Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 8:3 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Havířov – Most 4:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.) | Slavia – Jihlava 3:0 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 21.09.2016, 18:00Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Aleš Holík ztratil kotouč za modrou čárou a toho využili hosté, kteří jeli prakticky dva na nikoho. Vrdlovec střílel do tyčky domácí branky, kotouč se od ní odrazil k úplně volnému JANU KLOZOVI, který propálil Kantora. Je to jasné, bonusový bod navíc si připíší houževnatí hosté. Asistence: David Vrdlovec.
     
    57:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Už byli hosté sice v plném počtu, ale domácí hokejisté dokázali využít tlaku před brankou Slovanu, kde nejprve střílel Šlahař, ale kotouč se odrazil pouze od pravé tyčky pouze zpět před brankovou čáru, kde ho do opuštěné klece doklepl LUBOMÍR KORHOŇ. Máme tedy znovu vyrovnáno. Asistence: Jakub Šlahař, Patrik Moskal.
     
    50:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Blesk z čistého nebe. Tak padl třetí gól Slovanu. JAROSLAV MOUČKA si ve středním pásmu převzal kotouč a ujel s ním až do mezikruží, odkud dokázal prostřelit nic netušícího Kantora. Hosté tak znovu strhávají vedení na svou vlastní stranu. Asistence: Antonín Melka.
     
    34:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Luňák prostřelil puk mezi betony Soukupa, ale ten jen posunul kotouč vedle sebe. K puku si poté dojel MATOUŠ VENKRBEC a střelou do odkryté hostující branky srovnává stav tohoto utkání. Opět začínáme znovu od začátku. Asistence: Lukáš Luňák.
     
    30:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A bleskově hned po vhazování se dostali hosté znovu do blízkosti branky Prostějova, kde nepřesně pálil Jaroslav Moučka, ale to mu nemuselo vadit. Na odražený puk, který se zjevil před odkrytou domácí klecí, si sjel JAN DALECKÝ a nebyl pro něho tedy problém kotouč do domácí branky poslat. Rázem je tak skóre otočené a nyní vedou hosté. Asistence: Jaroslav Moučka.
     
    29:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan svou přesilovou hru využívá velmi rychle. DAVID MERTA si sjel na přihrávku, která mířila do prostoru mezi kruhy a odtud svou dělovkou dokázal prostřelit Kantora. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Zdeněk Doležal, Martin Vágner.
     
    09:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná akce domácího celku. Jan Rudovský objel hostující svatyni, odkud přihrál přesně mezi kruhy ALEŠI HOLÍKOVI a nejproduktivnější bek WSM ligy se trefil naprosto přesně. Domácí tak jdou do vedení. Asistence: Jan Rudovský.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. A. Holík (Rudovský), 35. Venkrbec (Luňák), 58. Korhoň (Šlahař, Moskal) – 30. Merta (Z. Doležal, M. Vágner), 31. Dalecký (Moučka), 51. Moučka (Melka), 61. Kloz (Vrdlovec)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Holomek, V. Zadražil, Šafář – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – M. Novák, Moskal, Augustin – L. Krejčík, Šlahař, Korhoň – Švec, Hozák.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Kasík, Husák, M. Vágner (C), Brož, Přindiš, Hes – Loskot, Vrdlovec, Kloz – Z. Doležal, Poulíček, Merta – Dalecký, Gengel, Moučka – Komárek, Melka, Navarra.

    Rozhodčí: Trombík – Adamec, Poruba
    bahis siteleri