Chabarovsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Vladivostok – Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Kunlun – Ufa 3:2 (kon.)
Jokerit – Soči 2:3 (po pr.) | Riga – N.Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
Záhřeb – Nižněkamsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Kazaň 2:1 (po pr.)
po s.n. (0:1)
Dinamo Riga
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Středa 19.10.2016, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Torpedo Nižnij Novgorod.

    Autorem vítězné branky je DMITRIJ SJOMIN.
     
    3. série
    0:1
    Dmitrij Sjomin nevymýšlel nic složitého a střelou nad lapačku Janise Kalninše zamířil do pravého horního rohu branky!
     
    57:24
    Gints Meija se v levém kruhu pro vhazování fenomenální stahovačkou zbavil svého protihráče, jenže z úhlu se mu mezi tři tyče zamířit nepodařilo! Další šance Rigy zůstala nevyužita.
     
    53:09
    Mikelis Redlihs se během přečíslení dva na jednoho zachoval nesobecky a z pravého křídla nahrával do jízdy Justinovi Shuggovi, který mohl strhnout na vzdálenější levé tyči vedení na stranu Rigy, jenže z úhlu trefil místo odkryté brány pouze vracejícího se hráče Torpeda! To byla obrovská, nebojím se říci stoprocentní, šance!
     
    52:07
    Riga rychle otočila hru a z pravého kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Ilja Proskurjakov ale vytáhl skvělý zákrok a pravým betonem puk vykopl mimo!
     
    45:35
    Fredrik Pettersson si vybruslil z pravého rohu útočného pásma do střelecké pozice a poté se snažil z ostrého úhlu zamířit do bližšího horního rohu brány, Janis Kalninš ale vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem jeho pokus vyrazil!
     
    41:26
    Gunars Skvorcovs mohl vzápětí rychle odpovědět, když se z ničeho nic zrodil sám před bránou, z blízkosti ale na Ilju Proskurjakova vyzrát nedokázal!
    40:10 Dmitrij SJOMIN - 1:1
     
    40:10
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DMITRIJ SJOMIN potrestal obrovskou chybu Justina Shugge, který mu při pokusu o vyhození namazal puk na hůl, a zkušený útočník Novgorodu poté z mezikruží zamířil nad lapačkou bezmocného Janise Kalninše po pouhých deseti sekundách třetí části k pravé tyči.
     
    37:05
    Patrick Mullen se v mezikruží dostal k volnému odraženému puku a po nádherné stahovačce se snažil z pravého kruhu pro vhazování vpádu zamířit z úhlu do odkryté části brány, Ilja Proskurjakov ale po tygřím skoku dokázal jeho střelu vleže vyrazit!
    30:30 Georgijs PUJACS - 1:0
     
    30:30
    Riga právě vstřelila branku!
    Justin Shugg zamíchal za bránou s pukem a poté nabil na střelu Maikelisovi Redlihsovi, který bez přípravy z vrcholu levého kruhu pro vhazování napálil puk před bránu, kde ho clonící GEORGIJS PUJACS skvěle tečoval a nad pravým ramenem Ivana Proskurjakova usměrnil do levého horního rohu brány. Riga využila přesilovou hru a ujala se vedení 1:0! Asistence: Mikelis Redlihs a Justin Shugg.
     
    28:55
    Maxim Osipov jasně podrazil svého protihráče ve středním pásmu a na dvě minuty usedl na trestnou lavici.
     
    24:35
    Fredrik Pettersson nabral na levém křídle rychlost a z kruhu pro vhazování těsně nad ledem mířil mezi betony Janise Kalninše, ten je ovšem vkleče včas sklapl k sobě a puk vyrazil!
     
    14:58
    Gunars Skvorcovs na levém křídle krásně vypálil z vrcholu kruhu pro vhazování a jeho střela mířila ke vzdálenější pravé tyči, Ilja Proskurjakov ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    05:53
    Domácí se ocitli na pravém křídle ve velmi slibné střelecké pozici, jenže následná střela z kruhu pro vhazování zamířila pouze do hrudi Iljy Proskurjakova, který pokus jednoho z hokejistů Rigy vyrazil!
     
    01:22
    Riga si během přesilové hry vytvořila dvě velké šance! Nejprve to zkoušel v blízkosti levé tyče z úhlu Justin Shugg, skvělý Ilja Proskurjakov ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil mimo. Vzápětí od modré čáry tvrdě vypálil Georgijs Pujacs a Colton Gillies se pokoušel v blízkosti levé tyče jeho pokus tečovat, puk ale mezi tři tyče neusměrnil.
     
    00:22
    Alexej Potapov fauloval na modré čáře unikajícího Coltona Gilliese a za podražení usedl na trestnou lavici po pouhých 38 sekundách.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 31. Pujacs (M. Redlihs, Shugg) – 41. D. Sjomin, rozh. náj. D. Sjomin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Kirill Rasskazov (NNO)
    0:0   Mikelis Redlihs (RIG)
    2. série:
    0:0   Fredrik Pettersson (NNO)
    0:0   Miks Indrašis (RIG)
    3. série:
    0:1   Dmitrij Sjomin (NNO)
    0:1   Gunars Skvorcovs (RIG)


    Dinamo Riga: Kalninš (Sedláček) – Pujacs, Mullen, Cibulskis, Galvinš, K. Redlihs, J. Redlihs, Zile – Shugg, M. Redlihs, Gillies – Sestito, Indrašis, Meija – Sčastlivyj, E. Kulda, Jelisejevs – Skvorcovs, Saulietis, Bičevskis.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – I. Višněvskij, Jegoršev, Šulenin, Lofquist, K. Vorobjov, M. Osipov, Al. Makarov – Rasskazov, Ashton, A. Potapov – Šurakov, D. Sjomin, Žerděv – Gračjov, Pettersson, V. Kuljomin – D. Iljin, D. Žarkov, Urakov.

    Rozhodčí: Vladimir Baluska, Alexander Sojn. Čároví: Sergej Šeljanin, Dmitry Sivov

    Diváci: 3903
    bahis siteleri