Košice – Martin 6:2 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 2:1 (po pr.)
Pardubice – Mannheim 1:6 (kon.) | Detva – Zvolen 6:2 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 3:2 (2:0 po s.n.)
Slavia – Kladno 2:1 (0:2 po s.n.) | Chomutov – Plzeň 5:1 (kon.) | Motor ČB – David Servis 8:2 (kon.)
Tábor – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Znojmo – Zlín 2:0 (0:1 po s.n.) | Sokolov – Klášterec nO 5:6 (kon.)
Mor. Budějovice – Technika Brno 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:3 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 7:1 (kon.)
Kometa Brno – Chabarovsk 0:3 (kon.) | K. Vary – Litvínov 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Most 5:2 (kon.)
Kadaň – Ústí n/L 1:6 (kon.) | Litoměřice – Anyang Halla 5:2 (kon.) | Servette Ženeva – Sparta 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Košice
6:2 (1:0, 2:1, 3:1)
HK VITAR Martin
sk Čtvrtek 11.08.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončilo sa dnešné prípravné stretnutie, v ktorom HC Košice porazil MHC Martin pomerom 6:2 a dokázal tak vyhrať aj 3. prípravný zápas pred nasledujúcou sezónou. Pre Košice išlo o podobné skúšobné stretnutie, už na ďalší týždeň ich čaká dvojica ťažkých zápasov v rámci Champions Hockey League (CHL).

    Pomer striel v dnešnom zápase:
    40:13

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:09:28)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    V obrovskej šanci ešte Boltun, ten z bránkovej čiary Dzubinu ani na niekoľkokrát neprepálil.
     
    59:06
    Zápas sa už len dohráva, zdá sa, že prítomní diváci sa už gólu nedočkajú.
     
    58:05
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:27
    Košičania sa veľmi výrazne tlačili aj s pukom do siete, Michal Dzubina ale hrací predmet stihol zachytiť ešte tesne pred bránkovou čiarou. Jeho brána následne miesto opustila.
     
    57:00
    Mimochodom, tretia tretina je na presné zásahy najštedrejšia, videli sme v nej už 4 góly. V prvej tretine to bol jeden presný zásah, v prostrednej časti zápasu 3 góly.
     
    56:01
    O víťazovi je už prakticky rozhodnuté, my budeme zvedaví, či ešte padne aspoň jeden gól.
     
    54:55
    Košice dali gól!
    A máme tu aj šiesty gól v bráne Martina. Toto je už možno pre hostí trochu krutý výsledok, každopádne, strelcovi JAKUBOVI SUJOVI to rozhodne neprekáža. Asistencie: Gabriel Spilar, Jiří Bicek.
     
    53:30
    Strelu od modrej v podaní Deyla vyrazil Dzubina pred seba, jeho spoluhráčom sa už následne puk podarilo upratať do bezpečia.
     
    53:12
    Ozols (MAR) – 2 minúty – držanie.
     
    53:01
    Naopak, Martin zacítil šancu na vyrovnanie a hoci všetky sily do útoku nevrhol, v tomto ukazovateli teraz nad svojím súperom jednoznačne vedie.
     
    52:09
    Zdá sa, že oba celky už budú chcieť zápas dohrať bez ďalšieho inkasovaného gólu. Predovšetkým Košice sa teraz veľmi zodpovedne formujú aj v obranných radoch.
     
    50:55
    Deyl to teraz skúsil z veľkého uhla, jeho rana sa ešte od chrbta Dzubinu odrazila späť do hry. Puk padol do bránkoviska, tam si ho Ozols takmer zrazil do brány!
     
    50:46
    Do konca riadnej hracej doby ostáva už len menej ako 10 minút.
     
    48:44
    Martin dal gól!
    V tejto chvíli ale Maritn pridal zaslúžený druhý gól v zápase, stalo sa tak po tvrdej rane Galamboša od modrej čiary. Do listiny strelcov sa tak zapísal aj PETER GALAMBOŠ. Asistencie: Ján Dlouhý, Michal Dvořák.
     
    49:10
    Martin sa okamžite usadil v pásme súpera, kde roztočil poriadne rýchly presilovkový kolotoč. Košice teraz mali aj kusisko šťastia, že väčšina striel skončila na mantineli.
     
    49:00
    Martin hrá presilovú hru 5 proti 3!
     
    48:44
    Deyl (KOS) – 2 minúty – napadnutie.
     
