Motor ČB – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 8:3 (kon.) | Prostějov – Ústí n/L 3:4 (po pr.)
Havířov – Most 4:1 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:4 (0:1 po s.n.) | Slavia – Jihlava 3:0 (kon.)
po prodl.
LHK Jestřábi Prostějov
3:4 (1:0, 1:2, 1:1 - 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Středa 21.09.2016, 18:00Chance liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Aleš Holík ztratil kotouč za modrou čárou a toho využili hosté, kteří jeli prakticky dva na nikoho. Vrdlovec střílel do tyčky domácí branky, kotouč se od ní odrazil k úplně volnému JANU KLOZOVI, který propálil Kantora. Je to jasné, bonusový bod navíc si připíší houževnatí hosté. Asistence: David Vrdlovec.
     
    57:49
    Hosté nyní budou mít přesilovou hru. Kvapil dostává dvě minuty za podražení. Dokáží Ústečtí jít znovu do vedení?
     
    57:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Už byli hosté sice v plném počtu, ale domácí hokejisté dokázali využít tlaku před brankou Slovanu, kde nejprve střílel Šlahař, ale kotouč se odrazil pouze od pravé tyčky pouze zpět před brankovou čáru, kde ho do opuštěné klece doklepl LUBOMÍR KORHOŇ. Máme tedy znovu vyrovnáno. Asistence: Jakub Šlahař, Patrik Moskal.
     
    55:11
    Moučka hrál vysokou holí a už sedí na trestné lavici. Je tu další přesilová hra pro domácí tým.
     
    52:25
    Na trestnou lavici usedá na dvě minuty hostující Přindiš a nabízí domácím možnost vyrovnání v přesilové hře.
     
    50:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Blesk z čistého nebe. Tak padl třetí gól Slovanu. JAROSLAV MOUČKA si ve středním pásmu převzal kotouč a ujel s ním až do mezikruží, odkud dokázal prostřelit nic netušícího Kantora. Hosté tak znovu strhávají vedení na svou vlastní stranu. Asistence: Antonín Melka.
     
    49:57
    Dva na jednoho jeli hosté. Doležal vyzval svou přihrávkou Poulíčka, ale jeho následná rána skončila v lapačce Kantora. I na druhé straně podržel brankář svůj tým.
     
    48:24
    Prostějovští se znovu zakousli do svého soupeře a na Soukupa mířila další střela. Tu včas dokázal zachytit a podržel svůj tým.
     
    37:45
    Hosté mohli jít znovu do vedení, když jeli dva na jednoho. Melka poté připravil přihrávku pro Davida Mertu, ale ten svou střelu mezi tři tyče neposlal.
     
    34:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Luňák prostřelil puk mezi betony Soukupa, ale ten jen posunul kotouč vedle sebe. K puku si poté dojel MATOUŠ VENKRBEC a střelou do odkryté hostující branky srovnává stav tohoto utkání. Opět začínáme znovu od začátku. Asistence: Lukáš Luňák.
     
    33:40
    Hosté jdou do čtyř. Gengel zahákoval Venkrbce a jsou z toho dvě minuty. Jestřábi tak mají šanci srovnat v početní výhodě.
     
    30:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A bleskově hned po vhazování se dostali hosté znovu do blízkosti branky Prostějova, kde nepřesně pálil Jaroslav Moučka, ale to mu nemuselo vadit. Na odražený puk, který se zjevil před odkrytou domácí klecí, si sjel JAN DALECKÝ a nebyl pro něho tedy problém kotouč do domácí branky poslat. Rázem je tak skóre otočené a nyní vedou hosté. Asistence: Jaroslav Moučka.
     
    29:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan svou přesilovou hru využívá velmi rychle. DAVID MERTA si sjel na přihrávku, která mířila do prostoru mezi kruhy a odtud svou dělovkou dokázal prostřelit Kantora. Je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Asistence: Zdeněk Doležal, Martin Vágner.
     
    28:50
    Další trest pro domácí Prostějov. Švec dostává dvě minuty za sekání a nabízí Slovanu další přesilovou hru.
     
    26:59
    Luňák napadal rozehrávku hostů v útočném pásmu, ale to se mu nepodařilo. Následně poté pálil Ladislav Gengel, který měl na holi vyrovnání. Kotouč před Kantorem poskakoval a domácí brankář nevěděl, kde ho má. Nakonec ho našel a ukryl ve své lapačce.
     
    20:00
    V závěru dostal dvě minuty domácí Šlahař a hosté budou hrát na začátku druhé třetiny 5 na 3.
     
    19:33
    Počet sil na ledě se srovná. Augustin dostává dvě minuty za sekání a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách, v první části hry už potřetí.
     
    18:00
    Přesně dvě minuty před vypršením první třetiny jde na trestnou lavici hostující Husák, jenž se provinil podražením. Domácí tak mají k dispozici přesilovou hru.
     
    12:32
    Pavel Kantor si nyní připsal velmi dobrý zákrok, když na něho mířila střela z hole Marka Loskota, ale bravurně ji domácí brankář dokázal zlikvidovat.
     
    09:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak to byla krásná akce domácího celku. Jan Rudovský objel hostující svatyni, odkud přihrál přesně mezi kruhy ALEŠI HOLÍKOVI a nejproduktivnější bek WSM ligy se trefil naprosto přesně. Domácí tak jdou do vedení. Asistence: Jan Rudovský.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lukáš Luňák – 2 min., podražení).
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    04:55
    Prostějov jde do tří. Protivný inkasuje dvě minuty za krosček a hosté tak budou hrát 4 na 3.
     
    04:00
    Uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách. Na domácí straně putuje na trestnou lavici Kolář za nedovolené bránění a na hostující pak Loskot za sekání.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. A. Holík (Rudovský), 35. Venkrbec (Luňák), 58. Korhoň (Šlahař, Moskal) – 30. Merta (Z. Doležal, M. Vágner), 31. Dalecký (Moučka), 51. Moučka (Melka), 61. Kloz (Vrdlovec)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (Neužil) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Holomek, V. Zadražil, Šafář – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – M. Novák, Moskal, Augustin – L. Krejčík, Šlahař, Korhoň – Švec, Hozák.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Bernad, Kasík, Husák, M. Vágner (C), Brož, Přindiš, Hes – Loskot, Vrdlovec, Kloz – Z. Doležal, Poulíček, Merta – Dalecký, Gengel, Moučka – Komárek, Melka, Navarra.

    Rozhodčí: Trombík – Adamec, Poruba
    bahis siteleri