Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 1:7 (kon.) | Novosibirsk – Barys 5:1 (kon.) | Omsk – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
Toljatti – HC Slovan 5:2 (kon.) | Čerepovec – Magnitogorsk 3:2 (2:1 po s.n.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (2:3 po s.n.)
N.Novgorod – Riga 2:0 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Petrohrad – Ufa 7:1 (kon.)
Soči – Jokerit 3:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Jokerit Helsinky
Čtvrtek 25.08.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:01:11)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 24 – 38
    Zásahy brankářů: 36 – 21
    Vyloučení: 6 – 4
    Bodyčeky: 11 – 11
    Vyhrané buly: 29 – 34
    Využití: 2 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hokejisté Soči se letos podruhé radují z domácí výhry, když se o všechny tři branky postaral ANDRÉ PETERSSON. Dlouho to vypadalo, že zápas skončí nerozhodně, ale Petersson byl proti. Hosté tak z Ledového paláce Bolšoj odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Vhazuje se v pásmu Soči. Hosté mají poslední možnost ke srovnání stavu skóre. Moc času jim však už nezbývá.
     
    59:23
    Zapolski je na střídačce, hosté to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    59:20
    Hosté vrhli své poslední síly do útoku, ale obrana Soči je neprostupná.
    59:04 André PETERSSON - 3:2
     
    59:04
    Soči právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Po tom, co ANDRÉ PETERSSON opustil trestnou lavici, dostal se k odraženému puku a poté s ním spěchal, ač tísněn jedním z hráčů Jokeritu, před hostující branku. Svou střelou vedle pravého betonu dokázal Zapolskiho prostřelit a strhává tak vedení znovu na stranu Soči šestapadesát vteřin před koncem základní hrací doby. Petersson tak dokonává dnešní hattrick. Bez asistence.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:50
    Hráči Jokeritu se usadili v pásmu domácích, ale nakonec v něm moc dlouho nevydrželi. Soči se osvobozuje vyhozením kotouče přes celé kluziště.
     
    56:56
    Domácí hráli v šesti a trest za příliš mnoho hráčů odpyká Petersson.
     
    55:31
    Na druhé straně se šance zjevila jako blesk z čistého nebe. Arturs Kulda nikým neatakován vypálil od modré čáry a s jeho prudkým projektilem měl Barulin co dělat. Nakonec byl ale úspěšný a neinkasoval.
     
    54:50
    Z pravé strany nebezpečně střílel Pedan, ale Zapolski byl připraven. Následně se k další střele dostal před hostujícím brankářem také Padakin, ale ani on nedokázal kotouč dopravit mezi tři tyče.
     
    54:04
    Roope Talaja se dostal do blízkosti domácí branky, kam poté na něho mířila také přihrávka z hole jeho spoluhráče. Ale Talaja nakonec mířil úplně mimo.
     
    53:03
    Joey Hishon nyní leží na ledové ploše a zatím to nevypadá, že by se mohl sám zvednout. Už jsou u něho lékaři a snad bude v pořádku. Za pomoci lékaře Jokeritu míří do útrob stadionu. Jednalo se o nezaviněnou srážku.
     
    51:25
    Bekhendová střela v blízkosti Barulina od Sakariho Salminena skončila znovu v lapačce domácího brankáře. Byla to další šance Jokeritu, který se ale poprvé v zápase vedení neujímá.
     
    50:20
    Po tom, co se puk ocitl v lapačce Zapolskiho, si ho hned převzali hosté. Ti tak budou následující akci zakládat z hloubi vlastního obranného pásma.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Petersson (Maxwell, O'Dell), 20. Petersson (Kosticyn, Fantenberg), 60. Petersson – 20. Genoway (Jaakola, Regin), 36. Jormakka (Genoway, Salminen)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamašev, Mamkin, Pedan, Fantenberg, Děrljuk, Gorochov – Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – Petersson, Maxwell, Skačkov – Padakin, O'Dell, Dělnov – Tomilin, Zacharčuk, Tolpeko.
    Jokerit Helsinky: Zapolski (Helenius) – Genoway, Jaakola, Lajunen, Rissanen, Jalvanti, Kulda – Regin (C), Salminen, Joensuu – O'Neill, Huhtala, Hishon – Niemi, Jormakka, Keränen – Anttila, Wirtanen, Talaja.

    Rozhodčí: Kulakov, Olenin – Sadovnikov, Šeljanin

    Diváci: 7106
    bahis siteleri