Bělorusko – Lucembursko 1:1 (kon.) | Nizozemsko – Francie 0:1 (kon.) | Švédsko – Bulharsko 3:0 (kon.)
Andorra – Švýcarsko 1:2 (kon.) | Faerské ostrovy – Portugalsko 0:6 (kon.) | Lotyšsko – Maďarsko 0:2 (kon.)
Bosna – Kypr 2:0 (kon.) | Estonsko – Řecko 0:2 (kon.) | Gibraltar – Belgie 0:6 (kon.)
konec
Lotyšsko
0:2 (0:1)
Maďarsko
Pondělí 10.10.2016, 20:45 • Skonto Stadions, Riga • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:42:32)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 23:5.
     
    Je dobojováno! Maďarsko zvládlo důležitý zápas a na půdě Lotyšska zvítězilo 2:0! Hosté otevřeli skóre už po deseti minutách, kdy se trefil Ádám Gyurcsó ! Lotyšsko poté vyrovnalo hru a dokonce si vypracovalo šance! Ani Šabala ani Davis Ikaunieks do přestávky míč za záda brankáře neprocpali! Po návratu ze šaten spálil další velkou šanci Valērijs Šabala! Maďarům se poté podařilo otupit domácí tlak! Střela Gyurcsá sice ještě skončila na tyči, ale Adám Szalai po rohovém kopu definitivně potvrdil vítězství Maďarů!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Artūrs Karašausks (Lotyšsko).
     
    90+2
    Artūrs Karašausks se prohnal do pokutového území, kde si převzal kolmici za obranu a prudkou střelou protáhl hostujícího brankáře! Bude z toho jen rohový kop!
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Adám Szalai ještě napadal rozehrávku lotyšského výběru. Zápas už se ale spíše dohrává. Ani jeden z týmů se není schopen na delší dobu usadit na polovině svého soupeře.
     
    89
    Igors Tarasovs zahrával přímý kop z dobrých čtyřiceti metrů. Domácí záložník přetaženým centrem hledal nabíhající stopery. Míč se od hlavy Zjuzinse odrazil do zámezí.
     
    88
    Barnabás Bese si zkomplikoval situaci na vlastní polovině. Obránce Maďarska se s míčem dlouho otáčel u postranní čáry, nicméně nakonec se zbavil dotírajícího Lotyše.
     
    87
    Na druhé straně hřiště motal domácím zadákům hlavy László Kleinheisler. Aktivní fotbalista Maďarska neobešel Gabovse, který vyvezl míč na polovinu Maďarska.
     
    86
    Máté Vida prohrál hlavičkový souboj na polovině hřiště. Od střídajícího hráče se míč odrazil do zámezí. Lotyšsko bude vhazovat. Domácí ještě mohou něco vymyslet.
     
    85
    Igors Tarasovs sportovně odevzdal míč soupeři. Do konce utkání zbývá pět minut a Maďarsko s přehledem kontroluje své vedení! Vypadá to, že si hosté dokráčejí pro důležité tři body!
     
    84
    Hosté zahrávali přímý kop! Do míče se opřel Balázs Dzsudzsák, jehož dělovku schytal do obličeje Igors Tarasovs! Domácí záložník je po zásahu do hlavy pořádně otřesený!
     
    83
    Střídání v týmu Maďarsko: ze hřiště odchází Zoltán Gera, přichází Máté Vida.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Artūrs Zjuzins (Lotyšsko).
     
    81
    Valērijs Šabala se vydal napadat hostujícího brankáře. Péter Gulácsi si tentokrát dal dobrý pozor a včas odpravil míč od nohy. Na stadionu už jsou slyšet jen hostující fandové.
     
    80
    Hosté zahrávali další přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč tentokrát zamířil ke vzdálenější tyči, kde kralovali domácí hlavičkáři. Hosté však hlídají svůj náskok.
     
    79
    László Kleinheisler vybojoval míč na polovině hřiště a uklidnil míč z pohledu hostující reprezentace. Kleinheisler hraje ve druhém poločase hodně povedený zápas.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 10. Gyurcsó (Nikolić), 77. Szalai (Dzsudzsák)

    Karty:   34. D. Ikaunieks (LAT), 72. Šabala (LAT), 81. Zjuzins (LAT), 90+3. Karašausks (LAT) – 15. Kádár (HUN)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:7. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 23:5.
    Lotyšsko: Vaņins – Gabovs, Jagodinskis, Gorkšs (C), Maksimenko – Tarasovs – Višņakovs (58. Zjuzins), Kļuškins (69. J. Ikaunieks), Laizāns (78. Karašausks), D. Ikaunieks – Šabala.
    Náhradníci: Ikstens, Šteinbors – J. Ikaunieks, Ošs, Freimanis, Lazdiņš, Karašausks, Lukjanovs, Karlsons, Zjuzins, Torress, Gutkovskis.

    Maďarsko: Gulácsi – Bese, Guzmics, Kádár, Korhut – Gyurcsó, Gera (83. Vida), Nagy, Dzsudzsák (C) – Szalai, Nikolić (46. Kleinheisler).
    Náhradníci: Dibusz, Megyeri – Lang, Fiola, Elek, Németh, Lovrencsics, Kleinheisler, Stieber, Bognár, Vida.

    Rozhodčí: Gil – Sapela, Borkowski
    bahis siteleri