Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Dinamo Riga
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 19.10.2016, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely: 60-48; Střely na bránu: 32-21; Vhazování: 17-24; Zablokované střely: 16-14; Hity: 16-17; Fauly: 0-2; Trestné minuty: 0-4. (20:55:42)
     
    Na skóre hubené, na šance ovšem velice bohaté utkání dokráčelo do samostatných nájezdů, když na úvodní branku Georgijse Pujacse od pověděl po pár sekund v úvodu třetí části Dmitrij Sjomin. Hosté poté přečkali několik kritických situací a po nájezdech, ve kterých se jako jediný prosadil Dmitri Sjomin, dovršili obrat. Konečný výsledek. Dinamo Riga 1 Torpedo Nižnij Novgorod 2 po nájezdech.
     
    Konec zápasu.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.

    Autorem vítězné branky je DMITRIJ SJOMIN.
     
    3. série
    0:1
    Gunars Skvorcovs nebyl daleko od toho, aby samostatné nájezdy poslal do čtvrté série, jenže jeho následná střela se od levé tyče odrazila mimo.
     
    3. série
    0:1
    Dmitrij Sjomin nevymýšlel nic složitého a střelou nad lapačku Janise Kalninše zamířil do pravého horního rohu branky!
     
    2. série
    0:0
    Miks Indrašis se rozhodl pro bekhendový blafák, jenže v blízkostí pravé tyče nedokázal puk zvednout nad brankáře Torpeda.
     
    2. série
    0:0
    Fredrik Pettersson se snažil zamířit mezi betony Janise Kalninše, ten je ovšem včas sklapl k sobě a jeho pokus vyrazil.
     
    1. série
    0:0
    Mikelis Redlihs také zamíchal těsně před bránou s pukem, jenže ani Ilja Proskurjakov se nachytat nenechal.
     
    1. série
    0:0
    Kirill Rasskazov se rozjel jako první na nájezd, jenže po rychlém zamíchání s pukem mezi tři tyče zamířit nedokázal.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Prodloužení v Areně Riga rozhodnutí nepřineslo a zápas vyvrcholí samostatnými nájezdy. Skóre po prodloužení. Dinamo Riga 1 Torpedo Nižnij Novgorod 1.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    64:00
    Do konce prodloužení, ve kterém se přerušovalo pouze jednou, zbývá odehrát 1 minuta.
     
    63:28
    Odpověď zní pro tuto chvíli ne, protože střela Novgorodu od modré čáry z pravého křídla zamířila do ochranné sítě.
     
    63:04
    V prodloužení se zatím ani jednou nepřerušovalo a před námi jsou s největší pravděpodobností samostatné nájezdy. Dokáže je některý z týmů odvrátit?
     
    62:23
    Alexej Potapov se snažil po pravém křídle zavést puk podél mantinelu do útočného pásma, jenže těsně před modrou čárou byl zastaven a po následném souboji o kotouč připraven.
     
    61:59
    Hosté pouze nahodili puk z pravého křídla za bránu Rigy a odjeli rychle vystřídat.
     
    61:39
    Novgorod se vydal do útoku, jenže vzápětí se nepřesnou přihrávkou připravil o útočné pásmo.
     
    60:57
    Guntis Galvinš zkusil vypálit z vrcholu levého kruhu pro vhazování, jeho následná táhlá střela ale zamířila vedle přední tyče. Ilja Proskurjakov zatím v prodloužení bez práce.
     
    60:18
    V Rize právě začalo prodloužení, které se na rozdíl od NHL hraje ve hře 4 na 4.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Statistiky po třetí třetině: Střely: 57-46; Střely na bránu: 31-20; Vhazování: 16-23; Zablokované střely: 16-11; Hity: 16-16; Fauly: 0-2; Trestné minuty: 0-4.
     
    Dmitrij Sjomin po pouhých deseti sekundách od zahájení třetí třetiny odpověděl na úvodní branku Georgijse Pujacse, a jelikož zbytek utkání i přes velké množství šancí ani na jedné straně branku nepřinesl, před námi je prodloužení. Skóre po 60 minutách. Dinamo Riga 1 Torpedo Nižnij Novgorod 1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Bude se volat videorozhodčímu? :-)

     
    59:00
    Do konce normální hrací doby zbývá 1 minuta.
     
    58:28
    Justin Shugg nabral na pravém křídle rychlost a pokusil se z ostrého úhlu zaskočit Ilju Proskurjakova, ten byl ale připraven a jeho pokus ukryl ve své výstroji.
     
