Žilina – Martin 2:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 18.09.2016, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 5. kola Tipsport ligy. O 18:00 sa na popradskom zimnom štadióne začne súboj HK Poprad s HC Mikron Nové Zámky. Stretnutím vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradčanom úvod do sezóny absolútne nevyšiel. Kamzíci na úvod nového ročníka podľahli Košiciam 3:1, Martinu 4:1 a Banskej Bystrici doma 2:4. Bodovo sa hokejistom Popradu podarilo presadiť až v predošlom zápase na ľade Liptovského Mikuláša. Z obnoveného podtatranského derby vyšli lepšie popradskí hráči, ktorí zdolali svojho súpera 2:3 po predĺžení. Poprad sa teda po štyroch zápasoch nachádza na poslednom 10. mieste so ziskom 2 bodov.
    V piatok nastali v štruktúrach klubu vcelku zaujímavé zmeny. Peter Žifčák odstúpil z pozície výkonného riaditeľa, keďže dostal ponuku pracovať na rozvojovom mládežníckom programe pre SZĽH. V klube však naďalej ostáva ako obchodný riadtieľ a poverený vedením úseku mládeže HK Poprad. Novým výkonným riaditeľom klubu sa stáva momentálny asistent trénera Ľudovít Jurínyi.

    Nové Zámky pôsobia v našej najvyššej súťaži len prvý rok, no už aj v prvých štyroch kolách nám ukázali svoju vyzretosť natoľko, že s nimi pravdepodobne môžeme počítať aj v play-off. Nové Zámky odohrali o jedno stretnutie viac ako všetky tímy súťaže, pretože sa stretli ako prvé už aj so slovenskou „dvadsiatkou“. Novozámčania na úvod súťaže podľahli Zvolenu po predĺžení 2:1, zdolali Žilinu 1:0, Slovensko do 20 rokov 7:1, prehrali s Nitrou 3:1 a naposledy prekvapili asi najviac. Vicemajstra z Košíc zdolali doma 4:3 po predĺžení. Nováčik súťaže je teda vďaka dvom výhram, jednej výhre po predĺžení a jednej prehre po predĺžení lídrom súťaže so ziskom 9 bodov a pod Tatry prichádza v úlohe favorita.

    Ako sa bude toto stretnutie vyvíjať, to sa dozviete v našom on-line prenose. Pekný športový zážitok!
    Hráči počas rozkorčuľovania
    text

    text
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Šúrek (Fernström) – Dinda, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Pokovič, Cutting, Šterbák, J. Brejčák – Kroták (C), Zagrapan, Paločko – Lapšanský, Mlynarovič, Tibenský – Bondra, Troliga, Lichanec – Výhonský, Ježek, Müller

    HC Mikron Nové Zámky: Šimko (Škorvánek) – Ďurčo, Chovan (A), Sandgren, Čížek, Maier, Štindl, Sucharda – Semorád, Brabenec (A), Podstavek – Fábry, M. Hudec (C), Lelkeš – Paulovič, Kytnár, Hvila – Dubec, Hegyi, Tábi

    Rozhodca: Lauff – Smrek, Gavalier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Na ľadovú plochu ako prvý prichádzajú hokejisti Popradu v bielych dresoch. Hostia z Nových Zámkov sa predstavia v dresoch čiernych.
     
    Pred začiatkom stretnutia zaznie štátna hymna SR.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:08
    Úvodné buly získali hokejisti Zámkov. Čížek však nepredviedol úspešnú rozohrávku. Skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    00:34
    Brabenec si so Semorádom a Podstavkom prihrali na malom priestore, ale šancu si nevytvorili. Puk získali domáci.
     
    01:05
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú rýchly úvodný gól! Tibenský pri červenej čiare zastavil puk, posunul ho do stredu na Mlynaroviča, ktorý okamžite našiel na ľavom krídle ADAMA LAPŠANSKÉHO. Útočník Popradu si prehodil puk cez protihráča a následne príklepom rozvlnil sieť!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Jozef Tibenský.
    01:05 LAPŠANSKÝ - 1:0
     
    01:38
    Lichanec vnikol s pukom do útočného pásma po pravom krídle a z kruhu šikovne strieľal švihom cez protihráča. Šimko musel použiť svoju hokejku.
     
