Německo – Česko 3:6 (kon.)
konec
Německo
3:6 (1:2, 2:1, 0:3)
Česko
Neděle 18.09.2016, 08:30 • NETZSCH-Arena Selb • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    48:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Třetí třetina je plně pod kontrolou českého týmu, který vede už o tři branky. A to díky další dvougólové střelkyni. Dnes už pošesté u toho byla Kristýna Kaltounková, která od zadního mantinelu ideálně vyzvala NIKOL NEPOKOJOVOU, a ta z první zakončila mezi betony. Výborně – 3:6! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    43:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Elitní formace zůtala po gólu na ledě a ani ne za půl minuty přidává pátou trefu! Kapitánka KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ to vzala na sebe a akci zakončila z hrany levého kruhu střelou do víka – 3:5! Asistence: Sára Čajanová.
     
    43:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vedeme! Čeští trenéři měli šťastnou ruku s obměnou sestavy, neboť do prvního útoku postavili na třetí část místo Petřekové Nepokojovou. Jakmile Kristýna Kaltounková obkroužila brankoviště, právě NIKOL NEPOKOJOVÁ před ním zůstala úplně sama a okamžitě zakončila do sítě, což pro ni znamená první reprezentační gól – 3:4! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    36:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Za aktivitu od třetího německého gólu jsme si rozhodně zasloužili vyrovnat, a je to skutečně tady! Tereza Horáková si v rohu vyměnila puk s Kristýnou Kaltounkovou, která s ním vybruslila do mezikruží. Tam byla zadržena, ovšem černou pryž si vzala TEREZA MAZANCOVÁ a vystřelila. Wirthová měla v klíčovém momentu střelu schovanou, a tak ani nešla do zákroku a po kotouči se jen ohlédla – 3:3! Asistence: Kristýna Kaltounková.
     
    30:00
    Německo právě vstřelilo branku!
    Přesně v půlce základní hrací doby Němky bohužel otáčejí zápas. Česká sestava nechala za svými zády PAULINE GRUCHOTOVOU, která se nenechala dojet obránkyní a pak vyslala přesnou střelu, na kterou Hřívová nedosáhla – 3:2. Asistence: Fine Raschkeová.
     
    22:41
    Německo právě vstřelilo branku!
    Místo třetího českého gólu je tu německé vyrovnání. Střela Raschkeové se před brankovištěm odrazila zpět na levou stranu, Alexandra Hřívová se už přesouvala na druhou. Tím pádem už se marně natahovala po dorážce, kterou zařídila LEA ZELLNEROVÁ – 2:2. Asistence: Fine Raschkeová, Sabina Kaiserová.
     
    15:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další bleskový šachmat v podání naší elitní formace znamená, že během minuty a půl otáčíme skóre! Kristýna Kaltounková viděla před brankou volnou SÁRU ČAJANOVOU, a tak vystřelila. Wirthová vyrazila puk přímo před sebe a zlínská útočnice ho okamžitě dorazila na místo určení – 1:2! Asistence: Kristýna Kaltounková, Vanda Krsová.
     
    14:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno! KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ se po střetu rychle oklepala, protáhla si střídání a zakončila ho moc pěkným gólem! Němky těžko stačily jejím rozjetým nohám a když si prohodila puk pod bruslemi poslední soupeřky, zakončila z čárek ideálně do vinglu – 1:1! Bez asistence.
     
    01:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Jenže vzápětí už český tým bohužel kapituluje a vůbec poprvé zde prohrává. Naše hokejistky nechaly mezi kruhy úplně volnou PAULINE GRUCHOTOVOU a když ji z rohu našla Harková, německá útočnice neměla problém přesně zakončit – 1:0. Asistence: Ronja Harková, Nina Christofová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Gruchotová (Harková, Christofová), 23. Zellnerová (Raschkeová, Kaiserová), 30. Gruchotová (Raschkeová) – 15. Kaltounková, 16. Čajanová (Kaltounková, Krsová), 37. Mazancová (Kaltounková), 44. Nepokojová (Kaltounková, Čajanová), 44. Kaltounková (Čajanová), 49. Nepokojová (Kaltounková, Čajanová)


    Německo: Wirthová (Dislová) – Badurová, Kohbergová, Heinzová, Cyruliesová, Mayerová, Fuchsová, Harková "A", Raschkeová "C" – Liangová, Lilli Welckeová, Millerová, Voigtová, Christofová, Gruchotová "A", Sterziková, Zellnerová, Bartellová, Kaiserová. Trenér: Florian Neumayer.
    Česko: Hřívová (Dvořáková) – Pejšová "A", Krsová, Kučerová, Chladová, Mudráková, Czerweková, Habartová, Hanzlíková – Čajanová "A", Kaltounková "C", Petřeková – Horáková, Škorpíková, Mazancová – Černá, Nepokojová, Svatošová – Chwastková, Sýkorová, Bartáková. Trenér: Roman Kosina.

    Rozhodčí: Kieferová – Klaffkiová, Männleinová (všechny GER).
    bahis siteleri