Žilina – Martin 2:4 (kon.) | Nitra – Zvolen 6:2 (kon.) | Košice – Trenčín 6:0 (kon.)
Banská Bystrica – Lipt. Mikuláš 3:2 (po pr.) | Poprad – Nové Zámky 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 18.09.2016, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Oddychový čas pre Nové Zámky!
     
    59:51
    Výsledok je jasný. Lukáš Hvila totižto fauloval Müllera a dostáva trest za podrazenie. Stretnutie sa dohrá v útočnom pásme Popradu.
    54:02
     
    54:02
    Domáci hokejisti smerovali do prečíslenia troch proti jednému, no vôbec im to nevyšlo. To však možno budú aj ľutovať. Stať sa môže všeličo.
     
    53:28
    V tutovke sa ocitol Dávid Bondra, ktorý sa natlačil sám pred Šimka a zakončil cez jeho betón. Z nášho pohľadu z tribúny to vyzeralo, že puk letí do brány, no smeroval vedľa.
    48:40 TROLIGA - 2:1
     
    48:40
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú vedúci gól! Kroták prihral na modrú Cuttingovi, ktorý posunul Fabianovi a ten po ľavej strane na dolnú časť kruhu našiel TOMÁŠA TROLIGU. Jeho prízemné zakončenie zaskočilo Šimka!
    Asistencie: Štefan Fabian, Keevin Cutting.
     
    48:32
    Poprad bude hrať presne minútu a dve sekundy presilovku o dvoch hráčov. Michal Hudec dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    47:34
    Presilovú hru si zahrá Poprad. Richard Lelkeš dostáva dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    45:34
    Domáci budú hrať v oslabení. Nedovolene sa previnil Arne Kroták, ktorý si odsedí trest za hákovanie.
     
    41:10
    Poprad bude hrať presilovú hru. Fredrik Sandgren odchádza na trestnú lavicu za hákovanie.
     
    37:28
    Poprad bude hrať v početnej výhode. Andrej Sucharda dostáva trest za držanie.
     
    36:37
    Paločko očividne mal prehľad v hre. Z rohu klziska našiel pred bránkou Dindu, ktorý k Šimkovi nenápadne prikorčuľoval a pálil z prvej. Brankár Zámkov sa následne prezentoval výborným zákrokom proti Dindovej strele z prvej.
     
    33:41
    Arne Kroták si spracoval prihrávku medzi kruhmi na osi ihriska a prudko švihom vystrelil. Jeho zakončenie letelo tesne vedľa ľavej žrde!
     
    32:26
    Veľká šanca pre domácich! Müller sa odpútal od mantinelu a následne vystrelil spomedzi kruhov. Šimko strelu vyrazil na pravú stranu, odkiaľ sa z dorážky presadzoval Ježek, no mieril vedľa!
     
    26:09
    Poprad bude hrať presilovú hru. Hráčska lavica Nových Zámkov dostáva trest za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si ho Podstavek.
     
    25:32
    Aleš Ježek si spracoval puk na útočnej modrej čiare a sám pokračoval do útočného pásma. Obzeral sa za spoluhráčmi, nakoniec však zakončil sám a mieril vysoko nad.
    23:25 BRABENEC - 1:1
     
    23:25
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia využívajú presilovú hru! Po delovke od modrej čiary z hokejky Štindla vyrazil puk pred seba Šúrek, Lelkeš ho zachytil a prihral na pravý kruh KAMILOVI BRABENCOVI, ktorý nemal problém zakončiť do odkrytej bránky!
    Asistencie: Richard Lelkeš, Peter Štindl.
     
    22:43
    Ján Brejčák zbúral Dubeca a za svoj zákrok dostal trest. Odsedí si dve minúty za napadnutie.
     
    18:26
    Po prihrávke od Hudeca sa pred bránkoviskom ocitol v šanci Kytnár, ktorý sa na niekoľkokrát snažil zasiahnuť puk, no Šúreka napokon neprekonal!
     
    17:54
    Obojstranné vylúčenie. Ján Brejčák (Poprad) a Jan Semorád (Nové Zámky) dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    17:53
    Do príležitosti sa dostal Jan Semorád, ktorý si spracoval puk na pravom kruhu a nepríjemne strieľal na Šúreka. Domáci brankár zastavil puk pod sebou, no nebol si stopercentne istý, kde ho má.
     
    16:30
    Presilovku budú hrať po prvýkrát aj Nové Zámky. Štefan Fabian obdržal dvojminútový trest za držanie.
     
    13:24
    Arne Kroták sa po skvelej prihrávke Fabiana na pravý kruh dostal do šance. Kapitán Popradu pálil z prvej, no protihráči stečovali puk tesne nad hornú žŕdku!
     
    12:24
    Domáci hokejisti budú hrať v početnej výhode. Dominik Hegyi dostáva dve minúty za krosček.
     
    07:31
    Poprad hrá v úplnej pohode. Tibenský si spracoval skackajúci puk v medzikruží, posunul ho na pravý kruh Lapšanskému, ktorý ho poslal na Šimka a jemu takmer spadol do brány.
    05:57
     
    05:57
    Domáci Müller sa dostal do obrovskej šance, keď si nakorčuľoval pred bránku a počkal na prihrávku od Ježeka. Následne zbúral Šimka, ktorý potreboval chvíľku pre seba.
    01:05 LAPŠANSKÝ - 1:0
     
    01:05
    Poprad dal gól!
    Domáci strieľajú rýchly úvodný gól! Tibenský pri červenej čiare zastavil puk, posunul ho do stredu na Mlynaroviča, ktorý okamžite našiel na ľavom krídle ADAMA LAPŠANSKÉHO. Útočník Popradu si prehodil puk cez protihráča a následne príklepom rozvlnil sieť!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Jozef Tibenský.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Lapšanský (Mlynarovič, Tibenský), 49. Troliga (Fabian, Cutting) – 24. Brabenec (Lelkeš, Štindl)


    HK Poprad: Šúrek (Fernström) – Dinda, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Pokovič, Cutting, Šterbák, J. Brejčák – Kroták (C), Zagrapan, Paločko – Lapšanský, Mlynarovič, Tibenský – Bondra, Troliga, Lichanec – Výhonský, Ježek, Müller
    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko (Škorvánek) – Ďurčo, Chovan (A), Sandgren, Čížek, Maier, Štindl, Sucharda – Semorád, Brabenec (A), Podstavek – Fábry, M. Hudec (C), Lelkeš – Paulovič, Kytnár, Hvila – Dubec, Hegyi, Tábi

    Rozhodčí: Lauff – Smrek, Gavalier

    Diváci: 1 078
    bahis siteleri