    02:41
    Štvrtý popradský útok narobil hosťom problémy. Výhonský z rohu klziska našiel pred bránkou Ježeka, ktorý sa snažil prekvapiť Šimka. Gólman Zámkov vyrazil pred seba a do dorážky sa dostal ešte aj Müller. Nakoniec brankár hostí situáciu upokojil.
     
    03:10
    Dindovi takmer uchmatol puk za bránkou Semorád a náslende ho zovrel do kliešťov. Hostia puk získali, Brabenec sa z rohu klziska natlačil perd Šúreka, ktorý musel byť v pozore.
     
    03:44
    Od modrej čiary sa tvrdou delovkou prezentoval Václav Čížek. Šúrek všetko síce dobre nevidel, no napriek tomu dokázal vytiahnuť proti strele svoj betón.
     
    04:30
    Podtatranci odviedli dobré striedanie v pásme aj napriek tomu, že si šancu nevytvorili. Nové Zámky puk po čase získali a pokúšajú sa ísť dopredu.
     
    05:27
    Lichanec napriahol ešte v strednom pásme a snažil sa prudkým nahodením prekvapiť Šimka, ktorý napokon zasahovať nemusel.
     
    05:57
    Domáci Müller sa dostal do obrovskej šance, keď si nakorčuľoval pred bránku a počkal na prihrávku od Ježeka. Následne zbúral Šimka, ktorý potreboval chvíľku pre seba.
    05:57
     
    06:52
    Lapšanský iba stečoval puk do útočného pásma po prihrávke Kuraliho. Kamzíci sa snažia následne niečo na Šimka vymyslieť.
     
    07:31
    Poprad hrá v úplnej pohode. Tibenský si spracoval skackajúci puk v medzikruží, posunul ho na pravý kruh Lapšanskému, ktorý ho poslal na Šimka a jemu takmer spadol do brány.
     
    08:26
    Po dlhšom čase vidíme prerušenie hry. Hlavný arbiter nemal na výber, keďže v rohu klziska štvorica hráčov pritlačila puk k mantinelu a nebolo naň jednoznačne vidieť.
     
    09:04
    Po pravom kruhu sa pretlačil do zakončenia Fábry, no síce vystrelil týchto priestorov, ale len do popradského hráča.
     
    10:05
    Hostia sa dostali po dlhšej dobe do útočného pásma. Od modrej čiary nahodil puk na bránku Podstavek a Šúrek ho pre istotu postrážil v lapačke.
     
    10:40
    Lelkeš sa nenápadne priblížil k bráne a vypýtal si prihrávku od Hudeca, ktorú aj dostal, no puk trafil nevydarene.
     
    11:32
    Lukáš Hvila si spracoval puk v medzikruží, párkrát premiešal, namieril a vyskúšal Šúreka. Nestrieľal zle. Trafil pravý betón popradského gólmana.
     
    12:09
    Novozámčania nahodili puk na bránku a pred blížiacim sa Dubecom gólman Šúrek pre istotu zakryl puk svojou vyrážačkou.
     
    12:24
    Domáci hokejisti budú hrať v početnej výhode. Dominik Hegyi dostáva dve minúty za krosček.
     
    12:58
    Kroták prihral krížom na ľavý kruh Fabianovi, ktorý nastrelil na Šimka. Dorážať sa pokúšal Troliga a ku gólu nechýbalo veľa.
     
    13:24
    Arne Kroták sa po skvelej prihrávke Fabiana na pravý kruh dostal do šance. Kapitán Popradu pálil z prvej, no protihráči stečovali puk tesne nad hornú žŕdku!
     
    14:28
    Popradčania sa po odstrelení puku súperom dostali ešte raz pred gólmana Šimka. Síce sa rozostavili a prihrávali si puk, už k väčšej príležitosti nedošlo.
     