    57:24
    Gints Meija se v levém kruhu pro vhazování fenomenální stahovačkou zbavil svého protihráče, jenže z úhlu se mu mezi tři tyče zamířit nepodařilo! Další šance Rigy zůstala nevyužita.
     
    56:23
    Maxim Osipov vypálil na z vrcholu levého kruhu pro vhazování zápěstím, jeho následný táhlý pokus ale houštinou těl mezi kruhy pro vhazování neprošel.
     
    55:00
    Vjačeslav Kuljomin se mezi kruhy pro vhazování ocital po přihrávce svého spoluhráče ve slibné šanci, jenže při nápřahu ke střele ho jeden z protihráčů zboural k ledu.
     
    53:09
    Mikelis Redlihs se během přečíslení dva na jednoho zachoval nesobecky a z pravého křídla nahrával do jízdy Justinovi Shuggovi, který mohl strhnout na vzdálenější levé tyči vedení na stranu Rigy, jenže z úhlu trefil místo odkryté brány pouze vracejícího se hráče Torpeda! To byla obrovská, nebojím se říci stoprocentní, šance!
     
    52:07
    Riga rychle otočila hru a z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Ilja Proskurjakov ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem puk vykopl mimo!
     
    51:39
    Nikolaj Žerděv na levém křídle dobře vypálil za jízdy z kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla nepřesná a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    50:48
    Riga vyrazila středem ledové plochy do rychlého protiútoku dva na dva, jenže jeden z domácích hráčů při přejezdu z levého kruhu pro vhazování do pravého puk ztratil.
     
    50:24
    Dnešní utkání sleduje 3903 diváků.
     
    49:56
    Gunars Skvorcovs si chtěl na levém křídle na modré čáře obhodit svého protihráče, ten mu ale skvěle zastoupil cestu.
     
    48:49
    Tak nakonec z toho bylo zakázané uvolnění, omlouvám se. Gints Meija je ale každopádně během dnešního zápasu velice aktivní, ačkoliv se zatím nezapsal do zápisu utkání.
     
    48:39
    Gints Meija vjel po levé straně do útočného pásma příliš rychle a útočnou snahu Rigy zastavilo postavení mimo hru.
     
    48:09
    Hosté mají velké potíže s tím, aby se dostali do útočného pásma, a když se jim to podaří, tak následuje nepřesná přihrávka.
     
    47:16
    Přihrávka Alexandrovi Makarovovi podél útočné modré čáry mířila na paty a Novgorod se sám připravil o třetinu.
     
    46:26
    Miks Indrašis si nekomplikoval situaci a místo ztráty puku se rozhodl pro zpětný oblouk za svou bránu, aby mohl v klidu rozehrát.
     
    45:35
    Fredrik Pettersson si vybruslil z pravého rohu útočného pásma do střelecké pozice a poté se snažil z ostrého úhlu zamířit do bližšího horního rohu brány, Janis Kalninš ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil!
     
    45:03
    Hosté vybojovali puk a po pravém křídle mohli vyrazit do protiútoku, místo toho se ale rozhodli puk nahodit za bránu Rigy a rychle odjet střídat.
     
    43:57
    Novgorod napálil puk ze středního pásma do své třetiny a donutil Janise Kalninše k zákroku, domácí brankář byl ovšem připraven a v pohodě pravým betonem puk vyrazil.
     
    43:04
    Mikelis Redlihs odvedl v obranném pásmu dobou práci, když proti dvěma protihráčům dokázal vybojovat v levém rohu puk a poté ho podél mantinelu vyhodit.
     
    42:19
    Oba týmy vstoupily do třetí třetiny pořádně zostra a snad se brzy dočkáme dalších branek.
     
    41:26
    Gunars Skvorcovs mohl vzápětí rychle odpovědět, když se z ničeho nic zrodil sám před bránou, z blízkosti ale na Ilju Proskurjakova vyzrát nedokázal!
    40:10 Dmitrij SJOMIN - 1:1
     
    40:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ SJOMIN potrestal obrovskou chybu Justina Shugge, který mu při pokusu o vyhození namazal puk na hůl, a zkušený útočník Novgorodu poté z mezikruží zamířil nad lapačkou bezmocného Janise Kalninše po pouhých deseti sekundách třetí části k pravé tyči.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 42-26; Střely na bránu: 22-11; Vhazování: 11-16; Zablokované střely: 9-8; Hity: 14-12; Fauly: 0-2; Trestné minuty: 0-4.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 20:05.
     
