Česko – Portugalsko 5:1 (kon.) | Slovensko – Skotsko 1:1 (kon.)
konec
Slovensko
1:1 (1:0)
Skotsko
sk Pondělí 22.08.2016, 19:00ME v malé kopané • Skupina H
     
    Úvodné vystúpenie slovenských hráčov na ME v Maďarsku končí remízou 1:1. Po prvom polčase sme vďaka Kučerovi viedli 1:0, ale ten druhý zvládli herne lepšie Škóti. Dokázali vyrovnať z penalty, keď sa presadil Wells. (19:54:12)
     
    40+1
    Koniec zápasu.
     
    40+1
    Tvrdá strela po zemi skončila pri brankárovi Whitelawovi a tak sa duel končí remízou.
     
    40
    Ešte jeden faul Škótov na svojej polovici. Pre našich to bude posledná šanca rozhodnúť.
     
    40
    Dlhý nákop Whitelawa dopredu síce spoluhráča našiel, lenže jeho vyhraný hlavičkový súboj skončil vysoko nad bránou Haraga.
     
    39
    Félix sa dostal k tvrdej strele z miesta, ktorú smeroval k žrdi, ale pred bránou trafil dvojicu hráčov v poli. Whitelaw teda zasahovať nemusel.
     
    38
    Whitelaw predviedol úžasný zákrok, keď svoje kilá zvalil na zem a famózne vychytal jedného z našich v obrovskej šanci tesne pred ním.
    37. Kučera napálil loptu do žrde.
     
    37
    Perfektný signál našich z priameho kopu! Félix sa rozbehol, ale loptu preskočil, na čo brankár a niekoľkí hráči už zareagovali, takže Kučera mal o niečo ľahšiu pozíciu. Svoju ranu po zemi nasmeroval do žrde!
     
    36
    Kučera si nerozumel pri postrannej čiare s Vangelom. Strelec nášho jediného gólu prihrával na spoluhráča do krídla, lenže ten jeho úmysel nepochopil.
     
    35
    Andrew teraz nepresne prihral a naši budú vhadzovať. Na hrote sa však snaží presadiť Félix, ktorý je úplne osamotený a nedarí sa mu nič vymyslieť.
     
    34
    Súper nás ďalej tlačí a Harag má čo robiť. Strela Andrewa tesne spoza pokutového územia končí po dobrom zákroku v jeho rukaviciach.
    33. WELLS - 1:1
     
    33
    Škótsko dalo gól!

    LEE WELLS kopol penaltu po zemi do stredu brány, lenže náš brankár urobil pohyb doprava, takže nedokázal zakročiť. Je vyrovnané.
     
    32
    Škótsko získalo po sklze Bednára pokutový kop. Dokáže Harag odolať a udržať náš tím vo vedení?
    31. Defenzíva nášho tímu.
     
    31
    Ramsay sa dostal k strele, no neprepálil obrancov Slovenska. Následne ale mohol páliť znova a takmer poslal loptu Andersonovi pred prázdnu bránu. Kapitán Škótska ju minul.
     
    30
    Po aute do našej šestnástky sa lopta nebezpečne odrazila k Andersonovi, ktorý takmer zakončil chrbtom k bráne, ale cez blok našich hráčov sa mu to nepodarilo.
     
    28
    Súper z Britských ostrovov je v druhom polčase aktívnejším a drží Slovákov na och polovici. Zatiaľ sa ale poväčšine darí odolávať.

    Matej Kubove

    Branky: 17. Kučera – 33. Wells


    Slovensko: Harag (Kapičák) – Bednár, Kučera, Szabo, Milota, Vangel, Hvizdoš, Félix, Ryban, Krempaský, Caňo, Uhliarik
    Skotsko: Whitelaw – Anderson, Andrew, G. Finlay, S. Finlay, Hagan, Ramsay, Scott, Steele, Wells, Keith
    bahis siteleri