Finsko – Švédsko 0:2 (kon.) | Kanada – USA 4:2 (kon.) | Tým Severní Ameriky – Švédsko 4:3 (po pr.)
konec
Kanada
4:2 (3:1, 1:0, 0:1)
USA
Středa 21.09.2016, 02:00 • Air Canada Centre, Toronto • Světový pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:57
    Tohle Price neudělal dobře. Brankář Kanady zastavil střelu Wheelera, posléze ale odpálil kotouč do hlediště a Američané budou hrát přesilovou hru. Trest odsedí Perry.
     
    41:05
    Pacioretty dohrál u mantinelu velmi tvrdě Couturea a dostává dvě minuty za vražení na hrazení. Poté se strhla na ledě menší potyčka.
     
    34:54
    Velká nepříjemnost pro USA! Johnson špatně vyhodil kotouč, který přeletěl mantinel a skončil v hledišti. Jsou z toho dvě trestné minuty a přesilová hra pro Kanadu.
     
    26:22
    Američané si zahrají přesilovou hru. Za zdržování hry odchází na trestnou lavici Bergeron. Zdramatizují Američané utkání?
     
    18:47
    Přesilová hra Kanady však netrvala dlouho. Perry v rohu kluziště podrazil McDonagha a je vyloučen na dvě minuty. Čeká nás hra ve čtyřech.
     
    18:15
    Abdelkader je za svůj počin potrestán dvěmi minutami. Kanada si tedy zahraje první přesilovou hru tohoto utkání.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 6. Duchene (Vlasic, Thornton), 7. Perry (Couture, Toews), 13. Duchene (Burns), 29. Bergeron (Tavares, Pietrangelo) – 5. McDonagh (Stepan, Kane), 58. Oshie (van Riemsdyk, Pavelski)


    Kanada: Price (Crawford) – Weber, Vlasic, Doughty, Bouwmeester, Burns, Pietrangelo – Bergeron, Crosby (C), Marchand – Stamkos, Getzlaf, Tavares – Perry, Toews, Couture – Duchene, O'Reilly, Thornton.
    USA: Quick (Bishop) – Carlson, McDonagh, Niskanen, Suter, Byfuglien, E. Johnson – Oshie, Pavelski (C), van Riemsdyk – Kane, Stepan, Abdelkader – Wheeler, Kesler, Parise – Palmieri, Backes, Pacioretty.

    Rozhodčí: McCauley, Furlatt – Heyer, Cormier

    Diváci: 19 106
    bahis siteleri