Slavia – HC Plzeň 1:5 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:4 (2:1 po s.n.)
Zlín – Olomouc 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 5:2 (kon.) | Sparta – HC Litvínov 5:2 (kon.)
Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Havířov – Vsetín 3:2 (po pr.) | Písek – Kolín 3:4 (kon.)
Třinec – Jihlava 5:0 (kon.) | Mountfield HK – Havlíčkův Brod 5:2 (kon.) | Letňany – Kladno 3:4 (po pr.)
konec
Mountfield HK
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 17.09.2016, 15:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    59:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Za vyhozeným kotoučem dojel nejrychleji MARTIN ŠTOHANZL a dopravuje ho do opuštěné havlíčkobrodské klece – 5:2. Bez asistence.
     
    59:00
    Poslední minuta, hosté tlačí Mountfield a kombinují v útočné třetině!
     
    58:25
    Havlíčkův Brod si celkem logicky vyžádal oddechový čas a zkusí to se šesti bruslaři v poli!
     
    58:25
    Všechno ještě může být jinak, Denis Martinec je vyloučen za podražení – přesilovka pro hosty!
     
    57:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že máme rozhodnuto! Matěj Morong si připisuje druhou asistenci, tentokrát u důležitého gólu DOMINIKA ŠEDIVÉHO. Ten se dostal za hostující beky a s nabídnutou šancí si poradil skvěle – přehodil puk přes beton Folvarského a zajišťuje Hradci dost možná výhru. Asistence: Matěj Morong.
     
    55:03
    Hradec si mohl poněkolikáté pojistit výhru, ale stále se tak nestalo. Nenápadný puk se dostal až do brankoviště, Folvarský vůbec nic neviděl, ale k zachránění situace mu stačil univerzální rozklek.
     
    52:47
    A hostující brankář drží i nadále svůj tým nad vodou, teď si připsal další dva zákroky po tlaku Mountfieldu do brankoviště.
     
    51:58
    Domácí se hnali do dalšího útoku. Václav Maršík pelášil s Jakubem Haškem do přečíslení dvou na jednoho. Zakončení vzal na sebe, blýskl se proti němu Miroslav Folvarský.
     
    51:00
    Naopak to mohli být domácí, kdo se mohl k výhře výrazně přiblížit. Dominik Šedivý projel středem do útočného pásma, mířil na zadní tyč, ale až moc přesně – orazítkoval ji a skóre zůstává stále stejné.
     
    45:30
    Hosté dostávají příležitost k vyrovnání, budou hrát přesilovou hru. Mikuláš Pohl je vyloučen za podražení.
     
    44:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si berou své vedení zpátky! ADAM JONÁŠ si sjel mezi kruhy, dostal puk z rohu od Matěje Moronga a nemohl to trefit lépe – zamířil přesně do pravého vinglu a rozveselil sebe i své kolegy. Krásná trefa hradecké čtyřiadvacítky – 3:2. Asistence: Matěj Morong.
     
    43:58
    A hosté mohli jít klidně poprvé v zápase do vedení. Václav Piskač ihned po buly vyzkoušel pozornost Štěpána Kouby, který zasáhl pravým betonem.
     
    41:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hosté na začátku třetí třetiny srovnávají a nutno říct, že trefou, po které nebude mít Štěpán Kouba čisté svědomí. JIŘÍ PŘIBYL nahodil lehoučký puk směrem na bránu, před Koubou přejelo několik hráčů, a ten tak neměl čistý výhled. Po pár vteřinách kotouč vyklouzl z jeho výstroje za brankovou čáru a pod Bílou věží se začíná od nuly. Asistence: Marek Tecl.
     
    37:52
    A dvě velké šance také na druhé straně, skóre se ani tentokrát nemění. Ve vážnější příležitosti se objevil Dominik Sklenář, tváří v tvář Folvarskému ale napálil puk jen do jeho betonu.
     
    36:21
    Hosté mohli zničehonic srovnat na 2:2! Kapitán Bruslařů přesprintoval domácí beky podobně jako střelec doposud poslední branky Michal Teplý. Svého kolegu ale Vojtěch Holenda v zakončení napodobit nedokázal.
     