    15:07
    Brejčák našiel prihrávkou na os ihriska v strednom pásme Ježeka, ktorý posunul puk do útočnej tretiny. Novozámčania sa prípadným šanciam domácich ubránili.
     
    16:20
    Zagrapan sa snažil nejakým spôsobom dostať cez Semoráda v strednom pásme, no príliš sa mu to nepodarilo.
     
    16:30
    Presilovku budú hrať po prvýkrát aj Nové Zámky. Štefan Fabian obdržal dvojminútový trest za držanie.
     
    17:09
    Prvá oslabovková formácia domácich odviedla skvelú prácu. Dvakrát získala puk a raz v útočnom pásme. Novým Zámkom sa zatiaľ nedarí ani v presilovej hre.
     
    17:53
    Do príležitosti sa dostal Jan Semorád, ktorý si spracoval puk na pravom kruhu a nepríjemne strieľal na Šúreka. Domáci brankár zastavil puk pod sebou, no nebol si stopercentne istý, kde ho má.
     
    17:54
    Obojstranné vylúčenie. Ján Brejčák (Poprad) a Jan Semorád (Nové Zámky) dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    18:26
    Po prihrávke od Hudeca sa pred bránkoviskom ocitol v šanci Kytnár, ktorý sa na niekoľkokrát snažil zasiahnuť puk, no Šúreka napokon neprekonal!
     
    18:57
    Po následnej Sandgrenovej strele od modrej nastala v bránkovisku a pred ním trma-vrma. Puk napokon Kurali upratal pod betóny gólmana Šúreka.
     
    19:01
    Ihneď po vhadzovaní pálil od modrej čiary Martin Chovan. Jeho delovku uchmatol v lapačke jasným zákrokom Martin Šúrek.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry prekvapujúco dominovali hokejisti Popradu. V 2. minúte sa im aj podarilo dostať do vedenia, a to vďaka gólu Lapšanského.
    Druhá tretina sa začína približne o 18:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:24
    Hostia nahodili puk do útočného pásma. Podstavek hľadal na malom priestore Brabenca, no ten si puk nespracoval.
     
    20:34
    Z následného protiútoku sa snažil presadiť Marek Zagrapan, ktorý strieľal z pravého kruhu, ale namieril vedľa bránky.
     
    21:03
    Mlynarovič si našiel priestor na osi ihriska a spomedzi kruhov nahodil na Šimka, ktorému puk z lapačky síce vypadol, no nik z domácich nebol pripravený na dorážku.
     
    21:39
    Tibenský síce dokázal odzbrojiť Lelkeša a následne posunúť puk pred bránku, no potom už nik z Popradčanov nebol pripravený na spracovanie.
     
    22:08
    Kytnár vyštartoval do útočného pásma po ľavom krídle a na nejaké dva metre sa snažil nájsť Hvilu. Domáci obrancovia však puk zachytili.
     
    22:30
    Lukáš Hvila si následne spracoval puk pred modrou čiarou, vnikol do pásma a napriahol. Jeho typická delovka smerovala priamo do pohotovej Šúrekovej lapačky.
     
    22:43
    Ján Brejčák zbúral Dubeca a za svoj zákrok dostal trest. Odsedí si dve minúty za napadnutie.
     
    23:03
    Prvá novozámocká formácia vytvorila možnosť na strelu. Brabenec prenechal Semorádovi medzi kruhmi a následne strieľal. Šúrek zasiahol.
     
    23:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Po delovke od modrej čiary z hokejky Štindla vyrazil puk pred seba Šúrek, Lelkeš ho zachytil a prihral na pravý kruh KAMILOVI BRABENCOVI, ktorý nemal problém zakončiť do odkrytej bránky!
    Asistencie: Richard Lelkeš, Peter Štindl.
    23:25 BRABENEC - 1:1
     
    24:16
    Hostia Krotáka nepustili pred brankára Šimka, ktorý prikrýval ľahký odrazený puk práve z hokejky Arneho Krotáka.
     