    Dinamo Riga na chvíli přestalo ve druhé třetině hrát, jako by sbíralo síly k obrovskému tlaku, který Novgorod nedokázal ustát a v přesilové hře inkasoval, když se po skvělé teči prosadil Georgijs Pujacs. Skóre po druhé třetině. Dinamo Riga 1 Torpedo Nižnij Novgorod 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Maximální soustředění na svůj výkon! (y)

     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    37:05
    Patrick Mullen se v mezikruží dostal k volnému odraženému puku a po nádherné stahovačce se snažil z pravého kruhu pro vhazování vpádu zamířit z úhlu do odkryté části brány, Ilja Proskurjakov ale po tygřím skoku dokázal jeho střelu vleže vyrazit!
     
    36:51
    Hráči Novgorodu se snažili usilovně napadat rozehrávku Dinama Rigy, domácí ale tlak v obranném pásmu v pohodě ustáli a vzápětí rozehráli.
     
    36:18
    Gunars Skvorcovs tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela se od mantinelu odrazila do ochranné sítě.
     
    34:48
    Riga si během dosavadního průběhu utkání zahrála dvě přesilové hry, z nichž tu druhou dokázala využít, a nyní se snaží horlivě navýšit své jednobrankové vedení.
     
    34:00
    Ze druhé třetiny je odehrálo čtrnáct minut a Dinamo Riga vede nad favorizovaným Nižnijem Novgorodem 1:0. Hosté inkasovali paradoxně v době, kdy byli lepší. Osudným se jim stal faul, ke kterému došlo ve středním pásmu.
     
    32:48
    V levém rohu útočného pásma Rigy se odehrál tvrdý souboj, po němž se jeden z domácích hokejistů ocitl na ledě a v pádu narazil do mantinelu, za pískotu fanoušků Dinama se ale nevylučovalo.
     
    31:37
    Dmitrij Šulenin mohl vzápětí rychle odpovědět na vedení domácího týmu, jeho střela z mezikruží ale skončila pouze v náručí Janise Kalninše, který puk podržel a přerušil hru.
    30:30 Georgijs PUJACS - 1:0
     
    30:30
    Riga právě vstřelila branku!
    Justin Shugg zamíchal za bránou s pukem a poté nabil na střelu Maikelisovi Redlihsovi, který bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování napálil puk před bránu, kde ho clonící GEORGIJS PUJACS skvěle tečoval a nad pravým ramenem Ivana Proskurjakova usměrnil do levého horního rohu brány. Riga využila přesilovou hru a ujala se vedení 1:0! Asistence: Mikelis Redlihs a Justin Shugg.
     
    30:00
    Domácí si vytvořili v útočném pásmu velký zámek, jenže jejich střely od modré čáry zatím končí mimo.
     
    28:55
    Maxim Osipov jasně podrazil svého protihráče ve středním pásmu a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    28:16
    Krišjanis Redlihs skvěle clonil před bránou a Sam Lofquist měl co dělat, aby ho dostal z brankoviště, což se mu nakonec nepodařilo, ale po zákroku Iljy Proskurjakova ho kravatou stáhl k ledu. Oba hráči to vzali sportovně a vyhnuli se potyčce.
     
    27:01
    Fredrik Pettersson se snažil v blízkosti pravé tyče zamířit pod horní tyč, jenže ztratil stabilitu a ke střele se nakonec nedostal.
     
    26:25
    Janis Kalninš si počíhal na nahozený puk Novgorodu ze středního pásma a jakmile k němu dojel, na ledě ho rychle přikryl lapačkou, aby se žádný z protihráčů nedostal k dorážce.
     
    25:38
    Hosté se vzápětí dostali na vrcholu levého kruhu pro vhazování k další střele, tu ale Janis Kalninš tentokrát v pohodě ukryl ve své náruči a přerušil hru.
     
    24:35
    Fredrik Pettersson nabral na levém křídle rychlost a z kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířil mezi betony Janise Kalninše, ten je ovšem vkleče včas sklapl k sobě a puk vyrazil!
     
    23:56
    Hokejisté Novgorodu pouze nahodili puk za bránu Janise Kalninše a rychle zamířili na střídačku.
     
    23:29
    Daniil Žarkov se snažil něco vymyslet s Fredrikem Petterssonem na pravém křídle, jejich spolupráce ale nic nepřinesla a hra byla vykázána do středního pásma.
     
