SaiPa – Luleå 3:2 (1:0 po s.n.) | Znojmo – Fribourg 1:3 (kon.) | Färjestad – Sparta 2:3 (po pr.)
Wolfsburg – Pardubice 6:0 (kon.)
konec
Grizzlys Wolfsburg
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 04.09.2016, 18:00 • Eis Arena Wolfsburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:24:14)
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté vítězí s přehledem nad Dynamem Pardubice 6:0 a připisují si další tři body do tabulky skupiny A. Hosté odjíždějí z ledu Wolfsburgu naopak s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Ještě to zkusili hosté před domácí brankou, ale nic nevymysleli. Ani čestného úspěchu se český zástupce v tomto duelu zřejmě nedočká.
     
    59:02
    Poslední minutu této části hry zahájili domácí s pukem na svých hokejkách a míří tak do jednoho z posledních útoků v tomto utkání.
     
    58:30
    Zápas se už jenom dohrává. Ani jeden tým se už příliš nikam nežene, o osudu tohoto klání je už rozhodnuto.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:18
    Furchner si to namířil do blízkosti hostující branky, kde vyslal na Růžičku přízemní střelu. Ten včas sklapl své betony a neinkasoval.
     
    56:15
    Po střele Zadiny musel zasahovat také domácí brankář, jenž opět přerušil hru. Vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    55:51
    Znovu se museli mít hosté na pozoru, když na jejich gólmana letěla další nebezpečná střela. Tu zblokovala obrana Pardubic a hosté tak mohou projít do dalšího útoku.
     
    54:46
    Od modré čáry pálil Armin Wurm, jeho projektil se ještě snažil tečovat před brankou Dynama Foucault, ale marně. Brankář Pardubic má kotouč ve své moci a přerušuje hru.
     
    54:06
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    53:40
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    53:28
    Z pravé strany se ke střele dostali hosté, ale brankář Brückmann svým zákrokem znovu podržel svůj tým a zároveň i své čisté konto.
     
    51:55
    Dnešní utkání sleduje 1965 diváků. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani příznivci hostujícího celku, kteří i přes vysoký výsledek domácích neustále ženou Dynamo do útoku.
     
    51:40
    Je tu vůbec první vyloučení domácích. Aubin inkasuje dvě minuty za držení protihráče a Pardubice si zahrají první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    51:10
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    51:00
    Až nyní se to povedlo Petru Čáslavovi, který posílá puk až před domácího brankáře. Z přesilové hry domácích už tak zřejmě nic nebude.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Haskins (Furchner, Foucalt), 22. Furchner (Dehner, Haskins), 26. Sharow (Pfohl, Mulock), 34. Aubin (Voakes), 42. Furchner (Brent, Likens), 47. Mulock (Riefers, Likens)


    Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Wurm, Likens, Dehner, Sharrow, Krupp, Dotzler – Voakes, Dibelka, Aubin – Foucault, Furchner, Haskins (C) – Pfohl, Weiss, Höhenleitner – Riefers, Mulock, Karachun
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Čáslava, Leduc, Havlík, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Sýkora, Hodgman, Hubáček – Zadina, Nahodil, Rolinek (C) – Bárta, Tomášek, Klimenta – Mallet, Kaut M., Kaut T. – Rapáč

    Rozhodčí: Bruggemann (GER), Sjöqvist (SWE) – Merten, Müller (oba GER)
    bahis siteleri