Osvětim – Tychy 3:7 (kon.) | Havířov – Vsetín 7:2 (kon.)
konec
Aksam Unia Osvětim
3:7 (1:4, 1:3, 1:0)
GKS Tychy
Čtvrtek 11.08.2016, 14:30 • K&K PNEU Aréna Havířov • O pohár ředitele HM Globus
Partner:
     
    58:28
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    MARTIN KASPERLÍK teď ukázal rychlé nohy a šikovné ruce, když plách obránci a blafákem si vychutnal Kosowského. Jeho branka je sice jen kosmetickou úpravou skóre, ale třeba mu pomůže získat v polském týmu angažmá. Asistence Dariusz Wanat.
     
    36:47
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák, tedy opět rychlou a přesnou souhrou, zakončenou krásnou a přesnou střelou se prosazují hokejisté Tych. Z mezikruží tentokrát vymetl šibenici MATEUSZ BEPIERSZCZ, asistence Adam Baginski a Kamil Kalinowski.
     
    29:15
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Tohle by ale v brance Unie nezvládl asi ani kouzelník. Tvrdou a schovanou střelu varazil Fikrt jen vedle sebe a KAMIL KALINOWSKI posílá v pohodě puk pošesté do branky Oswiecimy. Asistence Mateusz Bepierszcz.
     
    27:11
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka vrací Tychám klidné vedení o tři branky. Zblízka se porsazuje RADOSLAW GALANT, asistence Jaroslav Kristek.
     
    22:42
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Tak pozor přeci jen se Unia prosazuje a snižuje na rozdíl dvou branek. PATRYK MALICKI poslal svou prudkou střelu švihem přesně k tyči a Kosowski na ni nedosáhl. Asistence Dariusz Wanat.
     
    19:56
    Oświęcim právě vstřelila branku!
    Ve dvojnásobné přesiovce se poprvé prosazují i hráči Unie. Nepovedená střela Bezušky z mezikruží zmátla bránící hráče a proklouzla ke zcela nekrytému DAMIANU PIOTROWICZOVI, pro něhož už nebyl problém napálit puk z úhlu do odkryté branky. Asistence Peter Bezuška.
     
    17:02
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Tak tohle začíná zavánět pro Oswiecim debaklem. Další rychlá kombinace hráčů prvního útoku GKS a za Fikrtem svítí počtvrté červená. Střelcem branky je FILIP KOMORSKI, asistence Josef Vítek a Martin Vozdecký.
     
    15:50
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Tychy jsou rozjeté jako mašina a po krásné kombinaci zvyšují už na 3:0. Tentorkát se rychlou a přesnou střelou prosazuje JAROSLAV KRISTEK. Asistence Tomáš Kůrka a Bartosz Ciura.
     
    15:06
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Ale teď už je přesilovka Tych využita, když se přesnou střelou prosazuje MATEUSZ BEPIERSZCZ. Asistence Marcin Kolusz.
     
    09:58
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Tak a do třetice už to tam Tychám padlo. Vytvořily si tlak na branku a nakonec puk ležící v brankovišti dorazil za bezmocného gólmana MARTIN VOZDECKÝ. Asistence Josef Vítek.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 20. Piotrowicz (Bezuška), 23. Malicky (Wanat), 59. Kasperlík (Wanat) – 10. Vozdecký (Vítek), 16. Bepierszcz (Kolusz), 16. Kristek (Kůrka, Ciura), 18. Komorski (Vítek, Vozdecký), 28. Galant (Kristek), 30. Kalinowski (Bepierszcz), 37. Bepierszcz (Baginski, Kalinowski)


    Aksam Unia Osvětim: Fikrt (Lazarz) – Vosátko, Bezuška, Kysela, Bulanowski, Deutsch, Haloda, Gebczyk, Adamus – Wojtarowicz, Daneček, Piotrowicz – Kasperlík, Tabaček, Haas – Budzowski, Wanat, Malicki – Paszek, Szewczyk, Lacheta.
    Trenér: Josef Doboš

    GKS Tychy: Kosowski (Žigárdy) – Pociecha, Kotorz, Kuboš, Zaťko, Bryk, Ciura, Horzelski, Gazda – Vozdecký, Komorski, Vítek – Bepierszcz, Kalinowski, Kolusz – Kůrka, Kristek, Galant – Witecki, Rzeszutko, Bagiński.
    Trenér: Jiří Šejba

    Rozhodčí: Fiala – Janda, Moravec

    Diváci: 200
    bahis siteleri