Vítkovice – Linköping 3:2 (kon.) | Třinec – HC Slovan 2:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Linköpings HC
Pátek 12.08.2016, 18:00 • Ostravar Aréna • STEEL CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    35:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice okamžitě otočily hru, skvělou přihrávku Davida Květoně přebral PATRIK ZDRÁHAL, který rychle vypálil a Vítkovice jdou rázem do vedení! – 3:2. Asistence: David Květoň, Adam Sedlák.
     
    28:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice opět vyrovnávají! David Květoň bojoval se švédskými zadáky o puk, povedlo se mu jej vybojovat, svou přesnou nahrávkou našel v mezikruží nacházejícího se ONDŘEJE ROMANA, který se nemýlil – 2:2. Asistence: David Květoň, Patrik Zdráhal.
     
    20:37
    Linköping právě vstřelil branku!
    Linköping se dostal do pásma a držel se v něm, k puku se dostal Little, který vypálil z modré čáry, střelu tečoval MATHIS OLIMB a hosté jdou opět do vedení – 1:2. Asistence: Gustav Forsling, Broc Little.
     
    15:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se zaslouženě dostávají na stejnou úroveň jako švédové! Kombinace Lukáše Kloka se povedla, Klok nahrál na najíždějícího PETRA KOLOUCHA, který nedal Högbergovi šanci – 1:1. Asistence: Lukáš Klok.
     
    05:59
    Linköping právě vstřelil branku!
    Švédové otočily hru, Törnqvist našel v obranném pásmu Vítkovic skvěle postaveného ANDRE OLIMBA, který otevírá dnešní skórový účet – 0:1. Asistence: Henrik Törnqvist, Eddie Larsson.

    Patrik Martiník

    Branky a nahrávky: 16. Kolouch (Klok), 29. Roman (Květoň, Zdráhal), 36. Zdráhal (Květoň, Sedlák) – 6. Olimb (Törnqvist, Larsson), 21. Olimb (Forsling, Little)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Baranka, Urbanec, Výtisk, Krenželok, Sloboda, Klok, Kovář, Sedlák, Němec, Roman, Zdráhal, Szturc, Balán, Olesz "C", Kucsera, Květoň, Vandas, Kolouch, Illéš, Tomi. Trenér: Jakub Petr.
    Linköpings HC: Högberg (Johannson) – Forsling, Karlsson, Lundgren, Hansson, Kristensen, Carlsson, Larsson, Karlsson "C", Fogström, Gallo, Lilja, Roe, Gordon "A", Hellholm, Törnqvist, Andre Olimb, Sylvegard, Little, Olimb M., Bergforgs. Trenér: Dan Tangnes.

    Rozhodčí: Fiala – Koziol – Konvička – Barteček.
    bahis siteleri