Česko – Německo 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Německo
Sobota 17.09.2016, 20:00 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žen do 18 let
Partner:
     
    59:05
    Neuvěřitelné! Češky už ujížděly na prázdnou bránu, Schwambornová tak Dýckovou radši faulovala, ale rozhodčí nic!
     
    57:47
    Němky to jdou zkusit v šesti bez gólmanky!
     
    57:47
    Oddechový čas pro německou střídačku.
     
    54:42
    Nikola Dýcková mohla završit hattrick, v přečíslení ji k němu vyzvala Bára Machalová! Naší útočnici ale neposedný kotouč přeskočil hokejku.
     
    52:41
    Tohle už zavánělo gólem! Anna Kotounová nejdřív od modré čáry trefila boční konstrukci, pak si Mlýnková krásně přiťukla s Hymlárovou, ale Trosdorffovou nepřekonala!
     
    50:46
    A první útok vzápětí vybojoval přesilovku. Mlýnková soupeřku dobře atakovala, Hymlárová ji obrala o puk a Karlecová pak byla faulována. Právě Sarah Kubiczeková (GER) pyká za hákování.
     
    44:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak český tým nám chce dokázat, že německé vyrovnání ho nezlomilo. Bereme si zpátky ztracené vedení, a to po další pohledné akci! Ideální přihrávka z rohu našla rozjetou NIKOLU DÝCKOVOU, která dlouhou kličkou posadila gólmanku na led a pak z úhlu zakončila do prázdné klece – 4:3! Asistence: Anna Kotounová, Barbora Machalová.
     
    41:10
    Dýcková našla zpoza branky Machalovou, ta posunula Hornické. Česká útočnice ale na puk nedosáhla a pak jí ještě podklouzly brusle.
     
    39:35
    Natálie Mlýnková vystihla špatnou rozehrávku Německa, ale v poslední chvíli jí skočila pod nohy Schmitzová.
     
    32:34
    Bohužel to aktuálně vypadá opačně, Kateřina Zrnová (CZE) je totiž vyloučena za držení. Němky zatím obě přesilovky využily.
     
    28:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    To je hodně špatné, Němky před polovinou zápasu dotahují dvoubrankové manko a máme vyrovnáno. Kapitánka jejich loňské patnáctky FRANZISKA KLINGEROVÁ přejela modrou čáru a natáhla ke střele, která naší brankářce propadla kolem bližší tyčky do sítě – 3:3. Bez asistence.
     
    28:32
    Němky předvedly ještě hezčí akci, která skončila u Schwambornové. Ta střílela z mezikruží z první, Juřicová také zasahuje.
     
    27:54
    Jedna ze sester Halounových se dostala až před Trosdorffovou, která levým betonem udržela stav.
     
    23:21
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jenže Němky nakonec využívají i svou druhou přesilovku. Střela Schwambornové se odrazila od zadního mantinelu na hokejku SORSHY SABUSOVÉ, která ho i téměř z nulového úhlu zvládla dorazit do sítě – 3:2.
     
    22:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla fantazie! Nejkrásnější moment celého víkendu je na světě, Češky střílejí třetí gól ve vlastním oslabení, a to zcela zásluhou NATÁLIE MLÝNKOVÉ! Ta po vyhraném buly převzala kotouč, našlápla po pravé straně a pak ještě z kruhu vyslala parádní střelu do bližšího růžku! Naší útočnici viditelně přinesla štěstí nová ozdoba na držadle hokejky a vedeme 3:1. Asistence: Klára Hymlárová.
     
    22:34
    Naopak Veronika Lorencová (CZE) odchází k trestoměřičům na dvě minuty za hákování, podruhé jdeme do čtyř.
     
    20:38
    Anna Kotounová vyslala dopředu Kláru Hymlárovou. Ta v přečíslení neměla moc místa na nahrávku Mlýnkové, tak střílela sama, ale gólmanka byla na svém místě.
     
    16:48
    Místo radosti tak mohl přijít smutek. Po velké chybě ujela dopředu Luisa Kaiserová, chtěla Juřicovou nalákat a pak překvapit u bližší tyče, ale naše gólmanka tam nechala levý beton!
     
    16:07
    Naše pětice se nedostala ke střele, až vystihla špatnou německou rozehrávku a před Trosdorffovou zůstala Bára Machalová. Gólmanku si rozhýbala, ale pak ji nedokázala překonat!
     
    15:06
    A čtvrtá lajna z toho vytěžila naši první přesilovku. Franziska Brendelová (GER) je vyloučena za hákování.
     
    14:13
    Hraje se ve velmi rychlém tempu, Kateřina Zrnová už zase spěchala s odpovědí. První – možná gólovou – střelu zblokovala obránkyně, druhou z úhlu brankářka.
     
    12:28
    Hra se stěhuje ze strany na stranu, česká sestava je znovu pod tlakem. Juřicová vychytala Sabusovou, kotouč pak odklidily její spoluhráčky.
     
    10:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky svou první přesilovku využívají a dotahují se na rozdíl jediné branky. Parádní pas zpoza branky narýsovala Haiderová FRANZISCE FELDMEIEROVÉ a ta z první zakončila přesně k druhé tyčce – 2:1. Asistence: Celina Haiderová, Christina Schwambornová.
     
    10:13
    Hned po buly ve středovém kruhu jsme propadli a Klára Seroiszková (CZE) to musela hasit faulem. Dvě minuty za držení.
     
    10:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po deseti minutách je tady druhý český gól, a byla to nádherná akce! NIKOLA DÝCKOVÁ přejela přes dvě pásma a z mezikruží vystřelila přesně mezi betony Trosdorffové, která šla k ledu pozdě – 2:0! Asistence: Věra Horáková, Karolína Hornická.
     
    07:03
    Hned po vhazování se před gólmanku vydaly Dýcková s Machalovou, k dorážce znovu moc nechybělo.
     
    03:27
    První zákrok pro Karolínu Juřicovou, a to po střele z uctivé vzdálenosti. Předtím nám Katka Zrnová znovu ukázala, že do zápasu vlétla pořádně nabuzená a i její druhá akce zaváněla gólem!
     
    01:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, česká reprezentace brzy ukončila střelecký půst na turnaji a po 74 sekundách otevírá skóre! Němky špatně rozehrály, KATEŘINA ZRNOVÁ jim dokázala puk vypíchnout. Co se jí nepovedlo napoprvé, to dokonala dorážkou střely Elišky Vozdecké – 1:0! Asistence: Eliška Vozdecká, Karolína Hrdinová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Zrnová (Vozdecká, Hrdinová), 11. Dýcková (Horáková, Hornická), 23. Mlýnková (Hymlárová), 45. Dýcková (Kotounová, Machalová) – 11. Feldmeierová (Haiderová, Schwambornová), 24. Sabusová (Schwambornová, Haiderová), 29. Klingerová


    Česko: Juřicová (Švejdová) – Kotounová, Erbenová, Škrdlová, Pytlíková, Seroiszková, Martinů, Hrdinová, Horáková – Mlýnková, Hymlárová "C", Karlecová – Machalová, Hornická, Dýcková – Kolářová, Zrnová, Vozdecká – S. Halounová, A. Halounová, Lorencová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Německo: Trosdorffová (Mayová) – Botthofová, Schmitzová, Bärová, Feldmeierová, Amortová, Haiderová, Ottová, Kaiserová, Kubiczeková, Nickischová, Brendelová, Sabusová, Klingerová, Lea Welckeová, Rehderová, Schwambornová, Lilli Welckeová, Krauseová, Fiedlerová, Beckerová.
    bahis siteleri