    25:01
    Lukáš Tábi sa šikovne prepracoval do koncovky spomedzi kruhov. Vysunul si puk na ľavú stranu ako ľavák a švihom otestoval Šúreka, ktorý proti strele vytiahol vyrážačku.
     
    25:32
    Aleš Ježek si spracoval puk na útočnej modrej čiare a sám pokračoval do útočného pásma. Obzeral sa za spoluhráčmi, nakoniec však zakončil sám a mieril vysoko nad.
     
    26:09
    Poprad bude hrať presilovú hru. Hráčska lavica Nových Zámkov dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Podstavek.
     
    26:42
    Hráči bojovali o puk v rohu klziska. Nakoniec ho získali hostia a Hudec mohol bezpečne oslobodiť svoj tím. Aj tak urobil.
     
    27:06
    Kroták vypálil od modrej čiary príklepom. Jeho strela neprekvapila brankára Šimka, ktorý vyrazil strelu betónmi.
     
    27:55
    Cutting poslal puk švihom na bránku. Šimko bol v pohotovosti, no strela zámorského obrancu v službách Popradu letela vedľa.
     
    28:55
    Hostia nahodili puk do útočného pásma, ale ďalej už pokračovať nemohli. Rozhodcovia odpískali ofsajd.
     
    29:34
    Troliga sa dostal do zakončenia z pravého kruhu. Bol však v obkľúčení protihráča a aj preto neposlal úplne razantnú strelu. Mierila nakoniec vedľa.
     
    30:10
    Čížekova prihrávka na modrú čiaru skončila len pri Brejčákovi, ktorý ju po pár sekundách posielal dopredu na Výhonského. Prihrávka však bola potom tečovaná.
     
    31:27
    Ďurčo vnikol s pukom do útočnej tretiny, no neprávom. Čiarový rozhodca si všimol postavenie mimo hry.
     
    32:26
    Veľká šanca pre domácich! Müller sa odpútal od mantinelu a následne vystrelil spomedzi kruhov. Šimko strelu vyrazil na pravú stranu, odkiaľ sa z dorážky presadzoval Ježek, no mieril vedľa!
     
    33:05
    V ďalšej príležitosti bol domáci Zagrapan, ktorý sa zase oslobodil od pravého mantinelu, priblížil sa k bráne a strieľal. Namieril vedľa pravej žrde.
     
    33:41
    Arne Kroták si spracoval prihrávku medzi kruhmi na osi ihriska a prudko švihom vystrelil. Jeho zakončenie letelo tesne vedľa ľavej žrde!
     
    34:14
    Na opačnej strane nechali domáci veľa priestoru Martinovi Chovanovi, ktorý sa pretlačil až pred Šúreka, ktorý mal veľa práce. Nakoniec puk v bránke neskočil.
     
    34:53
    Richard Lelkeš si spracoval prihrávku na ľavom krídle, dostal sa do útočného pásma a nahodil z kruhu. Šúrek zasahovať nemusel, keďže puk letel mimo.
     
    35:35
    Domáci nahodili puk na gólmana Šimka, ktorý ho pre istotu prikryl. Situácia nevyzerala veľmi nebezpečne, no novozámocký brankár sa rozhodol správne.
     
    35:48
    Nebezpečne následne vyzerala akcia hostí, v ktorej sa Semorád uvoľnil medzi kruhmi, spracoval prihrávku a zakončil. Puk mu však úplne nesadol a poslal ho len vedľa žrde.
     
    36:37
    Paločko očividne mal prehľad v hre. Z rohu klziska našiel pred bránkou Dindu, ktorý k Šimkovi nenápadne prikorčuľoval a pálil z prvej. Brankár Zámkov sa následne prezentoval výborným zákrokom proti Dindovej strele z prvej.
     
    37:28
    Poprad bude hrať v početnej výhode. Andrej Sucharda dostáva trest za držanie.
     
    37:58
    Brejčák sa snažil vziať celé bremeno sám na seba a potiahnuť puk z obranného pásma až do útoku. Pred modrou čiarou mu puk však protihráč vypichol.
     