    48:22
    Bartánus (KOS) – 2 minúty – napadnutie.
     
    47:42
    Košice dali gól!
    Hričina síce pred chvíľou po obkorčuľovaní brány trafil tyč, napriek tomu ale Košice 5. gól pridali. Dzubina bol ďaleko od brány a obrane sa puk nepodarilo zachytiť. A presadil sa práve TOMÁŠ HRIČINA. Asistencie: Peter Boltun, Ondřej Šmach.
     
    47:00
    Šoltés je už na ľade, počas jeho vylúčenia sa Martinu nepodarilo vymyslieť absolútne nič.
     
    46:00
    Dvořák navyše v útočných radoch nenašiel potrebnú podporu a aj preto bol nútený sa opätovne stiahnuť za Dzubinu. Táto presilovka hosťom absolútne nevychádza.
     
    45:35
    Košičania puk niekoľkokrát vyhodili až k Dzubinovi, ktorý sa zapojil do hry a svojim spoluhráčom pomohol rozohrať.
     
    44:50
    Šoltés (KOS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    43:48
    Košice v útoku nepoľavujú a skúšajú si pred CHL rôzne herné situácie, myslím, že za takéhoto stavu im to hráči aj fanúšikovia Martina už odpustia. V konečnom dôsledku, už o niekoľko dní budú Košice v Európe reprezentovať predovšetkým Slovensko.
     
    42:50
    Aj s trochou šťastia sa teraz Nemčekovi puk podarilo vyhodiť do stredného pásma, keď sa hrací predmet zamotal Boltunovi medzi korčule a prakticky samotný útočník ho tak vykopol.
     
    41:26
    Košice dali gól!
    Košičania sa nenechali zastrašiť Dvořákovou snahou a sami pridávajú štvrtý gól, ktorý ich už veľmi výrazne posúva k výhre. Presadil sa aj skúsený PETER BARTOŠ. Asistencie: Gabriel Spilar, Jakub Suja.
     
    40:48
    Jediný strelec Martina Martin Dvořák teraz pukom mierne zaspal za Dzubiniom, svoju chybu ale rýchlo napravil a založil útočnú akciu, na konci ktorej bola strela do lapačky Kopřivu.
     
    40:19
    Úvodné buly tretej tretiny bolo vhodené, puk dopadol opäť na hokejky domácich korčuliarov. Budeme zvedaví na to, či si už Košice svoj náskok postrážia, alebo sa ešte dočkáme zdramatizovania zápasu.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Siréna na štadióne nám ohlásila koniec druhej tretiny, zo zápasu ubehlo dovedna už 40 minút. Momentálne platí stav zápasu 3:1, uvidíme, ako sa tento fakt v tretej tretine zmení.

    Pomer striel po 2. tretine: 26:9

    Tretia tretina sa začne približne o 18:36.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:44
    So strelou z ľavého kruhu na vhadzovanie si teraz Dzubina dokázal poradiť. Čakáme na záverečný hvizd.
     
    39:40
    Martin sa teraz oslobodzuje aj za cenu zakázaného uvoľnenia, napokon tak ešte vzniká priestor na jednu akciu domácich Košíc.
     
    39:19
    Beží posledná minúta druhej tretiny.
     
    38:50
    Martin dal gól!
    Hostia si teraz vypracovali sympatický tlak, ktorý napokon dokázali pretaviť vo vytúžený gól. K odrazenému puku sa medzi kruhmi dostal MICHAL DVOŘÁK, ktorý sa už mýliť nemohol. Asistencie: Martin Ambroz, František Poliaček.
     
    38:09
    Zúfalí hostia si síce gólovú príležitosť vypracovať vedia, s premieňaním je to už ale horšie. Presvedčil sa o tom aj Michal Kabáč, ktorý si teraz vylámal zuby na Kopřivovi.
     
    37:15
    Martin Dudáš teraz šikovnou kolmicou hľadal Hrušku, ktorému sa ešte letiaci puk podarilo stečovať. Zakázané uvoľnenie sa nepíska.
     
    36:58
    Oddychový čas hostí.
     
    36:58
    Zakázané uvoľnenie Martina.
     
    36:19
    Varga puk zachytil v útočnej tretine pre Spilara, ten dvakrát obkrúžil bránu, aby následne spätnou prihrávkou našiel práve Tibora Vargu. Útočník Košíc preveril pozornosť Dzubinu, ktorý sa nemýlil.
     
