W. Brémy – Augsburg 1:2 (kon.) | Mohuč – Hoffenheim 4:4 (kon.)
konec
1. FSV Mohuč 05
4:4 (4:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 11.09.2016, 17:30 • OPEL Arena, Mainz • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Lukas Rupp nyní naprosto zbytečným zákrokem ve středu hřiště zastavil Freie, za což mu sudí Schmidt udělil žlutou kartu.
    84. Adám SZALAI - 4:4
     
    84
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, domácí prohospodařili poslední zbytky tříbrankového náskoku a necelých deset minut před koncem máme vyrovnáno! Poblíž levé tyče se s míčem vymotal ze sevření svého strážce Kramarić, jenž poté poslal balon směrem k Lösslovi a tam byl připravený ADÁM SZALAI, který vleže dorazil kulatý nesmysl do sítě!
     
    80
    Po trmě-vrmě v pokutovém území domácích se k míči dostal Andrej Kramarić, chorvatský legionář ale z hranice šestnáctky poslal balon nad!
     
    78
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Jhon Córdoba, přichází Karim Onisiwo.
     
    73
    Svěřenci Juliana Nagelsmanna tlačí i nadále! Kadeřábkova rána ještě byla zblokována, poté se ale k míči dostal Andrej Kramarić a po jeho střele opět zazvonilo břevno!
     
    73
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Levin Öztunali, přichází Christian Clemens.
    72. Mark UTH - 4:3
     
    72
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, mohučská defenzíva podruhé v krátkém časovém sledu naprosto zapomněla na MARKA UTHA, který si tentokrát zpracoval přesnou kolmici od Schweglera, otočil se a poté poslal kulatý nesmysl nechytatelně pod břevno!
    71. Mark UTH - 4:2
     
    71
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Že by drama? Hosté dvacet minut před koncem snižují na rozdíl dvou branek! Andrej Kramarić se uvolnil na levém křídle a z hranice pokutového území posadil míč přesně na hlavu MARKA UTHA, jenž přesnou hlavičkou nedal Lösslovi šanci!
     
    67
    Mark Uth byl za protesty k sudími napomenut žlutým kartonkem, na hostujících fotbalistech se začíná podepisovat frustrace.
     
    66
    Hoffenheimští teď těžili se spolupráce dvou střídajících hráčů. Kadeřábek v pokutovém území nesobecky posunul míč na lépe poszaveného Adáma Szalaie, jehož rána ze skvělé pozice však byla zblokována!
     
    64
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Eugen Polanski, přichází Adám Szalai.
     
    62
    Jhon Córdoba nebyl daleko pátému gólu v hoffenheimské síti! Po parádním centru Donatiho se domácí útočník zjevil na hranici pokutového území, jeho skákavý projektil ale těsně minul Baumannovu svatyni!
     
    60
    Střídání v týmu 1. FSV Mainz 05: ze hřiště odchází Pablo De Blasis, přichází Daniel Brosinski.
     
    60
    Sandro Wagner naprosto zbytečně povalil jednoho z domácích beků v pokutovém území Mohuče a vykoledoval si za to žlutou kartu.
    57. Červená karta pro Bussmanna
     
    57
    No ale pozor! Hosté se vydali do bleskového protiútoku a Gaëtan Bussmann zatáhl za záchrannou brzdu těsně před hranicí vlastního pokutového území. Domácí zadák byl sudím Schmidtem poslán rovnou pod sprchu!
     
    56
    Šance střídá šanci! Na druhé straně se míč zničehonic odrazil k nikým nehlídanému Yunusi Mallımu, jehož dělovka z dobrých dvaceti metrů proletěla těsně vedle levé tyče!
     
    55
    Po centru střídajícího Pavla Kadeřábka se v šestnáctce vyšrouboval ze všech nejvýše Ermin Bičakčić, jeho hlavička ale těsně přeletěla mohučskou svatyni!
     
    48
    Dnešní utkání sleduje 27408 diváků.
     
    46
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Jeremy Toljan, přichází Pavel Kadeřábek.
     
