W. Brémy – Augsburg 1:2 (kon.) | Mohuč – Hoffenheim 4:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
4:4 (4:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 11.09.2016, 17:30 • OPEL Arena, Mainz • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Adám SZALAI - 4:4
     
    84
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí prohospodařili poslední zbytky tříbrankového náskoku a necelých deset minut před koncem máme vyrovnáno! Poblíž levé tyče se s míčem vymotal ze sevření svého strážce Kramarić, jenž poté poslal balon směrem k Lösslovi a tam byl připravený ADÁM SZALAI, který vleže dorazil kulatý nesmysl do sítě!
    72. Mark UTH - 4:3
     
    72
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, mohučská defenzíva podruhé v krátkém časovém sledu naprosto zapomněla na MARKA UTHA, který si tentokrát zpracoval přesnou kolmici od Schweglera, otočil se a poté poslal kulatý nesmysl nechytatelně pod břevno!
    71. Mark UTH - 4:2
     
    71
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Že by drama? Hosté dvacet minut před koncem snižují na rozdíl dvou branek! Andrej Kramarić se uvolnil na levém křídle a z hranice pokutového území posadil míč přesně na hlavu MARKA UTHA, jenž přesnou hlavičkou nedal Lösslovi šanci!
    43. Levin ÖZTUNALI - 4:1
     
    43
    Mainz právě vstřelil branku!
    S tím návratem do zápasu jsem to asi zakřikl, domácím se sotva pár minut po snížení Wagnera podařilo získat zpět tříbrankový náskok! Pablo De Blasis z úrovně brankové čáry našel na hranici šestnáctky volného LEVINA ÖZTUNALIHO, jenž z voleje napálil míč přesně pod břevno!
    39. Sandro WAGNER - 3:1
     
    39
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheimští se vrací do zápasu, Jonas Lössl poprvé kapituloval! Po nákopu Polanskiho z poloviny hřiště se míče ujal v šestnáctce Andrej Kramarić, jenž přesnou přihrávkou našel volného SANDRA WAGNERA a ten se z první nemýlil!
    27. Jhon CÓRDOBA - 3:0
     
    27
    Mainz právě vstřelil branku!
    To je válec, domácí Hoffenheim doslova drtí a ani ne po půlhodině hry vedou už o tři góly! Stefan Bell našel nádherným nákopem rozběhnutého JHONA CÓRDOBU, jehož střelu na bližší tyč Oliver Baumann nedokázal zastavit!
    23. Pablo De Blasis - 2:0
     
    23
    Mainz právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, nedáš – dostaneš! I o druhý gól v Baumannově síti se postaral maličký PABLO DE BLASIS, jenž si naběhl do pokutového území a z první poslal pod břevno míč přesně adresovaný z kopačky Levina Öztunaliho!
    3. Pablo De Blasis - 1:0
     
    3
    Mainz právě vstřelil branku!
    Míč je v síti, domácí se bleskově ujímají vedení! Yunus Mallı nebezpečně nacentroval a Baumann jen tak tak vyrazil míč přímo na hlavu pouhých 165 centimetrů vysokého PABLA DE BLASISE, jenž se nemýlil!

    Vojtěch Balon

    Branky: 3. De Blasis, 23. De Blasis (Öztunali), 27. Córdoba (Bell), 43. Öztunali (De Blasis) – 39. Wagner (Kramarić), 71. Uth (Kramarić), 72. Uth (Schwegler), 84. Szalai (Kramarić)

    Karty:   45+2. De Blasis (MAI) – 60. Wagner (HOF), 67. Uth (HOF), 86. Rupp (HOF)   57. Bussmann (MAI)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:15.
    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell, Balogun, Bussmann – Mallı, Gbamin, Frei – Öztunali (73. Clemens), Córdoba (78. Onisiwo), De Blasis (60. Brosinski).
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Muto, Onisiwo, Bungert, Clemens, Serdar.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Schär (36. Uth), Süle – Rudy, Schwegler, Polanski (64. Szalai), Toljan (46. Kadeřábek) – Rupp, Wagner, Kramarić.
    Náhradníci: Stolz – Kadeřábek, Demirbay, Amiri, Uth, Ochs, Szalai.

    Rozhodčí: Schmidt – Siewer, Günsch

    Diváci: 27408
    bahis siteleri