Twente – Zwolle 2:2 (kon.) | Excelsior – Kerkrade 0:1 (kon.) | Nijmegen – Feyenoord 1:2 (kon.)
Den Haag – Ajax 0:2 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
1:2 (1:0)
Feyenoord Rotterdam
Neděle 16.10.2016, 14:30 • Goffertstadion, Nijmegen • Nizozemská Eredivisie • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Dirk Kuijt, přichází Lucas Woudenberg.
    90+1. Michiel KRAMER - 1:2
     
    90+1
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Hosté vytvořili v pokutovém území obrovský závar a MICHIEL KRAMER z blízkosti dorazil míč do prázdné brány poté, co před ním Nicolai Jørgensen diagonální střelou z levé strany šestnáctky orazítkoval vzdálenější pravou tyč. Feyenoord v první minutě nastavení otáčí vývoj zápasu na svou stranu a vede 2:1!
     
    88
    Střídající Quincy Owusu-Abeyie se v blízkosti hranice pokutového území krásně opřel do odraženého míče a jeho následný volej zamířil těsně vedle pravého horního rohu brány!
     
    84
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Mohamed Rayhi, přichází Quincy Owusu-Abeyie.
     
    81
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Janio Bikel, přichází Robin Buwalda.
    79. Nicolai JØRGENSEN - 1:1
     
    79
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Jeden z hráčů Feyenoordu nádhernou diagonální střelou zpoza šestnáctky orazítkoval vzdálenější levou tyč, od které se míč odrazil na kopačku Dirka Kuijta. Bývalý hráč Liverpoolu mohl u pravé tyče uklízet míč z obrovské blízkosti do brány, jenže také on orazítkoval tyč a dorazit míč do brány dokázal až NICOLAI JØRGENSEN.
     
    79
    Dirk Kuijt si krásně naběhl na přední tyč na centr z pravé strany a jeho následná hlavička byla sražena těsně vedle pravé tyče!
     
    78
    Nicolai Jørgensen se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže si tam dával přednost s Karimem El Ahmadim a brankář Joris Delle jeho následnou tvrdou střelu vyrazil!
     
    73
    Střídání v týmu NEC Nijmegen: ze hřiště odchází Reagy Ofosu, přichází Taiwo Awiniyi.
     
    70
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jan-Arie van der Heijden, přichází Michiel Kramer.
     
    65
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Jens Toornstra, přichází Steven Berghuis.
     
    63
    Hráči Feyenoordu nedokázali centr z rohového kopu dobře odvrátit a na levé straně šestnáctky se dostal k odraženému míči Mohamed Rayhi, který bez přípravy napřáhl k prudké střele končící těsně nad břevnem!
     
    61
    Karim El Ahmadi stáhl k zemi středem hřiště unikajícího Mohameda Rayhiho a za taktický faul uviděl správně žlutou kartu.
     
    43
    Julian von Haacke byl zřejmě tím hráčem, který na pravé straně hřiště krásně vypálil zpoza šestnáctky a jeho pokus mířil do horní části brány, Brad Jones ale skočil po míči jako liška po slepici a po krásném zákroku ho ukryl ve svých rukavicích!
     
    39
    Mohamed Rayhi u postranní čáry postavil do cesty unikajícímu Bilalovi Basaçikogluovi tvrdou závoru a uviděl žlutou kartu.
     
    31
    Eric Botteghin hlavičkoval po rozehrání rohového kopu o pořádný kus vedle vzdálenější pravé tyče a na opačné straně se Reagy Ofosu po pravé straně jako uragán vřítil přes dva protihráče do šestnáctky, kde se pokusil z ostrého úhlu přízemní střelou zamířit k bližší tyči, tam byl ale připravený Brad Jones, který nadvakrát jeho pokus zneškodnil!
    27. Mohamed Rayhi a jeho nádherný lob končící těsně nad.
     
    27
    Mohamed Rayhi si v pravém rohu pokutového území dobře pokryl míč tělem a poté se nádherným obloučkem pokusil přehodit Brada Jonese, míč ale skončil nakonec na horní síti!
     
    17
    Kévin Mayi byl zřejmě tím hráčem, který si naběhl do šestnáctky na fantastický dlouhý kolmý pas svého spoluhráče z poloviny hřiště a jeho následná hlavička ze středu pokutového území zamířila těsně nad!
    8. Mohamed RAYHI - 1:0
     
    8
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Domácí vyrazili středem hřiště do rychlého protiútoku a MOHAMED RAYHI po tečované kolmé přihrávce Juliana von Haackeho z hranice šestnáctky zamířil přízemní střelou k levé tyči. Brad Jones si sice na míč sáhl, vytáhnout ho ale mimo tři tyče nedokázal a Nijmegen vede překvapivě 1:0! Asistence: Julian von Haacke.
     
    6
    Dirk Kuijt se po rohovém kopu dostal uprostřed šestnáctky do zakončení, které mu sice nevyšlo, na vzdálenější pravé tyči ale našel nepovedeným volejem Nicolaie Jørgensena, který mohl vstřelit svůj sedmý gól v letošní sezóně, z blízkosti ale zamířil těsně mimo!

    Tomáš Reiner

    Branky: 8. Rayhi – 79. N. Jørgensen, 90+1. Kramer

    Karty:   39. Rayhi (NIJ) – 61. El Ahmadi (FEY)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:12. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:14.
    NEC Nijmegen: Delle – Dyrestam, Dumić, Golla, Fomitschow – Bikel (81. Buwalda), von Haacke, Breinburg – Ofosu (73. Awiniyi), Mayi, Rayhi (84. Owusu-Abeyie).
    Náhradníci: Smits – Heinloth, Awiniyi, Mauk, Buwalda, Kadioglu, Jornell Grot, Owusu-Abeyie.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Karsdorp, Botteghin, van der Heijden (70. Kramer), Kongolo – El Ahmadi, Kuijt (90+3. Woudenberg), Vilhena – Basaçikoglu, N. Jørgensen, Toornstra (65. S. Berghuis).
    Náhradníci: Bijlow – Vejinović, Woudenberg, Nelom, S. Berghuis, Tapia, Nieuwkoop, Simon Gustafson, Kramer, Hansson, el Hankouri.

    Rozhodčí: Makkelie. Asistenti: Diks, Steegstra
    bahis siteleri