    38:52
    Cutting si síce spracoval puk na modrej čiare, ale následne mu ušiel a Fábry sa takmer dostal do úniku. Popradčania však situáciu vyriešili.
    38:52
     
    39:35
    Tibenský sa dostal do pásma po ľavom krídle, následne urobil kľučku na stred, ale do zakončenia sa už nedostal.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry už bola mierne vyrovnanejšia. Novým Zámkom sa podarilo vyrovnať. V 24. minúte skóroval Brabenec.
    Tretia tretina sa začína približne o 19:41.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:33
    Kroták prihrával do medzikružia Paločkovi, ktorý bol v týchto priestoroch obsadený a do zakončenia sa nedostal.
     
    41:10
    Poprad bude hrať presilovú hru. Fredrik Sandgren odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    41:48
    Domáci sa rozmiestnili v útočnom pásme, ale príležitosť si nevytvorili. Troliga poslal nepresnú finálnu prihrávku. Puk odletel následne po vyhodení až k Šúrekovi.
     
    42:38
    Zatiaľ to nevyzerá na veľmi vydarenú presilovku Popradu. Zachrániť sa to pokúsil Cutting strelou od modrej čiary, ktorú Šimko s prehľadom zachytil.
     
    43:20
    Mlynarovič iba nahodil puk do útočného pásma, v ktorom nik z hráčov v bielych dresoch nebol skôr ako novozámockí hráči.
     
    43:51
    Chovan nepríjemne vystrelil od modrej čiary. Následne Šúrek musel krayť aj dorážku od Semoráda. S menšími problémami, ale predsa to zvládol.
     
    44:45
    Pokovič rozohrával puk smerom na Lichanca, ktorý korčuľoval v strednom pásme. Toho však ubránil Sandgren a puk len preletel cez celé ihrisko. Zakázané uvoľnenie sa tentokrát nepískalo.
     
    45:34
    Domáci budú hrať v oslabení. Nedovolene sa previnil Arne Kroták, ktorý si odsedí trest za hákovanie.
     
    46:02
    Kytnár vystrelil od modrej čiary. Jeho delovku si pozorne všímal gólman Šúrek a adekvátne zasiahol svojou vyrážačkou.
     
    47:12
    Hosťom sa podarilo dostať sa do útočného pásma. Bondra však získal puk v medzikruží a okamžite ho poslal preč.
     
    47:34
    Presilovú hru si zahrá Poprad. Richard Lelkeš dostáva dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    48:17
    Kroták ponúkol puk na modrú čiaru Keevinovi Cuttingovi, ktorý z osi ihriska vypálil. Gólman Šimko puk bezpečne zachytil vo svojej výstroji a podržal.
     
    48:32
    Poprad bude hrať presne minútu a dve sekundy presilovku o dvoch hráčov. Michal Hudec dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    48:40
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú vedúci gól! Kroták prihral na modrú Cuttingovi, ktorý posunul Fabianovi a ten po ľavej strane na dolnú časť kruhu našiel TOMÁŠA TROLIGU. Jeho prízemné zakončenie zaskočilo Šimka!
    Asistencie: Štefan Fabian, Keevin Cutting.
    48:40 TROLIGA - 2:1
     
    49:18
    Domáci mali po strelení gólu k dispozícii ešte minútu a 52 sekúnd presilovky. Momentálne je to len niečo nad minútu a kamzíkom sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnom pásme.
     
    50:15
    Presilovková úderka domácich sa už dostala do pásma. Kroták posunul na modrú Cuttingovi, ktorý nahodil na bránu. Šimko úspešne zasiahol.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 078 divákov.
     
    50:48
    Domáci hráči nechali Hvilovi priveľa priestoru. Útočník Nových Zámkov sa tentokrát dostal bez problémov cez modrú čiaru a následne vystrelil z ľavého kruhu. Šúrek si pripísal úspešný zákrok.
     
    52:06
    Lapšanský poslal z pravého kruhu štipľavý puk smerom na bránku. Šimko veľa toho nevidel, ale napokon strela letela tesne vedľa.
     
