Barys – Toljatti 2:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
Lada Toljatti
Pátek 07.10.2016, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    36:16
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Anton Šenfeld – 2 min., držení protihráče).
     
    26:02
    Dawes unikal Sinicynovi, který ho zastavil jen za cenu hákování. Vrátka trestné lavice Lady jsou otevřena a hříšník do nich právě vkráčí.
     
    12:54
    Semjonov si v osobním souboji pomohl v rozporu s pravidly a za nedovolené bránění se půjde usadit na lavici hříšníků. Ladě se tímto naskytá příležitost navýšit své vedení.
     
    08:37
    Sinicyn (Lada Togliatti) inkasoval dvě minuty za vysokou hůl.
     
    07:30
    Ivanov byl vykázán z buly, to se mu ale nelíbilo a rozhodčím pěkně od plic vyčinil. Následkem je osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a hra byla navíc vykázána do středního pásma.
     
    06:34
    Teď se ovšem Barys bude muset bránit. St. Pierre totiž zcela zbytečně podrazil soupeře, za což si odpyká dvouminutový trest.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 31. Rymarev (R. Starčenko), 56. Trivino – 12. Filatov (Bumagin), 29. Gurkin (Šenfeld), 34. Bočarov (A. Strelcov, A. Ivanov), 36. Filatov (Aronson)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (od 36. Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Ibrajbekov – Dawes, Bochenski (C), St. Pierre – Žajlauov, Markelov, Trivino – Grenc, R. Starčenko, Rymarev – Šin, Kučin, N. Ivanov – Paňukov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Sotnieks, Korjagin, Maleňkich (C), Gurkin, Sinicyn, Aronson – Bělousov, Šenfeld, V. Komarov – Achmetov, Rybin, Krysanov – V. Strelcov, A. Strelcov, Bočarov – Zernov, A. Ivanov, Bumagin – Filatov.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Denis Bondar – Nikita Viljugin, Dmitrij Golovljov

    Diváci: 3771
    bahis siteleri