Košice – Martin 9:3 (kon.) | Poprad – Nitra 1:4 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 3:2 (po pr.)
Lipt. Mikuláš – Zvolen 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 02.10.2016, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 SAARINEN - 3:2
     
    60:43
    HC Nové Zámky dali gól!
    OSSI SAARINEN je hrdinom dnešného zápasu! Z pravej strany si nakorčuľoval až pred brankára Jana Cháberu, pekne si ho položil na ľad a prakticky gólom do prázdnej brány rozhoduje o dnešnom víťazstve Nových Zámkov. Asistencia: Kamil Brabenec.
    57:55 SAARINEN - 2:2
     
    57:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domácim sa predsa len podarilo vyrovnať. Po strele od modrej čiary sa dostal k puku Kamil Brabenec. Ten ešte vrátil puk do nebezpečného priestoru a OSSI SAARINEN strelou do odkrytej brány vyrovnáva skóre zápasu na 2:2. Asistencia: Kamil Brabenec.
    47:35 SAARINEN - 1:2
     
    47:35
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hokejisti strieľajú vytúžený kontaktný gól. Po závere pred trenčianskou bránou najskôr neuspel Kamil Brabenec, ale následne upratal odrazený puk do brány OSSI SAARINEN. Asistencie: Kamil Brabenec a Jake Cardwell.
    24:02 KALINÁČ - 0:2
     
    24:02
    Trenčín dal gól!
    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. Dobrú prácu odviedol druhý útok Trenčína. Strelu Radoslava Tybora domáci brankár opäť len vyrazil a puk do odkrytej brány poslal so šťastím MARTIN KALINÁČ. Asistencie: Radoslav Tybor a Jakub Gašparovič.
    19:04 SOJČÍK - 0:1
     
    19:04
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa v poslednej minúte prvej tretiny dostávajú do vedenia. Z ľavej strany tvrdo vystrelil Matúš Holenda, jeho pokus Marek Šimko vyrazil len pred PETRA SOJČÍKA, ktorý už nemal problém poslať puk do prázdnej brány. Asistencie: Matúš Holenda a Lukáš Novák.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 48. Saarinen (Brabenec, Cardwell), 58. Saarinen (Brabenec), 61. Saarinen (Brabenec) – 20. Sojčík (Holenda, Novák), 25. Kalináč (Tybor, Gašparovič)


    HC MIKRON Nové Zámky: Šimko – Mäkinen, Cardwell, Sandgren, Chovan, Ďurčo, Štindl, Maier, Semorád – Saarinen, Brabenec, Paulovič – Fábry, Hudec, Hvila – Lelkeš, Hegyi, Tábi – Dubec, Čaládi, Podstavek.
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Drgoň, Kozák, M. Novák, Holenda, Hatala, Bohunický, Ryzák, Albers – L. Novák, Dlouhý, Sojčík – Tybor, Kalináč, Gašparovič – Ölvecký, Veilleux, Hlinka –D. Novák, Švec, Briestenský.
    bahis siteleri