Kladno – HC Plzeň 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:1 (po pr.) | Sparta – Olomouc 4:0 (kon.)
Chomutov – Jihlava 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Kometa Brno 3:4 (kon.) | Pardubice – Třinec 0:3 (kon.)
Č. Budějovice – Zlín 3:1 (kon.) | Slavia – K. Vary 3:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
HC Dukla Jihlava
Pondělí 10.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji za pozornost a u extraligy zase nashledanou. (19:38:52)
     
    Je konec! Jihlavě se ve druhé třetině povedlo dvakrát skórovat, čímž se dostali do dvoubrankového vedení. Nic na jejich výhře nezměnila ani branka Františka Wágnera dvě minuty před koncem. Jihlava tak vítězí 3:2!
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Pět sekund před koncem byl faulován Ondřej Buchtela. Na lavici hanby míří Vojtěch Pražák. Domácí ale nemají čas na vymýšlení.
     
    59:22
    Nyní hosté ze středního pásma zkoušeli trefit branku, ale to se jim nepovedlo. Piráti se ženou do pásma, ale mají jen málo času na vyrovnání.
     
    58:44
    Střela od modré čáry byla ještě před brankou tečována, ale Josef Rindoš svůj pokus nakonec neusměrnil za záda Jana Brože!
     
    58:32
    Piráti vybojovali vhazování v útočném pásmu a Alex Strejc již branku opustil. Domácí hrají v šesti a mají osmaosmdesát sekund na vyrovnání stavu!
     
    58:01
    Rozeběhly se poslední dvě minuty třetí třetiny a Piráti se pokoušejí dostat do nějakého tlaku. Brankář Strejc ovšem branku neopustil.
    57:26 František WÁGNER - 2:3
     
    57:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se nakonec snižující branky dočkávají! Před brankou Jana Brože několikrát doráželi, ale všechno kry pozorný obránce. Poslední pokus FRANTIŠKA WÁGNERA ovšem jihlavský brankář chytit nedokázal! Asistence: Tamás Részegh a Filip Palička.
     
    56:58
    První střelecký pokus ve hře bez brankáře vyslal Jakub Navrátil. Tomu se ale z pravého kruhu nepovedlo překonat Jana Brože.
     
    56:20
    Alex Strejc zůstává na střídačce a domácí celek to zkouší se šesti bruslaři na ledě. Dočkáme se nějakého dramatu, anebo Jihlava rozhodne?
     
    56:20
    Což se jim povedlo a střeleckým pokusem vybojovali útočné pásmo. Trenér Robert Kaše si bere oddechový čas.
     
    55:50
    Jihlavě se rychle povedlo vyhodit až za branku Alexe Strejce. Z této pozice se tak musejí na druhou stranu kluziště dostat domácí borci.
     
    55:35
    Domácí mají možnost vzchopení se. Na trestnou lavici totiž míří jihlavský obránce Vladimír Srnský, jenž se provinil hákováním.
    54:43 David VÁŇA - 1:3
     
    54:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    A Jihlavě se daří vstřelit další branku, čímž se dostává již do dvoubrankového vedení! Na konci úspěšné kombinace stál DAVID VÁŇA, jenž dokázal prostřelit chomutovského brankáře. Asistence: Aleš Heinrich a Martin Hejna.
     
    54:31
    A následná přihrávka do útočného pásma skončila pouze vyhozením na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Strejcem.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 25. Chlán (Polák, Novák), 58. Wágner (Részegh, Palička) – 24. Maštera, 46. Heinrich, 55. Váňa (Heinrich, Hejna)


    Piráti Chomutov: Strejc (Pavlát) – Buchtela, Kopic, Novák, Lidák, Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Wágner.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Kadlec, Krtek – Maštera, Hejna, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Čermák, Kraučuk, Rezek.

    Rozhodčí: Zubzanda – Belko, Fiala.
    thejrc.org