    45+2
    Pablo De Blasis zbytečně zajel do soupeře na polovině hřiště a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu.
     
    45
    Už známe i délku nastavení, které bude dvouminutové!
    43. Levin ÖZTUNALI - 4:1
     
    43
    Mainz právě vstřelil branku!
    S tím návratem do zápasu jsem to asi zakřikl, domácím se sotva pár minut po snížení Wagnera podařilo získat zpět tříbrankový náskok! Pablo De Blasis z úrovně brankové čáry našel na hranici šestnáctky volného LEVINA ÖZTUNALIHO, jenž z voleje napálil míč přesně pod břevno!
    39. Sandro WAGNER - 3:1
     
    39
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheimští se vrací do zápasu, Jonas Lössl poprvé kapituloval! Po nákopu Polanskiho z poloviny hřiště se míče ujal v šestnáctce Andrej Kramarić, jenž přesnou přihrávkou našel volného SANDRA WAGNERA a ten se z první nemýlil!
     
    36
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Fabian Schär, přichází Mark Uth.
    27. Jhon CÓRDOBA - 3:0
     
    27
    Mainz právě vstřelil branku!
    To je válec, domácí Hoffenheim doslova drtí a ani ne po půlhodině hry vedou už o tři góly! Stefan Bell našel nádherným nákopem rozběhnutého JHONA CÓRDOBU, jehož střelu na bližší tyč Oliver Baumann nedokázal zastavit!
    23. Pablo De Blasis - 2:0
     
    23
    Mainz právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, nedáš – dostaneš! I o druhý gól v Baumannově síti se postaral maličký PABLO DE BLASIS, jenž si naběhl do pokutového území a z první poslal pod břevno míč přesně adresovaný z kopačky Levina Öztunaliho!
    20. Kramarić mohl vyrovnat!
     
    20
    Teď svěřencům Juliana Nagelsmanna chyběl opravdu kousíček! Po pěkné kombinaci na jeden dotek se zjevil v pokutovém území volný Andrej Kramarić, jehož střelu ale Lössl vyškrábl na tyč!
    12. De Blasis nebyl daleko od vstřelení druhého gólu!
     
    12
    A domácí znovu zahrozili! Odraženého míči se za hranicí pokutového území zmocnil Pablo De Blasis a jeho projektil proletěl těsně nad břevnem Baumannovy svatyně!
    3. Pablo De Blasis - 1:0
     
    3
    Mainz právě vstřelil branku!
    Míč je v síti, domácí se bleskově ujímají vedení! Yunus Mallı nebezpečně nacentroval a Baumann jen tak tak vyrazil míč přímo na hlavu pouhých 165 centimetrů vysokého PABLA DE BLASISE, jenž se nemýlil!

    Vojtěch Balon

    Branky: 3. De Blasis, 23. De Blasis (Öztunali), 27. Córdoba (Bell), 43. Öztunali (De Blasis) – 39. Wagner (Kramarić), 71. Uth (Kramarić), 72. Uth (Schwegler), 84. Szalai (Kramarić)

    Karty:   45+2. De Blasis (MAI) – 60. Wagner (HOF), 67. Uth (HOF), 86. Rupp (HOF)   57. Bussmann (MAI)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 18:15.
    1. FSV Mohuč 05: Lössl – Donati, Bell, Balogun, Bussmann – Mallı, Gbamin, Frei – Öztunali (73. Clemens), Córdoba (78. Onisiwo), De Blasis (60. Brosinski).
    Náhradníci: Huth – Brosinski, Muto, Onisiwo, Bungert, Clemens, Serdar.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Bičakčić, Schär (36. Uth), Süle – Rudy, Schwegler, Polanski (64. Szalai), Toljan (46. Kadeřábek) – Rupp, Wagner, Kramarić.
    Náhradníci: Stolz – Kadeřábek, Demirbay, Amiri, Uth, Ochs, Szalai.

    Rozhodčí: Schmidt – Siewer, Günsch

    Diváci: 27408
    bahis siteleri