Jihlava – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 8:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:2 (3:1, 0:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 12.08.2016, 13:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Přípravné zápasy mladšího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava kategorie mladšího dorostu vyhrála i další domácí přípravný zápas, tentokrát nad Motorem České Budějovice 4:2, se s Vámi loučí a hezký pátek přeje Tomáš Lysý. (15:01:23)
     
    Dukla ve třetí třetině nejenže uhájila těsný náskok, ale pět minut před koncem jej zásluhou Adama Najmana pojistila, vítězí tak 4:2 a oplácí tak svému soupeři porážku z minulého pátku.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Hosté to zkusí v šesti, Marek Dvořák míří na střídačku.
     
    59:33
    Ondřej Chaloupek raději pokryl puk před napadajícími protihráči.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetího dějství.
     
    57:29
    Hned čtyři hráči Dukly se sjeli před branku a zapomněli na pravém kruhu na volného Martina Beránka, který val hráčů před sebou nepropálil.
     
    56:25
    Motor si při rozehrávce akce nevedl nejlépe, pískáno je jeho zakázané uvolnění.
     
    56:17
    Martin Zadražil prošel při svém průniku přes dva hráče soupeře, jenže nevydařila se mu přihrávka z levé strany před branku a puk ztratil.
     
    54:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté si při přesilovce berou dvougólové vedení zpět. Pigl přihrál puk na ADAMA NAJMANA, který střelou z těsné blízkosti branky překonává počtvrté Marka Dvořáka. Asistence: Tomáš Pigl.
     
    53:41
    Sudí určili, že nejaktivnějši si v šarvátce počínal Šimon Kubíček, který již může jít prakticky do sprch, neboť dostává dvě minuty za hrubost a osobní desítku navrch za nesportovní chování, kterou odsedí Adam Ryba.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    53:41
    Domácí se hrnuli do brankoviště po střele Judy, kterou schoval Marek Dvořák pod betony. Při pokusu o dorážku z hole Zadražila se v brankovišti strhla mela, do které se zapojili všichni hráči vyjma gólmanů.
     
    52:43
    Chlubna číhal před brankou Dvořáka na puk, který také dostal, ovšem rychle byl zpacifikován, když k němu přistoupili hráči soupeře.
     
    51:03
    Vzápětí je pískáno zakázané uvolnění.
     
    50:56
    Najman si najel z pravé strany až před branku a vystřelil. Puk po odrazu od vzdálenější tyče projel brankovištěm ven.
     
    49:45
    A právě Procházka poté založil útočnou akci, při které křížem přes pásmo nahrál na pravou stranu Beránkovi, jenž na Chaloupka opět nevyzrál.
     
    49:25
    Ještě než stačil kousek před modrou vystřelit Brož, dal mu Procházka do jeho střely hůl a zblokoval puk tak, aby nešel na Dvořáka.
     
    47:45
    Hosté přesilovku nevyužili, Dukla hraje v plném počtu.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Pigl (Chlubna, Najman), 5. Pigl (V. Brož), 7. Čermák (Kaltounková), 55. Najman (Pigl) – 5. Čížek (Škvarek, Houdek), 33. Novák (Grossmann)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Piskač, P. Brož, Rašín, Vinkler, Smolko, Barák – Pigl, Najman, V. Brož – Zadražil, Juda, Chlubna – Svoboda, Čermák, Kaltounková. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák – Kubíček, Procházka, Dekret, Tampier, J. Dvořák, Svach – Novák, Čížek, Grossmann, Houdek, Beránek, Škvarek, Janoch, Hrubec, Ryba. Trenér: Ladislav Kolda
    thejrc.org