak budou mít k dispozici velmi dobrou pozici pro volný přímý kop.
     
    65
    Šatov si vzal na starost exekuci přímého kopu, jeho střela však orazítkovala pouze záda Tarasova. Domácí mají k dispozici roh.
     
    66
    Šatov si teď svou reputaci zvládl napravit! Po jeho rohu se dostal k velmi dobré hlavičce Javi García, ten však nedokázal zamířit přesně mezi tři tyče a branku tak míjí.
     
    66
    Střídání si připravil také trenér hostujícího Lokomotivu. Ze hry je stažen útočník Petar Škuletić, na jeho místo se podívá Kolomejcev.
     
    67
    Kolomejcev se ihned zapojil do útočné akce svého týmu, kde táhl míč po pravém křídle. Při svém průniku byl však faulován a pro Lokomotiv tak vybojoval alespoň standardní situaci na pravé straně.
     
    68
    Šatov poslal nádherný nadýchaný centr do vápna na nabíhajícího Witsela! Ten však v náběhu nedokázal míč dobře usměrnit a ve velké šanci míjí branku Lokomotivu!
     
    69
    Kolomejcev šel velmi ostře do střetu s italským obráncem Criscitem, který se po jejich souboji ihned poroučel k zemi. Kolomejcev se však ihned omluvil a Criscito je zpátky na nohou.
     
    70
    Maurício si vzal na starost exekuci dalšího rohového kopu Zenitu. Jeho centr však přeletěl všechny ve vápně a domácí tak ani z této situace nezahrozili.
     
    71
    Mirančuk se na hranici vápna obtočil kolem dvou obránců a ocitl se tváří v tvář brankáři Lodyginovi. V té chvíli však zazněl hvizd hlavního rozhodčího, který odpískal Mirančukovi hraní rukou.
     
    72
    Opět to byl výrazný Šatov, který se dokázal dostat k míči na malého vápna Lokomotivu. Zaváhal však při zpracování a obránci hostujícího týmu dokázali míč odkopnout do bezpečí.
     
    73
    Velmi dobrý centr poslal Criscito do vápna. Tam si jej dokázal najít zkušený Jurij Žirkov, který hlavičkoval do středu brány! Tam však byl pozorný brankář Guilherme, který šanci dokázal zlikvidovat.
    73. Žirkov nedokázal prostřelit v obrovské šanci Guilhermeho.
     
    75
    Šatov zahrával další standardní situaci Zenitu, tentokrát z levé strany. Jeho centr však skončil na hlavě hned prvního obránce Lokomotivu, takže hosté se opět zvládli ubránit.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá pouhá čtvrthodina a stav je stále vyrovnaný! Na hráčích Zenitu začíná být patrná nervozita a frustrace z průběhu zápasu.
     
    77
    Samedov se snažil chytrou přihrávkou najít ve vápně nabíhajícího Kolomejceva, před ním však dokázal na rohový kop odehrát obránce Neto.
     
    78
    Tarasov si vzal na starost zahrávání rohového kopu, jeho centr však skončil pouze v náručí Lodygina. Ten s ním měl sice trochu problémy, nakonec jej však zvládl zkrotit.
     
    79
    I poslední střídání se rozhodl využít kouč Zenitu Lucescu. Ze hřiště je stažen Maurício, na hřišti je nahradí dvaadvacetiletý útočník Luka Đorđević.
     
    80
    Dalším hříšníkem v dnešním utkání je Luís Neto, který dostal za zbytečný faul žlutou kartu.
     
    81
    Criscito se snažil probít sám po levé lajně. Po souboji s obráncem Šiškinem se teatrálně svalil k zemi, rozhodčí však zůstává naprosto v klidu a faul nepíská.
     
    82
    Smilnikov se snažil chytrou přihrávkou z pravé strany procpat míč do vápna na nabíhajícího Šatova. Jeho úmysl však dokázal vystihnout jeden z obránců Lokomotivu, který celou akci domácích překazil.
     