    22:08
    Sam Lofquist si v levém kruhu pro vhazování srovnal puk na střelu a poté se snažil zamířit k přední tyči, jeho následný pokus zápěstím byl ale zablokován.
     
    21:46
    Úvod druhé třetiny nabízí zajímavý hokej, během kterého se hra v rychlém sledu přelévá ze strany na stranu.
     
    20:46
    Na opačné straně vyrazil do rychlého protiútoku po levém křídle Fredrik Pettersson, krátce za modrou čárou se ale rozhodl pro zpětný oblouk, po kterém hosté kotouč ztratili.
     
    20:26
    Riga vstoupila do druhé části pořádně zostra a vytvořila si velký tlak, žádná nebezpečná střela z něho ale nepramenila.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely: 14-12; Střely na bránu: 10-4; Vhazování: 5-10; Zablokované střely: 5-2; Hity: 8-8; Fauly: 1-0; Trestné minuty: 0-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 19:19.
     
    Dinamo bylo během úvodních dvaceti minut mnohem aktivnější a vytvořilo si několik příležitostí, Justin Shugg ale v největší z nich neuspěl a brankář Ilja Proskurjakov zatím drží Torpedo nad vodou. Skóre po první třetině. Dinamo Riga 0 Torpedo Nižnij Novgorod 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:23
    Jevgenij Gračjov nahazoval na pravém křídle z úhlu puk směrem na bránu, Janis Kalninš ho ovšem ukryl ve své výstroji a Vjačeslav Kuljomin se v blízkosti pravé tyče snažil dostat k dorážce marně.
     
    18:00
    Domácí hráči Rigy se ocitli pod mírným tlakem a poté puk nechtěně vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    16:49
    Ilja Proskurjakov si hravě poradil s nahozením Georgijse Pujacse z levého křídla a puk ukryl ve své lapačce.
     
    16:00
    Kirill Rasskazov společně se svým spoluhráčem usilovně bojoval v pravém rohu útočného pásma o puk, ani jednomu z nich se ho ale nepodařilo vydolovat.
     
    14:58
    Gunars Skvorcovs na levém křídle krásně vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ilja Proskurjakov ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    14:18
    Domácí se snažili po pravé straně vydat do rychlého protiútoku, ten ovšem zhatila příliš prudká kolmá přihrávka, po které puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    13:48
    Daniil Iljin se ocitl za bránou Rigy pod tlakem Krišjanise Redlihse a podél mantinelu nedokázal přesně rozehrát.
     
    12:31
    Patrick Mullen odvedl v obranném pásmu skvělou práci, když podržel na zádech rozjetého Kirilla Vorobjova a útok Nižnije Novgorod zastavilo postavení mimo hru.
     
    12:00
    Novgorod se konečně osmělil a vyrovnal hru, zatím se ovšem do žádné slibné brankové příležitosti na rozdíl od domácích nedostal.
     
    10:38
    Fredrik Pettersson zkusil na pravém křídle vypálil od mantinelu z ostrého úhlu, Stanislav Jegoršev clonící před bránou ale nedokázal puk usměrnit mezi tři tyče.
     
    09:32
    Ilja Proskurjakov vyjel za svou bránu, kde zastavil nahození Novgorodu a poté holí rozehrál podél mantinelu. Jeden z hokejistů Rigy ale šel skvěle za pukem a málem se mu ho podařilo získat.
     
    08:32
    Nikolaj Žerděv zkusil na pravém křídle vypálit z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho prudká střela ale zamířila vedle přední tyče.
     
    07:09
    Guntis Galvinš podržel puk za svou bránou a počkal, až jeho spoluhráči v klidu dostřídají.
     
    07:00
    Ze zápasu je odehráno sedm minut a skóre je stále bezbrankové, navzdory tomu, že Dinamo Riga dominuje.
     
    05:53
    Domácí se ocitli na pravém křídle ve velmi slibné střelecké pozici, jenže následná střela z kruhu pro vhazování zamířila pouze do hrudi Iljy Proskurjakova, který pokus jednoho z hokejistů Rigy vyrazil!
     
    05:16
    Jekabs Redlihs byl zřejmě tím hráčem, který vypálil na levém křídle z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou, jeho střelu ale pozorný Ilja Proskurjakov vyrazil.
     
    04:17
    Janis Kalninš vyjel za svou bránu, aby zastavil nahození Novgorodu a poté holí v klidu rozehrál.
     
    03:33
    Riga se snažila po levém křídle založit rychlý protiútok, puk ale podél boxu časoměřičů zamířil na zakázané uvolnění.
     