    52:21
    Na opačnej strane zase gólman Šúrek zasahovať musel. Hvilova delovka z pravého kruhu letela presne na bránku a popradský brankár ju zachytil na hrudi.
     
    53:04
    Kroták obkorčuľoval bránu a následne prihral na ľavý kruh Pokovičovi, ktorý napriahol a tvrdo vystrelil. Šimko vyrazil pred seba.
     
    53:28
    V tutovke sa ocitol Dávid Bondra, ktorý sa natlačil sám pred Šimka a zakončil cez jeho betón. Z nášho pohľadu z tribúny to vyzeralo, že puk letí do brány, no smeroval vedľa.
     
    54:02
    Domáci hokejisti smerovali do prečíslenia troch proti jednému, no vôbec im to nevyšlo. To však možno budú aj ľutovať. Stať sa môže všeličo.
    54:02
     
    54:30
    Na opačnej strane mal blízko ku gólu Michal Hudec, pred ktorým sa zjavil odrazený puk pri ľavej žrdi, no do bránky ho už nepretlačil. Šúrek v poslednej chvíli zareagoval.
     
    55:10
    Z pravého kruhu poslal tvrdú delovku na bránu Štindl. Jeho zakončenie skončilo v pozornej lapačke brankára Šúreka.
     
    55:35
    Tibenský sa zastavil s pukom v obrannom pásme a prihrával ho do strednej tretiny. Tam ho však zachytil hráč Nových Zámkov.
     
    56:23
    Domáci sa už s pomaličky blížiacim sa konca tretej tretiny viac sústredia na defenzívnu činnosť a útočné maniére nechávajú na súpera.
     
    57:18
    Fabian zablokoval strelu protihráča a prihral Výhonskému, ktorý následne zo stredného pásma iba nahodil na Šimka a všetci hráči Popradu odišli striedať.
     
    58:24
    Domáci vyrazili do prečíslenia, v ktorom Paločko z pravého kruhu hľadal pred bránkou korčuľujúceho Troligu. Jemu však nadvihol hokejku Chovan a puk letel do rohu klziska.
     
    59:09
    Výhonský získal puk za bránkou a chvíľu zdržal protihráčov. Domáci hokejisti zatiaľ úspešne zvládajú záver stretnutia.
     
    59:30
    Šimko sa už rozhodol korčuľovať na striedačku, no nemohol tak urobiť, keďže práve vtedy domáci vyhodili puk.
     
    59:51
    Výsledok je jasný. Lukáš Hvila totižto fauloval Müllera a dostáva trest za podrazenie. Stretnutie sa dohrá v útočnom pásme Popradu.
     
    59:51
    Oddychový čas pre Nové Zámky!
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine rozhodol o osude stretnutia jediný gól. V 49. minúte ho dal domáci Troliga, ktorý zariadil tri body pre Poprad. Domácim divákom sa hokej rozhodne páčil, keďže Popradčania predviedli skvelý výkon na čele s brankárom Šúrekom. Novozámčania už stratili líderskú pozíciu a kamzíci sa pravdepodobne už posunuli o nejaké to miestečko hore.

    Ďakujeme za pozornosť. Pri Tipsport lige opäť v piatok. Pekný zvyšok večera. (20:17:33)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Lapšanský (Mlynarovič, Tibenský), 49. Troliga (Fabian, Cutting) – 24. Brabenec (Lelkeš, Štindl)


    HK Poprad: Šúrek (Fernström) – Dinda, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Pokovič, Cutting, Šterbák, J. Brejčák – Kroták (C), Zagrapan, Paločko – Lapšanský, Mlynarovič, Tibenský – Bondra, Troliga, Lichanec – Výhonský, Ježek, Müller
    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko (Škorvánek) – Ďurčo, Chovan (A), Sandgren, Čížek, Maier, Štindl, Sucharda – Semorád, Brabenec (A), Podstavek – Fábry, M. Hudec (C), Lelkeš – Paulovič, Kytnár, Hvila – Dubec, Hegyi, Tábi

    Rozhodčí: Lauff – Smrek, Gavalier

    Diváci: 1 078
    bahis siteleri