    83
    Po dobré akci Zenitu se dokázal ke střele dostat Đorđević, svojí střelou však míjí bránu hostujícího týmu.
     
    84
    Tarasov dostává žlutou kartu za hrubý zákrok na jednoho z domácích hráčů ve středu hřiště.
     
    85
    Dvojité střídání v závěru připravil hostující trenér. Ze hřiště jde nejprve Ignatěv, kterého nahradil Kasajev.
     
    85
    Poté je stažen i kapitán Ćorluka, kterého na hrací ploše nahradil ukrajinský bek Michalik.
     
    87
    Po pěkném centru z pravé strany se dokázal ve vápně Zenitu k míči prodrat hostující Tarasov, ani jemu se však nepodařilo trefit bránu a míč poslal pouze vedle pravé tyče.
     
    88
    Až na hranici vápna dokázal projít s míčem domácí Šatov. Poté však místo přihrávky volil nesmyslný centr na levou stranu, kterým nikoho nenašel a míč tak skončil pouze za brankovou čárou.
     
    89
    Smolnikov se na pravém křídle snažil uvolnit nabíhajícího Žirkova, ten byl však naneštěstí pro Zenit v postavení mimo hru. Míč se tak vrací na kopačky hostí.
     
    89
    Kokorin se dokázal na levé straně uvolnit, poté i krásně odcentroval. Nicméně nikým nehlídaný Axel Witsel jeho centr podskočil, což velmi dobře ilustruje dnešní zmar Zenitu.
     
    90
    Zenit se snaží v samém závěru utkání dostat do vápna Lokomotivu, obrázek je však stejný jako po celý zápas. Lokomotiv dokáže precizně bránit a Zenit si s tím neví rady.
     
    90+1
    Žirkov se na pravém křídle snažil najít rychlou přihrávkou do vápna Đorđeviće, k tomu však míč neprošel díky pečlivé práci obrany hostí.
     
    90+2
    Witsel hledal přihrávkou rozběhnutého Smolnikova, tento úmysl však skvěle přečetl N'Dinga, který skluzem na poslední chvíli zastavil protiútok Zenitu.
     
    90+3
    V pravděpodobně poslední šanci zápasu se ocitl domácí Đorđević, který nedokázal na zadní tyči usměrnit centr z pravé strany.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je za námi utkání 1. kola ruské nejvyšší soutěže mezi domácím celkem FK Zenit Petrohrad a hostujícím FK Lokomotiv Moskva.

    Domácí byli celý zápas výrazně aktivnějším a lepším týmem, což jim však k více než k zisku jednoho bodu nestačilo. I během druhé půle měli hráči Zenitu několik šancí, mezi ty největší patří hlavička Žirkova nebo v samém závěru Đorđević, který netrefil odkrytou bránu. S tímto výsledkem bude rozhodně spokojenější Lokomotiv, který již od začátku zápasu bránil remízu, což se mu nakonec povedlo. Již v prvním kole jsme tak byli svědky menšího překvapení, jelikož se čekalo vítězství domácího Zenitu.
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:21.
     
    To je z mé strany pro dnešní den vše. Užijte si zbytek soboty a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou! (18:35:36)

    Jakub Hataš

    Branky:

    Karty:   80. Neto (PET) – 36. Škuletić (LMO), 51. N'Dinga (LMO), 84. Tarasov (LMO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 17:21.
    FK Zenit Petrohrad: Lodygin – Smolnikov, Garay, Neto, Criscito – Jusupov (59. Witsel), Javi García (C), Maurício (79. Đorđević), Šatov – A. Keržakov (63. Žirkov), Kokorin.
    Náhradníci: M. Keržakov, Vasjutin – Aňukov, Rjazancev, Lombaerts, Jovanović, Witsel, Đorđević, Žirkov, Jevsejev.

    FK Lokomotiv Moskva: Guilherme – Šiškin, Ćorluka (C) (85. Michalik), Pejčinović, Vitalij Denisov – Ignatěv (85. Kasajev), N'Dinga – Samedov, Alexej Mirančuk, Tarasov – Škuletić (66. Kolomejcev).
    Náhradníci: Abajev – Kasajev, Logašov, Michalik, Kolomejcev, Barinov, Henty, Janbajev, Lysov, Galadžan, Lapšov.

    Rozhodčí: Egorov – Širjaev, Nazarov. (vš. Rusko)
    bahis siteleri