Fiorentina – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Janov – Empoli 0:0 (kon.) | Inter – Cagliari 1:2 (kon.)
Lazio – Bologna 1:1 (kon.) | Sassuolo – Crotone 2:1 (kon.) | Chievo – AC Milán 1:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (0:1)
Bologna FC
Neděle 16.10.2016, 15:00 • Stadio Olimpico • Italská Serie A • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto příspěvkem se s vámi loučím a budu se na váš opět těšit u některého z dalších zápasů Serie A. Pro tentokrát je to ode mě opravdu vše a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (17:09:10)
     
    Lazio bude chtít tento zápas hodit za hlavu, hlavně Immobile. Domácí útoční sice vstřelil branku z pokutového kopu, ale proti Bologně spálil snad šest tutových šancí. když už to vypadalo, že si hostující tým připíše cennou výhru, tak byl odpískán pokutový kop, který zcela bezpečně proměnil v poslední minutě nastavení Immobile. Ovšem druhý poločas se hrál pouze na branku Da Costy, a tak je remíza po sympatickém výkonu Bologny zasloužená.
     
    90+7
    Konec zápasu.
    90+6. Ciro IMMOBILE - 1:1
     
    90+6
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Na konci nastaveného času se k pokutovému kopu je CIRO IMMOBILE, jenž poslal Da Costu na druhou stranu branky! Už to vypadalo, že Bologna si odveze cennou výhru, ale nakonec z penalty inkasovala.
    90+6. Zákrok, po kterém byl odpískán pokutový kop
     
    90+6
    Na konci nastaveného času odpískal hlavní sudí pokutový kop. Oikonomou na dlouhou nohu zasáhl Wallaceho, a tak je tu penalta.
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Umar Sadiq (Bologna FC).
     
    90+5
    Bologna držela balon u půlící čáry, ale dlouhý nákop skočil v rukavicích domácího brankáře. Lazio dlouhým pasem stěhuje hru před šestnáctku hostujícího celku.
     
    90+2
    Bologna se hnala do rychlého útoku, který byl zastavený na levé straně hrací plochy. Lazio už nemá na co čekat, a tak se rychle stěhuje před šestnáctku soupeře.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý sudí, jenž na tabuli ukazuje, že se bude hrát šest minut nad rámec normální hrací doby. To je také čas, který zbývá Laziu alespoň k vyrovnání.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Ciro Immobile (S. S. Lazio), který neudržel nervy na uzdě a běžel strčit do soupeře. Hlavní sudí byl k celému momentu zády, ale na radu pomezního uděluje další žlutý kartónek.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Wallace (S. S. Lazio), který zcela zbytečně strčil do soupeře.
     
    88
    Z tribun se již ozývá pískot, protože hostující hráči nikam nespěchají. Po autovém vhazování Bologny přišel další odkop hostujícího týmu k obráncům soupeře.
    87. Další zahozená šance Lazia
     
    87
    Z pravé strany odcentroval Anderson, který na zadní tyči našel Immobileho. Domácí útočník zamířil jen těsně vedle branky a celou akci ještě pohlídal Maietta.
     
    86
    Bologna je již zalezlá v deseti hráčích před vlastní šestnáctkou. Hostující hráči už jen odkopávají míč za půlící čáru a čekají na další útok soupeře.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Felipe Anderson (S. S. Lazio), jenž začal popohánět střídání hostujícího celku. Domácí hráč to přehnal v momentě, kdy strčil do Helandera.
     
    84
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Filip Helander, přichází Marios Oikonomou.

    Michal Luxa

    Branky: 90+6. Immobile (pen.) – 10. Helander (M'Baye)

    Karty:   67. Radu (LAZ), 84. Anderson (LAZ), 88. Wallace (LAZ), 90. Immobile (LAZ) – 37. Di Francisco (BLG), 57. Masina (BLG), 90+6. Sadiq (BLG)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 11:0. Rohy: 18:0. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:15.
    S. S. Lazio: Marchetti – Patric, de Vrij (51. Cataldi), Hoedt, Radu (68. Wallace) – Milinković-Savić (76. Alberto), Parolo, Lulić – Anderson, Immobile, Keita.
    Náhradníci: Strakosha, Vargić – Cataldi, Đorđević, Wallace, Leitner, C. Lombardi, Prce, Murgia, Freitas, Alberto.

    Bologna FC: A. Da Costa – Krafth, Helander (84. Oikonomou), Maietta, Masina – Donsah (68. Pulgar), Nagy, Taïder – Di Francisco, Floccari (54. Sadiq), Verdi.
    Náhradníci: Ravaglia, A. Gomis – Oikonomou, Pulgar, Mounier, Krejčí, M'Baye, Rizzo, Ferrari, Viviani, Sadiq.

    Rozhodčí: Di Bello – Fiorito, Marzaloni
    bahis siteleri