Barys – Toljatti 2:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:6 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:4 (0:1, 1:3, 1:0)
Lada Toljatti
Pátek 07.10.2016, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Lada Togliatti nemá na co čekat a dvě minuty před koncem základní hrací doby zkouší hru bez brankáře.
    55:22 Corey TRIVINO - 2:4
     
    55:22
    Astana právě vstřelila branku!
    Až nyní mají domácí příznivci důvod k radosti! COREY TRIVINO se za bránou zmocnil kotouče, nabruslil si do střelecké pozice a měl spoustu času na to, aby si rozmyslel, kam pošle kotouč. Ježova nakonec překonal s přispěním levé tyče. Bez asistence.
     
    36:16
    Vyloučení v týmu Lada Togliatti (Anton Šenfeld – 2 min., držení protihráče).
     
    35:26
    V týmu Barys Astana proběhla výměna gólmanů. Karlssona mezi třemi tyčemi nahradil Kolesnik.
     
    35:26
    Trenér Barysu Astana si po čtvrtém obdrženém gólu vyžádal oddechový čas, během něhož se své svěřence snažil uklidnit.
    35:26 Nikita FILATOV - 1:4
     
    35:26
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Gólové hody v hlavním městě Kazachstánu pokračují! Aronson v ideální moment projel modrou čárou a nabídl puk NIKITU FILATOVI. Ten vypálil mezi vrcholy obou kruhů do pravého horního rohu brány, Karlsson máchl svým lapacím zařízením zbytečně. Asistence: Taylor Aronson.
    33:23 Stanislav BOČAROV - 1:3
     
    33:23
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je znovu dvougólový. Ivanov od modré čáry nahodil puk na Karlssona, před ním se jako blesk z čistého nebe objevil Alexandr Strelcov a několikrát se snažil volný kotouč doklepnout za gólmanova záda. Strážce astanské svatyně držl beton pevně přikován k ledu, ale po následné dorážce přijíždějícího STANISLAVA BOČAROVA ztratil odolnost a inkasoval. Asistence: Alexandr Strelcov a Andrej Ivanov.
    30:22 Jevgenij RYMAREV - 1:2
     
    30:22
    Astana právě vstřelila branku!
    Radost hostujícím hráčům ze vstřeleného gólu nevydržela dlouho. Starčenko se odhodlaně snažil prodrat do předbrankového prostoru, ale obránce ho rozhodil. Volný puk se ovšem dostal na hůl JEVGENIJE RYMAREVA a ten neměl problém vsítit kontaktní gól ranou do odkryté části brány. Asistence: Roman Starčenko.
    28:13 Jefim GURKIN - 0:2
     
    28:13
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hostující výběr se po rychlé protiakci dostal do přečíslení tří proti dvěma. Po levém křídle útočící Šenfeld adresoval puk JEFIMU GURKINOVI a ten se mezi vrcholy kruhů prosadil razantní střelou k levé tyči. Asistence: Anton Šenfeld.
     
    26:02
    Dawes unikal Sinicynovi, který ho zastavil jen za cenu hákování. Vrátka trestné lavice Lady jsou otevřena a hříšník do nich právě vkráčí.
     
    23:01
    Vasilij Strelcov ve skrumáži utvořenou před bránou procedil kotouč na Bočarova, jehož svižný pokus zblízka zastavil Karlsson. Ten chvíli vůbec netušil, kde se puk nachází a dokonce se otočilza svá záda, nakonec ho ale našel mezi svými betony.
     
    15:50
    Přihrávku na pravou stranu kluziště obdržel nikým nehlídaný Šenfeld a puk pohotově napálil do betonu přesunujícího se Karlssona.
     
    12:54
    Semjonov si v osobním souboji pomohl v rozporu s pravidly a za nedovolené bránění se půjde usadit na lavici hříšníků. Ladě se tímto naskytá příležitost navýšit své vedení.
    11:55 Nikita FILATOV - 0:1
     
    11:55
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Bumagin ve středním pásmu ukořistil kotouč a okamžitě ho předal NIKITU FILATOVI, jenž se odhodlaně prodral do útočného pásma a z pravého kruhu křižnou střelou mezi dvěma obránci překonal Ježova ukázkovým teploměrem. Asistence: Alexandr Bumagin.
     
    08:37
    Sinicyn (Lada Togliatti) inkasoval dvě minuty za vysokou hůl.
     
    07:30
    Ivanov byl vykázán z buly, to se mu ale nelíbilo a rozhodčím pěkně od plic vyčinil. Následkem je osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a hra byla navíc vykázána do středního pásma.
     
    06:34
    Teď se ovšem Barys bude muset bránit. St. Pierre totiž zcela zbytečně podrazil soupeře, za což si odpyká dvouminutový trest.
     
    05:02
    Díky aktivnímu napadání Grenc u hrazení vybojoval puk, stahovačkou obehrál svého strážce a na Ježova vyslal ránu z úhlu, kterou gólman Togliatti vytěsnil svým ramenem.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 31. Rymarev (R. Starčenko), 56. Trivino – 12. Filatov (Bumagin), 29. Gurkin (Šenfeld), 34. Bočarov (A. Strelcov, A. Ivanov), 36. Filatov (Aronson)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (od 36. Kolesnik) – M. Semjonov, Dallman, Trjasunov, Barker, Šalapov, Lipin, Ibrajbekov – Dawes, Bochenski (C), St. Pierre – Žajlauov, Markelov, Trivino – Grenc, R. Starčenko, Rymarev – Šin, Kučin, N. Ivanov – Paňukov.
    Lada Toljatti: I. Ježov (A. Semjonov) – Sotnieks, Korjagin, Maleňkich (C), Gurkin, Sinicyn, Aronson – Bělousov, Šenfeld, V. Komarov – Achmetov, Rybin, Krysanov – V. Strelcov, A. Strelcov, Bočarov – Zernov, A. Ivanov, Bumagin – Filatov.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Denis Bondar – Nikita Viljugin, Dmitrij Golovljov

    Diváci: 3771
    bahis siteleri