Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:2 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 3:2 (po pr.) | Písek – Kolín 3:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (po pr.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (3:1, 1:1, 0:0)
HC Litvínov
Sobota 17.09.2016, 12:30 • Tipsport Arena • Extraliga staršího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    57:01
    Sparta právě vstřelila branku.
    A je rozhodnuto, u odraženého kotouče byl jako první MARCEL ČÍŽEK a zasunul kotouč do prázdné branky. Asistence: Vojtěch Kropáček, Miroslav Dani.
     
    37:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Sparta přeci jen opět zvyšuje skóre, ONDŘEJ ŠIŠOLÁK dostal přihrávku před branku od Pavla, střela mu příliš nesedla, ale i tak trefil odkrytou část Pejrasovy branky a posílá svůj tým do vedení 4:2. Asistence: Ondřej Pavel, Patrik Prymula.
     
    27:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A opět je to jen o jednu branku. Z mezikruží si vybruslil MAREK HAVLÍK a přesnou střelou propálil Mičána. Asistence: Přemysl Svoboda
     
    15:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta opět odskakuje soupeři o dvě branky. Bombu od modré vypálil ALEXANDR VOROBJEV a prostřelil Pejsara. Asistence: Marcel Čížek, Miroslav Dani.
     
    14:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínov přeci jen snižuje, do samostatného úniku se dostal MAREK BERKA a bekhendovým blafákem upravuje skóre na 2:1 z pohledu domácích. Asistence: Marek Havlík, Robert Bártek.
     
    02:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Šišolák si poradil s trestným střílením parádně, naznačil kličku doprava, pak si kotouč ale přehodil na druhou stranu a zvyšuje na 2:0.
     
    00:31
    Sparta právě vstřelila branku!
    Na jedné straně neproměnil Dufek, na druhé je ale již radost. Sparťané se dostávají po půl minutě do vedení. V situaci dva na jednoho zvolil MARTIN ČÍŽEK střelu a prostřelil Pejsara. Asistence: Miroslav Dani, Jan Hanuš

    Jakub Borovský

    Branky a nahrávky: 1. Čížek (Dani, Hanuš), 3. Šišolák (TS), 16. Vorobjev (Čížek, Dani), 38. Šišolák (Pavel, Prymula), 58. Čížek (Kropáček, Dani) – 15. Berka (Havlík, Bártek), 28. Havlík (Svoboda)


    HC Sparta Praha: Míčan (Škorpík) – Haš, Hanuš, Vízner, Hadamczik – Čermák, Švarc, Šišolák, Čížek, Prymula, Nacházel, Gnusin, Dani, Schwamberger, Kropáček, Čech, Vorobjev, Pavel.
    HC Litvínov: Pejsar (Kožnar) – Havlík, Bártek, Myšák, Černohorský, Hipius, Cikánek – Bartoš, Vopat, Arnold, Dufek, Kordule, Pech, Ineman, Svoboda, Pavlíček, Berka.

    Rozhodčí: Bejček – Štofa, Buček
    bahis siteleri