    35:19
    Strela Deyla od modrej bola zrejme ešte tečovaná, každopádne, puk padol len priamo na hruď pripraveného Dzubinu, ktorý z podobnej situácie inkasovať nemohol.
     
    34:25
    A platí to aj v tejto chvíli. Martin sa totiž sám pripravil o dobrú pozíciu, keď sa nechal vytlačiť z útočného pásma. Dokšinova snaha tak bola zbytočná, stál totiž v ofsajde.
     
    34:07
    Zakázané uvoľnenie Košíc, vhadzovať sa bude po pravej ruke Kopřivu. Ten sa teraz bude musieť mať na pozore, za ostatné minúty totiž veľa práce nemal.
     
    33:19
    Rýchly prechod stredným pásmom a následná strela príklepom teraz Martinu vytúžené ovocie vo forme gólu nepriniesli, puk totiž zadunel len na zadnom mantineli.
     
    32:48
    Pred Dzubinom sme sledovali poriadnu trmu-vrmu, v osobnom súboji bolo 7 z 10 korčuliarov. Zo situácie napokon vyšiel víťazne Dlouhý, ktorý puk uchmatol na svoju čepeľ.
     
    31:30
    Tibor Varga teraz prečítal rozohrávku súpera a spoločne s Marekom Hovorkom sa vydal do prečíslenia 2 proti 1. Ťažko povedať, či strelu zápästím v podaní Hovorku zastavila žrď, každopádne, Martin mal poriadne veľké šťastie.
     
    30:09
    Budeme zvedaví na to, či sa druhému gólmanovi Martina bude dariť o čosi viac. Predsa len, naskočiť do zápasu v jeho polovici a za stavu 0:3 nie je práve najpríjemnejšie.
     
    29:47
    Corbeil v dnešnom zápase končí, nahradí ho Dzubina!
     
    29:47
    Košice dali gól!
    Hovorka pred malou chvíľou nepremenil samostatný únik, Košice ale napriek tomu 3. gól pridali. Druhým presným zásahom v stretnutí sa o to postaral MARTIN DUDÁŠ.
     
    28:41
    Rýchly Spilar teraz v útočnej tretine hľadal Suju, ktorý sa ešte po puku musel natiahnuť, napriek tomu ale nebezpečne zakončil. Strela útočníka Košíc skončila v lapačke Corbeila.
     
    28:20
    Pomer síl na ľade sa konečne ustálil, pokračujeme v hre 4 proti 4. Uvidíme, ktorému z tímov bude viac priestoru na ľade vyhovovať.
     
    28:05
    Hričina (KOS) – 2 minúty – napadnutie.
     
    27:45
    Salija (MAR) – 2 minúty – seknutie.
     
    27:40
    Martin v pätici.
     
    27:19
    Na modrej čiare stál Eduard Šedivý, ktorý aj napriek obrannému valu pred sebou vypálil, avšak táto rana bola zblokovaná na zadný mantinel.
     
    26:55
    Teraz sa už hosťom podarilo oslobodiť.
     
    26:45
    Chvíľu sa zdalo, že sa domáci boja vystreliť. Poslali si totiž veľmi veľa prihrávok, aby napokon prišlo len zakončenie Deyla po ľade. To bolo zblokované na ochrannú sieť.
     
    26:01
    Spilarova formácia si teraz trojicu hostí odkázala výborne rozhodiť, strela z medzikružia ale prepadla až na zadný mantinel.
     
    25:38
    Košice budú hrať 2 minúty presilovú hru 5 proti 3, to je pre Martin mimoriadne nepríjemná pozícia!
     
    25:36
    Ambroz (MAR) – 2 minúty – držanie.
     
    25:36
    Jendroľ (MAR) – 2 minúty – držanie.
     
    25:25
    Súboj Boltuna s Juraškom bol víťazným pre útočníka Košíc, ktorý puk okamžite posiela do útočnej tretiny.
     
    24:48
    Sledujeme pomerne veľa osobných súbojov pri bočných mantinelov, z ktorých vychádza víťazne prevažne Martin. Jedným z dôvodov je aj fakt, že hostia do situácie posielajú aj takzvaného pasívneho bojovníka, ktorý už len puk uchmatne do svojej moci. Takým bol teraz Dlouhý.
     
    24:19
    Tak teraz bude musieť Martin v útočných radoch určite zabrať, prehrávať s Košicami pomerom 0:2, navyše keď ich gólman chytá výborne, totiž nie je vôbec príjemné.
     
