Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:2 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 3:2 (po pr.) | Písek – Kolín 3:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 17.09.2016, 15:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    59:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Za vyhozeným kotoučem dojel nejrychleji MARTIN ŠTOHANZL a dopravuje ho do opuštěné havlíčkobrodské klece – 5:2. Bez asistence.
     
    57:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že máme rozhodnuto! Matěj Morong si připisuje druhou asistenci, tentokrát u důležitého gólu DOMINIKA ŠEDIVÉHO. Ten se dostal za hostující beky a s nabídnutou šancí si poradil skvěle – přehodil puk přes beton Folvarského a zajišťuje Hradci dost možná výhru. Asistence: Matěj Morong.
     
    44:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si berou své vedení zpátky! ADAM JONÁŠ si sjel mezi kruhy, dostal puk z rohu od Matěje Moronga a nemohl to trefit lépe – zamířil přesně do pravého vinglu a rozveselil sebe i své kolegy. Krásná trefa hradecké čtyřiadvacítky – 3:2. Asistence: Matěj Morong.
     
    41:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku třetí třetiny srovnávají a nutno říct, že trefou, po které nebude mít Štěpán Kouba čisté svědomí. JIŘÍ PŘIBYL nahodil lehoučký puk směrem na bránu, před Koubou přejelo několik hráčů, a ten tak neměl čistý výhled. Po pár vteřinách kotouč vyklouzl z jeho výstroje za brankovou čáru a pod Bílou věží se začíná od nuly. Asistence: Marek Tecl.
     
    31:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích ke gólu nevedla, a to Havlíčkův Brod trestá. MICHAL TEPLÝ dostal puk od Matěje Krejčího, přebruslil hradeckou obranu a dlouhou kličku do bekhendu zakončuje nad pravý beton Štěpána Kouby. Stav je 2:1 a máme zaděláno na atraktivní podívanou. Asistence: Matěj Krejčí.
     
    17:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Super spolupráce Jakuba Haška a zakončujícího KRYŠTOFA PAŽOURKA znamená, že se Mountfield dostává během 36 sekund do dvoubrankového vedení. První jmenovaný se dostal s kotoučem takřka do rohu kluziště, odkud našel připravenou hůl domácího kapitána. Ten si s tímto pasem poradil a zvyšuje na 2:0! Asistence: Jakub Hašek.
     
    16:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec první trefy dočkali a to paradoxně po pasáži, která jim příliš nepatřila. DENIS MARTINEC dostal kotouč na levý kruh a nachytal Folvarského povedenou střelou zápěstím do bližšího vinglu – 1:0. Asistence: Dominik Sklenář.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 17. Martinec (Sklenář), 18. Pažourek (Hašek), 45. Jonáš (Morong), 58. Šedivý (Morong), 60. Štohanzl – 32. Teplý (Krejčí), 42. Přibyl (Tecl)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Muška, Martinec, Voňka, Pohl, Krištof, Viktorin, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Poppel, Pažourek "C", Matouš, Havelec, Jakubec, Štohanzl, Hašek, Šlaicher, Morong, Maršík. Trenér: Miroslav Krupka.
    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Krejčí, Lachman, Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Holenda "C", Přibyl, Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý. Trenér: Václav Adam.

    Rozhodčí: Homola – Holeček, Pechánek
    bahis siteleri