    03:28
    Dinamo si během přesilové hry vytvořilo dobrý tlak, jeho hráčům se ale fanoušky zatím rozradostnit nepodařilo.
     
    02:23
    Vyloučený Alexej Potapov je zpět na ledové ploše a Torpedo hraje po přečkání oslabení v plném počtu.
     
    01:22
    Riga si během přesilové hry vytvořila dvě velké šance! Nejprve to zkoušel v blízkosti levé tyče z úhlu Justin Shugg, skvělý Ilja Proskurjakov ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo. Vzápětí od modré čáry tvrdě vypálil Georgijs Pujacs a Colton Gillies se pokoušel v blízkosti levé tyče jeho pokus tečovat, puk ale mezi tři tyče neusměrnil.
     
    00:22
    Alexej Potapov fauloval na modré čáře unikajícího Coltona Gilliese a za podražení usedl na trestnou lavici po pouhých 38 sekundách.
     
    00:22
    Riga se vrhla po pravém křídle do útočného pásma a Colton Gillies byl na modré čáře evidentně podražen. Domácí si hned v úvodu utkání vyzkouší přesilovou hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Po zaznění ruské a lotyšské hymny už jsou hráči připraveni na úvodní buly. Do začátku utkání zbývá pár sekund!
     
    Úvodní sestavy:

    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Pujacs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, K. Redlihs, J. Redlihs, Zile – Shugg, M. Redlihs, Gillies – Sestito, Indrašis, Meija – Sčastlivyj, E. Kulda, Jelisejevs – Skvorcovs, Saulietis, Bičevskis.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, Šulenin, Lofquist, K. Vorobjov, M. Osipov, Al. Makarov – Rasskazov, Ashton, A. Potapov – Šurakov, D. Sjomin, Žerděv – Gračjov, Pettersson, V. Kuljomin – D. Iljin, D. Žarkov, Urakov.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Alexander Sojn. Čároví: Sergej Šeljanin, Dmitry Sivov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné zápasy

    25.08.16 Nižnij Novgorod – Dinamo Riga 2:0
    01.08.16 Nižnij Novgorod – Dinamo Riga 3:0
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Novgorod se na rozdíl od svého soupeře představil třikrát v řadě doma, kde po porážce s Novosibirskem porazil Avangard Omsk a vysoko 6:1 Novokuzněck. V posledním zápase ovšem hokejisté Torpeda nestačili na Jokerit Helsinky, na jehož ledě prohráli 4:1. Hosté vyhráli tři z posledních pěti utkání a ve východní konferenci jim patří se ziskem 45 bodů třetí místo.
     
    Dinamo Riga

    Dinamo Riga se po třízápasovém venkovním tripu, během něhož nezískalo ani bod, vrátilo zpět domů a před vlastními fanoušky v posledním zápase nestačilo na Spartak Moskva, kterému podlehlo po samostatných nájezdech 2:1. Lotyšský tým naposledy zvítězil 9. října, když na svém ledě přehrál Viťaz 4:0.
     
    Dinamo prohrálo čtyři utkání Kontinentální hokejové ligy v řadě a ve východní konferenci se nachází na posledním místě. Zatímco domácím hokejistům se nedaří, Nižnij Novgorod vyhrál tři z posledních pěti utkání a na východě naopak bojuje o čelo konference.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Pujacs (M. Redlihs, Shugg) – 41. D. Sjomin, rozh. náj. D. Sjomin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kirill Rasskazov (NNO)
    0:0   Mikelis Redlihs (RIG)
    2. série:
    0:0   Fredrik Pettersson (NNO)
    0:0   Miks Indrašis (RIG)
    3. série:
    0:1   Dmitrij Sjomin (NNO)
    0:1   Gunars Skvorcovs (RIG)


    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Pujacs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, K. Redlihs, J. Redlihs, Zile – Shugg, M. Redlihs, Gillies – Sestito, Indrašis, Meija – Sčastlivyj, E. Kulda, Jelisejevs – Skvorcovs, Saulietis, Bičevskis.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, Šulenin, Lofquist, K. Vorobjov, M. Osipov, Al. Makarov – Rasskazov, Ashton, A. Potapov – Šurakov, D. Sjomin, Žerděv – Gračjov, Pettersson, V. Kuljomin – D. Iljin, D. Žarkov, Urakov.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Alexander Sojn. Čároví: Sergej Šeljanin, Dmitry Sivov

    Diváci: 3903
    bahis siteleri