    23:44
    Košice dali gól!
    Zdá sa ale, že Košice tento fakt mrzieť nemusí. Domáci si totiž v útočnom pásme vybojovali vhadzovanie po ktorom sa k puku dostal Dudáš. A práve urastený MARTIN DUDÁŠ zvýšil na 2:0. Asistencia: Peter Boltun.
     
    23:11
    Neskutočné, čo sa teraz Bartánusovi podarilo zahodiť! Klíma ho našiel parádnou prihrávkou ešte v strednom pásme, kde urastený útočník využil svoju rýchlosť a dostal sa do samostatného úniku. Ani na dvakrát ale Corbeila neprekonal.
     
    22:19
    Spilar si v medzikruží puk spracovať nedokázal, čo využil rýchlym pohybom obranca Dlouhý. Ten spravil dva kroky a získal ho do svojej moci.
     
    21:56
    Aj preto sa Košie presunuli pred Corbeila, ktorý síce nemal extrémne náročné zákroky, avšak jeho lapačka musela byť v pohybe, aby napokon puk neskončil v sieti.
     
    21:13
    Dokšin teraz za bránkou Košíc poriadne ponaháňal Deyla, avšak skúsený obranca si napokon dal pozor a o puk sa pripraviť nenechal.
     
    20:55
    Košice ešte dohrávali presilovú hru z prvej tretiny, avšak tá je už minulosťou, keďže Jendroľ opäť krúži po ľade.
     
    20:19
    Úvodné buly druhej tretiny je už minulosťou, prostredná časť zápasu sa začala. S pukom na hokejkách v tejto chvíli kombinujú domáce Košice, ktoré sa pokúsia o čo najrýchlejší možný prechod až ku svätyni hostí z Martina.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Máme za sebou prvú tretinu zaujímavého prípravného stretnutia medzi Košicami a Martinom, po 20 minútach hry platí stav 1:0. Približne o 15 minút, po skončení prestávky, budeme môcť v zápase pokračovať druhou tretinou.

    Pomer striel po 1. tretine: 9:6

    Druhá tretina sa začne približne o 17:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:15
    Košice sa ale do pásma rýchlo vrátili a bola z toho ešte poriadne nebezpečná situácia, keď vložil do Spilarovej strely hokejku Klíma, ktorý puk stečoval len do betónu Corbeila.
     
    18:58
    Puk pretína všetky čiary, Martinu sa podarilo oslobodiť.
     
    18:28
    Jendroľ (MAR) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    18:27
    Jendroľ teraz neodišiel striedať a okamžite sa zapojil do rozohrávky Martina, avšak puk práve z jeho čepele nebol práve najpresnejší. Navyše sa zdá, že Dominik sa na lavicu hanby vráti.
     
    17:19
    Obaja vylúčení kohúti sa medzičasom vrátili na ľadovú plochu. Nebyť šance Bartánusa, na klzisku by sa počas ich pobytu na trestnej lavici neudialo nič zaujímavé.
     
    16:35
    Nádherná akcia Košíc! Bicek si teraz famóznym spôsobom puk vymenil s Klímom, aby následne ešte pred bránou hľadal Bartánusa. Urastený útočník stál v ideálnej pozícii na gól, avšak puk sa mu z čepele zošmykol.
     
    15:29
    Hovorkovi sa už puk v útočnom pásme udržať nepodarilo, avšak Košiciam tento fakt vôbec neprekážal. Pri stredovom kruhu aspoň hráči opäť obsadili jednotlivé pozície.
     
    15:12
    Hričina (KOS) – 2 minúty – krosček.
     
    15:12
    Jendroľ (MAR) – 2 minúty – hrubosť.
     
    14:42
    Spilar teraz na modrej čiare hľadal obrancu Košíc, ten ale prišiel do celej situácie neskoro. Pískalo sa tak postavenie mimo hru, keďže puk medzičasom útočné pásmo opustil.
     
    13:15
    Následne sa Košice dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa bude pred ich bránou.
     
    13:05
    Pacalajov pokus o rozohrávku smerom dopredu bol vopred jasne čitateľný, aj preto sa proti letiacemu puku vysunula hokejka Hovorku, ktorý celú situáciu kontroloval.
     
    12:28
    Puk sa teraz nebezpečne kĺzal v okolí bránkoviska hostí, Corbeil preto hru radšej prerušil.
     