    31:21
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Aktivita domácích ke gólu nevedla, a to Havlíčkův Brod trestá. MICHAL TEPLÝ dostal puk od Matěje Krejčího, přebruslil hradeckou obranu a dlouhou kličku do bekhendu zakončuje nad pravý beton Štěpána Kouby. Stav je 2:1 a máme zaděláno na atraktivní podívanou. Asistence: Matěj Krejčí.
     
    26:57
    Tři minuty před polovinou zápasu uvidíme poprvé hru ve čtyřech. Vojtěch Holenda je vyloučen za napadení, Dominik Šedivý za faul loktem. Hradecký forvard si navíc bude muset odpykat desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    24:02
    Třetí faul a opět na střeně Havlíčkova Brodu. Na dvě minuty je vyloučen David Donda za podražení.
     
    21:10
    Dva Muškovy pokusy od modré – první letěl nad, druhý zblokoval bránící hráč.
     
    19:57
    Ano, ale jen faul ve svém rohu. Radim Pejchal přidržel v rohu protihráče a putuje mezi trestoměřiče.
     
    17:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Super spolupráce Jakuba Haška a zakončujícího KRYŠTOFA PAŽOURKA znamená, že se Mountfield dostává během 36 sekund do dvoubrankového vedení. První jmenovaný se dostal s kotoučem takřka do rohu kluziště, odkud našel připravenou hůl domácího kapitána. Ten si s tímto pasem poradil a zvyšuje na 2:0! Asistence: Jakub Hašek.
     
    16:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se nakonec první trefy dočkali a to paradoxně po pasáži, která jim příliš nepatřila. DENIS MARTINEC dostal kotouč na levý kruh a nachytal Folvarského povedenou střelou zápěstím do bližšího vinglu – 1:0. Asistence: Dominik Sklenář.
     
    11:51
    Nakonec se ke Koubovi přece jen dostali a byla z toho první nebezpečná šance hostí. Tomáš Lachman pálil tvrdě od modré čáry, hradecký gólman musel ztlumit kotouč na hrudníku.
     
    09:11
    Dvě velké šance Hradce! Martinec napálil puk do tyče, Pohl z dorážky mířil zhruba půl metru mimo odkrytou klec.
     
    08:28
    Denis Martinec nahodil puk na bránu, v brankovišti se strhla mela, domácí jej ale za Folvarského neprocpali.
     
    08:07
    A to by se nemělo změnit ani v následujících dvou minutách, Lvi si vyzkouší přesilovou hru. Za podražení je vyloučen Jakub Rubner.
     
    05:00
    Po úvodní pětiminutovce můžeme říct, že se vstup do zápasu povedl jednoznačně lépe domácím. Hraje se převážně u Folvarského, který musel nyní zasáhnout proti pokusu zblízka v podání Matěje Moronga.
     
    00:47
    Druhá už ano, Martincovo nahození od modré čáry tečoval kousek mimo tyč kapitán Hradce Kryštof Pažourek.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 17. Martinec (Sklenář), 18. Pažourek (Hašek), 45. Jonáš (Morong), 58. Šedivý (Morong), 60. Štohanzl – 32. Teplý (Krejčí), 42. Přibyl (Tecl)


    Mountfield HK: Kouba (Dvořák) – Muška, Martinec, Voňka, Pohl, Krištof, Viktorin, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Poppel, Pažourek "C", Matouš, Havelec, Jakubec, Štohanzl, Hašek, Šlaicher, Morong, Maršík. Trenér: Miroslav Krupka.
    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (Blažek) – Zvěřina, Polák, Adam, Rubner, Krejčí, Lachman, Piskač, Pejchal, Donda, Kohout, Tecl, Holenda "C", Přibyl, Křehlík, Pokorný, Cachnín, Teplý. Trenér: Václav Adam.

    Rozhodčí: Homola – Holeček, Pechánek
    bahis siteleri