SaiPa – Luleå 3:2 (1:0 po s.n.) | Znojmo – Fribourg 1:3 (kon.) | Färjestad – Sparta 2:3 (po pr.)
Wolfsburg – Pardubice 6:0 (kon.)
konec
Grizzlys Wolfsburg
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 04.09.2016, 18:00 • Eis Arena Wolfsburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:06
    Na řadě je komerční přestávka.
     
    51:55
    Dnešní utkání sleduje 1965 diváků. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani příznivci hostujícího celku, kteří i přes vysoký výsledek domácích neustále ženou Dynamo do útoku.
     
    51:40
    Je tu vůbec první vyloučení domácích. Aubin inkasuje dvě minuty za držení protihráče a Pardubice si zahrají první přesilovou hru v tomto utkání.
     
    49:10
    Další přesilovka pro domácí tým. Schaus putuje na trestnou lavici za hákování a je tu další šance pro Wolfsburg navýšit své už tak vysoké vedení.
    46:32 Tyson MULOCK - 6:0
     
    46:32
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Wolfsburští hokejisté jsou v laufu a dávají už šestou branku Dynamu. Zatím je z toho debakl z domácí strany. Na modré čáře si převzal kotouč TYSON MULOCK, který ho dokázal dopravit znovu za bezmocného Martina Růžičku. Asistence: Philip Riefers, Jeff Likens.
    41:06 Sebastian FURCHNER - 5:0
     
    41:06
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté svou dvojnásobnou početní výhodu využívají, když se těsně před brankou Dynama dostal ke střele SEBASTIAN FURCHNER a znovu nekompromisně prostřeluje brankáře hostů. Asistence: Brent Aubin, Jeff Likens.
     
    40:43
    Bokroš inkasuje dvě minuty za podražení a hosté budou hrát ve třech proti pěti.
     
    39:34
    Nakonec se vylučuje. Hostující Schaus dostává dvě minuty za krosček a na straně domácího celku pak Sharow, který si odpyká desetiminutový trest za nesportovní chování. Domácí tak na začátku třetí třetiny bude čekat další přesilová hra.
    33:03 Brent AUBIN - 4:0
     
    33:03
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Tak to je pro hosty už pořádná sprcha. Mark Voakes sebral kotouč obránci Dynama v jeho pásmu a poté našel na pravé straně úplně volného BRENTA AUBINA, který svou nechytatelnou střelou rozvlnil hostující síť už počtvrté. Takový náskok se hostům bude dohánět jen těžko. Asistence: Mark Voakes.
     
    31:58
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
    25:58 James SHAROW - 3:0
     
    25:58
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Grizzlys jdou do tříbrankového trháku a znovu skórují v přesilové hře. JAMES SHAROW si sjel na levou stranu u branky hostů a poté do ní poslal puk poté, co dostal namazáno od svého spoluhráče. Další využitá početní výhoda domácích a ti jdou do vyššího náskoku. Třetí trefu domácích ale musel ještě potvrdit videorozhodčí. Asistence: Fabio Pfohl, Tyson Mulock.
     
    24:04
    Hostující Rýgl dostává dvě minuty za nedovolené bránění a hosté tak budou hrát další oslabení.
    21:23 Sebastian FURCHNER - 2:0
     
    21:23
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    A nakonec ještě domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. Dehner se napřáhl k mohutné střele od modré čáry a před brankou Dynama puk šikovně tečoval SEBASTIAN FURCHNER, který dává svému celku náskok o dvě branky. Asistence: Jeremy Dehner, Tyler Haskins.
     
    19:53
    Bokroš je dalším vyloučeným hráčem a už sedí na trestné lavici za podražení. Domácí mají kratičkou výhodu 5 na 3.
     
    17:59
    Máme tu první vyloučení v tomto zápase. Na trestnou lavici putuje Petr Čáslava na dvě minuty za sekání a početní výhodu má k dispozici domácí celek.
    10:11 Tyler HASKINS - 1:0
     
    10:11
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního utkání. TYLER HASKINS dostal přesnou přihrávku na levý kruh, odkud nechytatelnou střelou dokázal propálit Martina Růžičku. Wolsfburg tak jde do jednobrankového náskoku. Asistence: Sebastian Furchner, Kris Foucault.
     
    06:42
    Tomáš Rolinek obkroužil domácí branku a poté těsně před Brückmannem vystřelil. Ale domácí gólman si také připisuje přesný zákrok. Skóre zápasu se tak stále nemění.
     
    05:45
    Nyní následuje komerční přestávka.
     
    05:01
    Alexander Weiss se napřáhl k mohutné střele z prostoru pravého kruhu a Martin Růžička si tak připisuje důležitý zákrok. Weissovu střelu lapil do lapačky a podržel svůj tým.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 11. Haskins (Furchner, Foucalt), 22. Furchner (Dehner, Haskins), 26. Sharow (Pfohl, Mulock), 34. Aubin (Voakes), 42. Furchner (Brent, Likens), 47. Mulock (Riefers, Likens)


    Grizzlys Wolfsburg: Brückmann (Vogl) – Wurm, Likens, Dehner, Sharrow, Krupp, Dotzler – Voakes, Dibelka, Aubin – Foucault, Furchner, Haskins (C) – Pfohl, Weiss, Höhenleitner – Riefers, Mulock, Karachun
    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Klouček) – Schaus, Čáslava, Leduc, Havlík, Ovčačík, Rýgl, Bokroš – Sýkora, Hodgman, Hubáček – Zadina, Nahodil, Rolinek (C) – Bárta, Tomášek, Klimenta – Mallet, Kaut M., Kaut T. – Rapáč

    Rozhodčí: Bruggemann (GER), Sjöqvist (SWE) – Merten, Müller (oba GER)
    bahis siteleri