    12:09
    Na zadnom mantineli sa odohral súboj Hričinu s Jendroľom, pričom víťazne z neho vyšiel práve hráč Martina. Ten chcel okamžite vysunúť Fabiána, avšak spoluhráč na jeho kolmicu nezareagoval.
     
    11:44
    Salija teraz zbytočne neriskoval a puk opätovne zaviezol do obrannej tretiny Martina. Tam hostia sformovali svoje rady a skúsili to priamym ťahom na bránu, strela na hruď ale Kopřivovi problémy nerobila.
     
    10:02
    Košice sa dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzovalo sa preto po ľavici Kopřivu. A ten sa musel mať na pozore, keďže už po buly prišlo nebezpečné zakončenie. Skúsený gólman puk napokon vykopol nohou.
     
    09:40
    Jedna z najnovších akvizícii v tíme Košíc Lukáš Matejka to skúsil strelou od modrej, letiaci puk ale na ochrannú sieť výborne zrazil Vyskoč.
     
    09:05
    Napokon z toho bolo pomerne vydarené striedanie, finálna strela ale smerovala len do stredu bránky. Tento priestor si Corbeil výborne vykryl.
     
    09:00
    Košičania to skúsili na súpera podobným metrom, Hričina s Milým teraz súperovi statočne uberajú sily pri zadnom mantineli.
     
    07:55
    Martin usadený v útočnej tretine, prihrávky ale smerujú len popri mantineli. Tento priestor si pritom Košice výborne pokrývajú.
     
    07:09
    Skúsený Galamboš to teraz nemyslel vôbec zle, keď na seba v útočnom pásme nalákal dvoch obrancov a následne poslal šikovný pas priamo pred bránkovisko, avšak tam na puk nik z jeho spoluhráčov nedotiahol.
     
    06:19
    Tibor Varga si nevšimol, že za bránkou teraz nestojí ani jeden z domácich a puk tak po ľade poslal priamo na hokejku Dlouhého. Ten situáciu upokojí a pokúsi sa rozohrať.
     
    05:36
    Košičania teraz po vyčerpávajúcich súbojoch pri mantineli potrebovali prestriedať, puk preto odpálili do obrannej tretiny Martina tak, aby z toho nebolo zakázané uvoľnenie.
     
    04:48
    Čakali sme na odpoveď Martina, ktorý sa chcel s pukom presunúť veľmi rýchlo pred Kopřivu. Avšak presunul sa až tak rýchlo, že kvôli signalizovanému postaveniu mimo hru musel pásmo opustiť.
     
    03:45
    Košice dali gól!
    Stav 0:0 dlho neplatil, aktívnejšie Košice sa totiž ujímajú vedenia. S absolútnym pokojom na hokejke sa o to postaral z bezprostrednej blízkosti RADIM HRUŠKA. Asistencia: Marek Hovorka.
     
    03:15
    Ale pozor, mali sme tu ďalšiu gólovú šancu Košíc! Gabriel Spilar sa teraz na modrej čiare zbavil obrany súpera a v samostatnom úniku si chcel vychutnať Corbeila, bránu ale napokon prepálil.
     
    02:19
    Úvod stretnutia sa tak nesie v útočnom duchu, keď puk pomerne často pretína stredovú čiaru a presúva sa zo strany na stranu, Ak bude dnešný zápas aj naďalej pokračovať v podobnom tempe, diváci sa majú na čo tešiť.
     
    01:56
    Košičania roztočili pred bránkou súpera poriadne rýchly kolotoč, na konci celej akcie bol Varga, ktorý chcel z bezprostrednej blízkosti odrazený puk poslať do siete, avšak na jeho bekhend zareagoval famózny Corbeil pravým betónom.
     
    01:06
    To neplatilo na opačnej strane klziska, kde prišla veľmi pekná strela príklepom, ktorá ešte Corbeilovi vypadla z lapačky. Skúsený gólman ale puk prikryl na ľade.
     
    01:00
    Úvodná minúta patrí hosťom, ktorí sa teraz vďaka sérii niekoľkých vhadzovaní udržali v pásme, avšak napokon smerom na bránu nevyslali nič vážnejšie.
     
    00:39
    Puk vyviezol popri stredovom kruhu Dlouhý, ktorý následne rozohral aj smerom dopredu. Útočníci Martina boli síce presní, ale nie dostatočne razantní. Kopřiva v prvom zákroku.
     
