Mladá Boleslav – Slavia 5:1 (0:1 po s.n.) | Košice – Zvolen 6:3 (kon.) | Litvínov – Znojmo 1:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 1:2 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.) | Plzeň – Chomutov 4:1 (kon.)
Motor ČB – Anyang Halla 1:2 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 4:2 (kon.) | Litoměřice – Most 5:2 (kon.)
K. Vary – Kladno 3:4 (2:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Piešťany 0:0 (zruš.) | Opava – Nový Jičín 3:1 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 3:2 (2:1 po s.n.) | Pelhřimov – Žďár n/S 4:3 (1:0 po s.n.) | David Servis – Tábor 3:0 (kon.)
HC Slovan – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Lausanne – Sparta 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
6:3 (0:1, 2:0, 4:2)
HKM Zvolen
sk Úterý 09.08.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:03
    Košice dali gól!
    Záver stretnutia je jasne v réžii domácich, ktorí navyšujú svoje vedenie už na rozdiel troch gólov. My pritom musíme jedným dychom dodať, že TIBOR VARGA si gól za dnešnú aktivitu skutočne zaslúžil. Asistencia: Jiří Vašíček.
     
    55:55
    Košice dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Cibuľa sa vydal na výlet, avšak to robiť nemal. V rýchlostnom súboji totiž nestačil na Klímu a aj keď v páde, TOMÁŠ KLÍMA piaty gól pridal.. Asistencia: Marek Bartánus.
     
    52:29
    Dlhočízna strela Tomáša Klímu mala smerovať do pravej šibenice brány chránenej Cibuľom, puk preletel len pár centimetrov vedľa.
     
    51:02
    Cibuľa má teraz plné ruky práce, Košice sú jasne na koni, čo chcú potvrdiť aj piatym gólom.
     
    50:45
    Tibor Varga to nemyslel vôbec zle, puk spoza bránky dobre posielal medzi kruhy, nanešťastie pre Košice tam ale nestál nik odetý v modrom.
     
    49:36
    Košice dali gól!
    Tak toto bola skutočná exkluzivita. To, čím GABRIEL SPILAR vyniká v našej lige, je neskutočná rýchlosť a neskutočne šikovné ruky. A keď k tomu pridá aj tvrdú strelu, je vymaľované! Asistencie: Jiří Bicek, Ondřek Šmach.
     
    48:20
    Marek Hovorka dnes patrí k najlepším mužom na ľade, čo potvrdil aj v tejto chvíli, keď pri vzdialenejšej žrdi našiel voľného Radima Hrušku, jeho ranu Cibuľa vyrazil.
     
    47:42
    Hruška (ZVO) – 2 minúty – podrazenie,
     
    47:06
    Košice dali gól!
    Ale vyrovnané je aj tak! Košičania na dlhší čas zovreli svojho súpera v obrannom pásme, celá situácia pritom vyvrcholila tvrdou ranou od modrej, puk sa zatrepotal v sieti. Autorom gólu je RADEK DEYL. Asistencie: Marek Hovorka, Peter Bartoš.
     
    46:35
    Spilar to teraz skúšal akousi strieľanou prihrávkou, dovolím si tvrdiť, že ak by táto prešla až k Bicekovi, mali by sme opäť vyrovnané.
     
    45:35
    Abramov (ZVO) – 2 minúty – podrazenie.
     
    45:13
    Zvolen dal gól!
    Tak sa na to pozrime, tretia tretina jednoznačne patrí Zvolenu, ktorý si dvomi gólmi opäť prinavrátil vedenie. Striedačku HKM rozjasal MARTIN ĎALOGA.
     
    44:39
    Vladislav Habal teraz musel ukázať, prečo je v Košiciach, keď čelil hneď niekoľkým nebezpečným strelám, avšak napokon všetky z nich vychytal s obrovským prehľadom.
     
    42:19
    Hričina to teraz vymyslel parádne a spoza bránky sa s pukom presunul až pred Cibuľu, kde ešte hľadal pri vzdialenejšej žrdi Milého, prihrávka bola na poslednú chvíľu zblokovaná.
     
    41:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolen veľmi rýchlo vyuťíva výhodu presilovej hry a stav zápasu je opäť vyrovnaný. Do listiny strelcov sa zapísal aj LAURIS BAJARUNS. Asistencia: Miroslav Habšuda.
     
    41:37
    Dudáš (KOS) – 2 minúty – nedovolené bránenie v hre.
     
    40:43
    Košičania si dobre rozložili obranné rady svojho súpera, puk nahodili na bránu, kde sa vysunul aj Marek Bartánus, avšak ten sa už aj napriek enormnej snahe k dorážke nedostal.
     
    39:52
    Ešte jedno nastrelenie puku, ktoré chcel domáci útočník zraziť do brány. Cibuľa puk prikryl na ľadovej ploche. Ostáva približne 8 sekúnd, uvidíme, čo ešte Košice vymyslia.
     
    35:53
    Nádhernú akciu Košíc teraz strelou spoza kruhov zavŕšil Vašíček, dovolím si tvrdiť, že Cibuľa teraz ani sám nevie, ako ten puk betónom vyrazil!
     
    32:42
    Dámy a páni, tak za tento zákrok by sa nemuseli hanbiť ani v NHL! Po strele švihom v podaní Demitersa sa Habal s pokojom len natiahol, vystrel svoju pravú ruku a famóznym „semafórom“ zneškodnil Zvolen.
     
