Excelsior – Den Haag 1:2 (kon.)
konec
SBV Excelsior
1:2 (1:1)
HFC ADO Den Haag
Pátek 19.08.2016, 20:00 • Stadion Woudestein, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (21:58:49)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:8.
     
    Je dobojováno! ADO Den Haag pokračuje ve skvělém vstupu do sezóny a na hřišti Excelsioru vítězí 2:1! Do utkání přitom o mnoho lépe vstoupili domácí. Nigel Hasselbaink už v osmé minutě otevřel skóre. Den Haagu se ale ještě do přestávky podařilo vyrovnat, když se krásnou střelou k tyči prosadil Gervane Kastaneer ! Ve druhém poločasu se pokračovalo hodně opatrně. Oba týmy spíše oťukávaly obranu soupeře. Rozhodující moment přišel v 68. minutě. Hosté rozehrávali rohový kop a Tom Beugelsdijk hlavou poslal Den Haag do vedení! Domácí poté zařadili vyšší rychlostní stupeň, jenže vyrovnat už nestihli.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Do pokutového území Den Haagu zamířil i brankář Tom Muyters. Ani on se ale k zakončení neprotlačil a sudí píská konec utkání!
     
    90+3
    Hosté dokonce vybojovali rohový kop. Jeho rozehrávku pojali stylem nakrátko. Domácí obránci zakopli míč na další roh. Den Haagu se daří tahat čas.
     
    90+2
    Hosté se usídlili u rohového praporku a střídají Ludcinio Marengo nasbíral cenné vteřinky. Z následného vhazování ale jen odevzdal míč Muytersovi.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Domácí přeci jen dokázali zakončit! Do prudkého centru vložil svou nohu střídající Arghus, od nějž se míč ale odrazil daleko vedle branky.
     
    89
    Před branku Tom Muyterse létá jeden míč za druhým. Domácí gólman je rychle posílá zpět na polovinu soupeře. Excelsioru už moc času nezbývá.
     
    88
    Den Haag se prodral na polovinu soupeře a hosté dokonce vybojovali autové vhazování. Hostující celek nasbíral další vteřinky.
     
    87
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Mike Havenaar, přichází Dennis van der Heijden.
     
    86
    Hosté velmi dobře napadali domácí stopery při rozehrávce na jejich polovině. Jeden z nich si navíc přivodil drobné zranění. Hra je proto přerušena.
     
    85
    Fredy odcentroval do pokutového území, kde našel hlavičku Mattheije. Druhý jmenovaný ale z vyložené pozice hlavičkoval nad břevno!
     
    84
    Hosté znovu uzmuli domácím fotbalistům míč, jenže nyní jej poslali pouze k brankáři Excelsioru. Domácím rychle utíká čas na vyrovnání.
     
    83
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Ruben Schaken, přichází Kevin Jansen.
    Střídání v týmu HFC ADO Den Haag: ze hřiště odchází Gervane Kastaneer, přichází Ludcinio Marengo.
     
    82
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Henrico Drost, přichází Arghus.
     
    81
    Domácí zahrávali další rohový kop. Brankáři Setkusovi sice míč vypadl, ale poté jej ihned schoval v rukavicích. Na hřišti se však strhla mela! Meissner vidí žlutou kartu!
     
    80
    Hosté se na malou chvíli podívali na polovinu Excelsioru, ale Kasteneer nezpracoval míč a Excelsior tak znovu míří do útoku.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Hasselbaink – 25. Kastaneer, 68. Beugelsdijk

    Karty:   22. Bruins (EXC), 36. Vermeulen (EXC) – 39. Kastaneer (HAA), 74. Trybull (HAA), 81. Meißner (HAA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:8.
    SBV Excelsior: Muyters – Karami, H. Drost (82. Arghus), Mattheij, Kuipers – Koolwijk (C), Vermeulen, Bruins – Fredy, Hasselbaink (69. Hadouir), Elbers (72. Ondaan).
    Náhradníci: Kurto, Havekotte – Arghus, Massop, Owusu, Hadouir, Ondaan, Badjeck, Haspolat.

    HFC ADO Den Haag: Setkus – San Román, Meißner, Beugelsdijk, Kanon – Trybull, Duplan, Meijers (C) – Schaken (83. Jansen), Havenaar (87. van der Heijden), Kastaneer (83. Marengo).
    Náhradníci: Zwinkels, de Boer – El Mahdioui, Jansen, Marengo, D. Bakker, van der Heijden, Ebuehi.

    Rozhodčí: Nijhuis – van de Ven, Schaap
    bahis siteleri