    00:18
    Úvodné buly bolo vhodené, po krátkom boji v stredovom kruhu puk dopadol na hokejky domácich hráčov. Košice sa pritom okamžite stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ sa pokúsia čo najrýchlejšie presunúť k bráne Martina.
    Úvodné vhadzovanie
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HC Košice: Kopřiva (Riečický) – Deyl, Vašíček, Dudáš, Šmach, Šedivý, Matejka, Jankovič, Michalčin – Bicek, Klíma, Bartánus (A) – Spilar (C), Suja, Bartoš (A) – Hovorka, Hruška, Varga – Hričina, Boltun, Milý

    MHC Martin: Corbeil (Dzubina) – Dvořák, Dlouhý (A), Vyskoč, Salija, Ozols, Jendroľ, Pacalaj, Fabian – Koyš, Murček, Pokrivčák (C) – Dokšin, Galamboš (A), Nemček – Kabáč, Jurášek, Poliaček – Surovka, Dírer, Ambroz.
    Steel aréna počas rozkorčuľovania
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás pozdravujem zo Steel arény, Košického štadióna Ladislava Trojáka, kde sa už o niekoľko desiatok minút začne hokejové zápolenie medzi domácimi Košicami a Martinom. Momentálne sledujeme tradičné predzápasové rozkorčuľovanie, na rad ešte príde úprava ľadovej plochy.
     
    Vážení priaznivci hokeja, srdečne vás vítam pri priamom prenose z prípavného zápasu pred novým ročníkom Tipsport ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú HC Košice a MHC Martin.

    HC Košice má za sebou dve prípravné stretnutia, pričom prvé z nich odohral práve na ľade Martina. Oceliari v ňom dokázali súpera poraziť pomerom 2:1 po samostatných nájazdoch, aby sa následne vrátili do domovskej Steel arény a sily si zmerali so Zvolenom. Aj keď Bryndziari súperovi z metropoly východu statočne vzdorovali, napokon sa z výhry netešili. Košice totiž zvíťazili pomerom 6:3 a v prípravných zápasoch si pripísali aj druhú výhru. Zástupcu Slovenske v Champions Hockey League (CHL) čaká pritom už len jedno prípravné stretnutie, a to práve s Martinom. Celkové skóre Košíc v prípravných zápasoch činí pomer 8:4, a teda to znamená, že v ostatných dvoch zápasoch sa Košičanom podarilo vsietiť dvakrát viac gólov, ako sami inkasovali.

    Posledné prípravné zápasy Košíc:

    MHC Martin – HC Košice 1:2 sn
    HC Košice – HKM Zvolen 6:3

    MHC Martin odohral doposiaľ tri prípravné zápasy. Ten prvý hráčom zo Slovenska príliš nevyšiel a ruskému súperovi Avtomobilistu Jekaterinburg podľahli vysoko 1:7, avšak na domácom ľade sa následne Martinu podarilo zdolať odvekého rivala zo Žiliny pomerom 4:3. Nasledovala už spomínaná domáca prehra s Košicami v pomere 1:2 po samostatných nájazdoch. Celkové skóre Martina z 3 prípravných zápasoch tak činí pomer 6:12, ktorý jasne hovorí o tom, že MHC inkasoval dvakrát viac gólov, ako sa mu podarilo streliť.

    Posledné prípravné zápasy Martina:

    Avtomobilist Jekaterinburg – MHC Martin 7:1
    MHC Martin – MsHK Žilina 4:3
    MHC Martin – HC Košice 1:2
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 4. Hruška (Hovorka), 24. Dudáš (Boltun), 30. Dudáš, 42. Bartoš (Spilar, Suja), 48. Hričina (Boltun, Šmach), 55. Suja (Spilar, Bicek) – 39. Dvořák (Ambroz, Poliaček), 49. Galamboš (Dlouhý, Dvořák)


    HC Košice: Kopřiva (Riečický) – Deyl, Vašíček, Dudáš, Šmach, Šedivý, Matejka, Jankovič, Michalčin – Bicek, Klíma, Bartánus (A) – Spilar (C), Suja, Bartoš (A) – Hovorka, Hruška, Varga – Hričina, Boltun, Milý
    HK VITAR Martin: Corbeil (30. Dzubina) – Dvořák, Dlouhý (A), Vyskoč, Salija, Ozols, Jendroľ, Pacalaj, Fabian – Koyš, Murček, Pokrivčák (C) – Dokšin, Galamboš (A), Nemček – Kabáč, Jurášek, Poliaček – Surovka, Dírer, Ambroz
    bahis siteleri