    29:53
    Košice dali gól!
    Presilová hra Košíc je využitá, domáci otáčajú stav zápasu vo svoj prospech a vedú 2:1. K odrazenému puku sa medzi kruhmi dostal JAKUB SUJA, ktorý sa už mýliť nemohol. Asistencie: Tomaš Klíma, Gabriel Spilar.
     
    28:42
    Abramov (ZVO) – 2 minúty – seknutie.
     
    27:19
    Dudáš puk vybojoval v obrannej tretine, jeho rýchle vyhodenie pritom Košice posadilo na koňa. Domácich teraz môže mrzieť pokazená finálna prihrávka na Spilara, ktorý mohol z hranice bránkoviska poslať puk do odkrytej časti brány.
     
    26:00
    Deyl teraz z obranného pásma naštartoval útočné rady Košíc, ktoré vyslali na Cibuľu niekoľko nebezpečných pokusov, avšak ani jeden z nich cez pozorného gólmana neprepadol.
     
    24:51
    Košice dali gól!
    A je vyrovnané! Aktívnejšie Košice sa dočkali gólu, keď bol Cibuľa prikrátky na šikovnú strelu z pravého kruhu. Presadil sa MAREK HOVORKA. Asistencia: Eduard Šedivý.
     
    21:57
    Trest pre hráčsku lavicu Košíc – 2 minúty – príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Kolektívny trest si odsedí Gabriel Spilar.
     
    21:19
    Z priestoru ľavého kruhu na vhadzovanie teraz priletel nebezpečný puk, našťastie pre Košice ale smeroval priamo na hruď Habala. Ten si s ním poradiť dokázal.
     
    20:22
    Faul na Biceka bol evidentný. Na lavicu hanby sa poberá Juraško (ZVO) – 2 minúty – hákovanie.
     
    19:46
    Tak napokon ešte prišlo tretie vylúčenie v tíme domácich. Na trestnú lavicu sa pobral Martin Dudáš, do tretice je to hákovanie.
     
    18:50
    Na opačnej strane vznikla ale omnoho nebezpečnejšia situácia, puk mal na hokejke Bicek, ktorý chcel využiť clonenie spoluhráča. Skvelým zákrokom sa ale prezentoval Cibuľa, ktorý puk reflexívne vykopol.
     
    15:27
    Lukáš Matejka (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    15:09
    Tak formácia vedená Spilarom teraz narobila pred Cibuľom poriadne veľké problémy, tvrdú ranu príklepom musel gólman Zvolena skopávať do bezpečia.
     
    11:45
    Tak Košiciam to tam zatiaľ nepadá. A nepadlo to ani teraz, kedy sa v dobrej pozícii ocitol Bartánus, ktorý bol ešte v rýchlosti pripravený dorážať.
     
    09:35
    Obrovská šanca Košíc na vyrovnanie! Marek Hovorka teraz inkasoval prihrávku ako na striebornom podnose, keď puk doputoval k vzdialenejšej žrdi, avšak osamotený útočník z takejto pozície Cibuľu neprepálil.
     
    08:01
    Na opačnej strane tak mohol po rýchlom sóle zakončiť Tomáš Hričina, ktorý sa do puku poriadne oprel, avšak Cibuľa svojím ľavým betónom strelu vyrazil.
     
    06:12
    Zvolen dal gól!
    Košičania teraz doplatili na vylúčenie Hrušku a hoci v úvode oslabenia puk vyhodili, následnému tlaku Zvolena sa už neubránili. Presadil sa PAVEL KLHŮFEK. Asistencia: Bruno Mráz.
     
    05:39
    Radim Hruška (KOS) – 2 minúty – hákovanie.
     
    03:00
    Košice sú na koni a svojho súpera neustále zovierajú v obrannej tretine, moje slová potvrdil aj Milý s Hričinom, ktorí teraz donútili Cibuľu skočiť po puku.
     
    01:58
    Košice sa teraz nadýchli k veľkému tlaku, do šance sa tlačil aj Varga, ktorý si puk hodil na čepeľ, obkorčuľoval protihráča a strelou zápästím vyprášil pravý betón Cibuľu.
     
    01:19
    Na opačnej strane klziska úradoval rýchlonohý Spilar, ktorý teraz chcel prekvapiť Cibuľu z veľkého uhla, avšak nanešťastie pre domácich sa mu to nepodarilo.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 25. Hovorka (Šedivý), 30. Suja (Klíma, Spilar), 48. Deyl (Hovorka, Bartoš), 50. Spilar (Bicek, Šmach), 56. Klíma (Bartánus), 59. Varga (Vašíček) – 7. Klhůfek (Mráz), 42. Bajaruns (Habšuda), 46. Ďaloga


    HC Košice: Habal (Kopřiva) – Deyl, Vašíček, Dudáš, Šmach, Matejka, Jankovič, Šedivý, Michalčin – Bicek, Klíma, Bartánus (A) – Spilar (C), Suja, Bartoš (A) – Hovorka, R. Hruška, Varga – Hričina, Boltun, Milý
    HKM Zvolen: Cibuľa (Petrík) – Rehák, Juraško, Valenta, Andersons, Demiters, Habšuda, Chrapak, Hataš – Obdržálek, L. Jurík, Zuzin – Klhůfek, Mráz, J. Jurík – Ďaloga, Bajaruns, D. Hruška – Abramov, Řezač, Kňazev
    bahis siteleri