Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Barys Nur-Sultan
Čtvrtek 25.08.2016, 14:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:36 Sergej ŠUMAKOV - 5:1
     
    52:36
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak tohle budou mít hosté hodně těžké. První střelu Maxima Šalunova ještě Henrik Karlsson vyrazil, nicméně na dorážku SERGEJE ŠUMAKOVA už byl krátký. Asistence: Maxim Šalunov.
    51:57 Sergej ŠUMAKOV - 4:1
     
    51:57
    Sibir právě vstřelil branku!
    No, moc dlouho to netrvalo. Dvojnásobná početní výhoda je využita a Barys to bude mít hodně těžké. Adam Polášek nádherně našel SERGEJE ŠUMAKOVA, který už měl jednoduchou úlohu. Asistence: Adam Polášek, Vladislav Naumov.
    50:21 Stěpan SANNIKOV - 3:1
     
    50:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    Sibir jde do dvoubrankového vedení v polovině poslední třetiny! STĚPAN SANNIKOV se nádherně uvolnil do samostatného úniku a následnou střelou pod víko upravuje stav na 3:1. Asistence: Sergej Šumakov, Adam Polášek.
    27:51 Nigel DAWES - 2:1
     
    27:51
    Astana právě vstřelila branku!
    Hosté snižují a zdramatizovávají průběh hry! Ostrou ránu Cama Barkera Alexej Krasikov jen vyrazil. Zde si už kotouč našel NIGEL DAWES, který jej se štěstím o beton Krasikova protlačil do klece Novosibirsku z velmi ostrého úhlu. Asistence: Cam Barker, Maxim Semjonov.
    20:32 Maxim ŠALUNOV - 2:0
     
    20:32
    Sibir právě vstřelil branku!
    Po gólu do šatny hned gól v úvodu další třetiny? Proč ne! MAXIM ŠALUNOV dostal od Sergeje Šumakova naprosto excelentní přihrávku a naprosto sám před Karlssonem neměl jediný problém proměnit, i když kotouč lízl rukavici Karlssona. Asistence: Sergej Šumakov, Adam Polášek.
    19:29 Jevgenij ARŤUCHIN - 1:0
     
    19:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk se ujímá vedení gólem do šatny! Na modré čáře se po přihrávce od Šumakova zmocnil kotouče Dmitrij Lukin, který jej nahodil před klec. Zde už si vzal slovo kapitán Sibiru JEVGENIJ ARŤUCHIN, který kotouč doklepl za záda Henrika Karlssona. Asistence: Dmitrij Lukin, Sergej Šumakov.

    Karel Janeba

    Branky a nahrávky: 20. Arťuchin (Lukin, Šumakov), 21. Šalunov (Šumakov, Polášek), 51. Sannikov (Šumakov, Polášek), 52. Šumakov (Naumov, Polášek), 53. Šumakov (Šalunov) – 28. Dawes (Barker, Semjonov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Šegalo) – Polášek, Naumov, Meňšikov, Věreščagin, Beljakov, Lukin, Sergijenko – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Kemppainen, Arťuchin, Elo – Skabelka, Gubin, Butuzov – Okulov, Fefelov, Vorošilo.
    Barys Nur-Sultan: Karlsson (Kolesnik) – Barker, Dallman, Semjonov, Savčenko, Lipin, Trjasunov, Lakiza, Markelov – Bochenski, Dawes, Starčenko – Rymarev, Šin, Ivanov – Jevdokimov, Michajlis, Grenc – Belgibajev, Panjukov, Kučin.

    Rozhodčí: Rafael Kadyrov, Maxim Sidorenko – Dmitrij Goljak, Ivan Dedjulja

    Diváci: 7400
    bahis siteleri