Celta Vigo – Ajax 2:2 (kon.) | Standard – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Šachtar – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – PAOK 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Beer Ševa – Sparta 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Curych 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester Utd. – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
Young Boys – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mohuč – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Maccabi Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Řím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Astra Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
BSC Young Boys
3:1 (1:1)
APOEL Nikósia
Čtvrtek 20.10.2016, 21:05 • Stade de Suisse, Bern (SUI) • Evropská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Juja Kubo zpoza šestnáctky napřáhl k nádherné diagonální střele, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Boy Waterman se ale zaskvěl fantastickým zákrokem a pravou rukou míč vytáhl na rohový kop!
     
    88
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Yoric Ravet, přichází Kwadwo Duah.
     
    86
    Denis Zakaria dokázal oběhnout vybíhajícího brankáře Boye Watermana, který byl daleko z brány a nemohl hrát rukou, jenže vzápětí z úhlu nedokázal míč poslat přízemní střelou do prázdné brány! Jeho pokus zamířil těsně vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    84
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Guillaume Hoarau, přichází Michael Frey.
    82. Guillaume HOARAU - 3:1
     
    82
    Young Boys právě vstřelil branku!
    GUILLAUME HOARAU tentokrát nedal hostujícímu brankářovi žádnou šanci a tvrdou střelou míč napálil k pravé tyči. Guillaume Hoarau dnes nastoupil v letošní sezóně UEFA Europa League k prvnímu zápasu a hned v něm vstřelil hattrick!
     
    81
    Nuno Morais sroloval k zemi v pokutovém území pronikajícího Sekoua Sanoga Juniora, kterému se postavil do cesty, a Young Boys Bern bude zahrávat v dnešním zápase druhou penaltu!
     
    80
    Střídání v týmu BSC Young Boys Bern: ze hřiště odchází Thorsten Schick, přichází Leonardo Bertone.
     
    78
    Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Facundo Bertoglio, přichází Renan Bressan.
     
    73
    Yoric Ravet na levé straně šestnáctky využil podklouznutí svého protihráče a pravačkou napřáhl k prudké přízemní střele, která rozvlnila boční síť!
     
    72
    Živko Milanov si pustil pusu na špacír a za řeči viděl žlutou kartu.
     
    71
    Guillaume Hoarau se ocitl po přihrávce svého spoluhráče z levého křídla na malém vápně v obrovské šanci, střelou na dlouhou nohu ale nedokázal Boye Watermana z blízkosti překonat!
     
    68
    Fotbalisté Bernu rozjeli nádhernou kombinační akci na jeden dotek, kterou v šestnáctce zakončil v blízkosti levé tyče přesnou střelou Juja Kubo, gól ale nebyl uznán pro ofsajd!
     
    68
    Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Vander, přichází Giannis Gianniotas.
     
    64
    Juja Kubo po pravé straně mezi dvěma protihráči krásně pronikl do šestnáctky, kde byl vzápětí srolován k zemi Facundem Bertogliem, penalta se ovšem v tomto případě nepískala, i když to s ní trochu zavánělo.
     
    54
    Facundo Bertoglio se po pravé straně pokusil proniknout do šestnáctky, těsně před ní ho ale fauloval Steve von Bergen, který za faul pravým kolenem uviděl žlutou kartu.
    52. Guillaume HOARAU - 2:1
     
    52
    Young Boys právě vstřelil branku!
    GUILLAUME HOARAU si pořádně oddechl, Boy Waterman totiž jeho střelu k levé tyči vystihl, proti následné dorážce do opačného koutu brány už byl ale bezmocný. Bern otáčí vývoj utkání a vede 2:1!
     
    52
    Boy Waterman dokázal vystihnout směr penalty Guillaumeho Hoaraua a jeho střelu míří těsně nad zemí k levé tyči fantastickým zákrok vyrazil před sebe!
     
    51
    Giorgos Merkis po faulu v pokutovém území viděl žlutou kartu a hostující trenér si tohle střídání za klobou určitě nedá.
     
    51
    Byla nařízena penalta! Střídající Giorgos Merkis po několika sekundách po příchodu na hřiště stáhl v pokutovém území k zemi svého protihráče a domácí budou zahrávat pokutový kop.
     
    50
    Střídání v týmu APOEL FC: ze hřiště odchází Carlão, přichází Giorgos Merkis.
     
    49
    Thorsten Schick se dostal na levé straně šestnáctky k míči po špatném odkopu jednoho z hostujících obránců a z úhlu napřáhl levačkou k prudké střele, která byla jemně tečována a zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    42
    Pieros Sotiriou byl v souboji s Stevem von Bergenem příliš pozdě a také on si z dnešního zápasu odnese žlutou kartu.
    40. Sekou Sanogo se krásně uvolnil a nebezpečně vypálil.
     
    40
    Sekou Sanogo Junior předvedl na hranici šestnáctky krásnou zasekávačku a poté prudkou střelou mířil na přední pravou tyč, Boy Waterman ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a jeho střelu vyrazil!
     
    36
    Denis Zakaria zezadu skopl k zemi u pravé postranní čáry Vandera a stal se třetím potrestaným hráčem Bernu.
     
    33
    Snaha Fecunda Bertoglia dojít si pro penaltu byla příliš okatá a hlavní rozhodčí po konzultaci s brankovým rozhodčím penaltu neodpískal.
     
    32
    Hosté reklamovali rohový kop marně a po levém křídle se vzápětí vřítil do šestnáctky Facundo Bertoglio, který si naběhl do obránce Steva von Bergena a skončil na zemi!
     
    31
    Georgios Efrem se krásnou zasekávačkou na pravé straně šestnáctky zbavil svého strážce a mezi dvojicí domácích obránců napřáhl k přízemní střele, která byla sražena těsně vedle bližší pravé tyče!
     
    26
    Kasim Nuhu u postranní čáry vzápětí také předvedl zbytečný zákrok, když zezadu dohrál Vandera, která dávno odehrál míč od nohy.
     
    25
    Sekou Sanogo Junior u postranní zbytečně vlétl do souboje s Georgiosem Efremem a po zásluze viděl žlutou kartu.
    18. Guillaume HOARAU - 1:1
     
    18
    Young Boys právě vstřelil branku!
    Thorsten Schick si na levé straně šestnáctky tentokrát zpracoval přetažený centr Yorica Raveta z pravého křídla a krásnou zpětnou přihrávkou našel uprostřed šestnáctky GUILLAUMEHO HOARAUA, který míč přízemní střelou uklidil do prázdné brány. Asistence: Thorsten Schick.
    14. Georgios EFREM - 0:1
     
    14
    APOEL právě vstřelil branku!
    Young Boys Bern prožívá šok! Vinicius nádherným dlouhým kolmým pasem z vlastní poloviny hřiště našel za obranou nabíhajícího GEORGIOSE EFREMA, který si poradil jako zkušený mazák a vybíhajícího brankáře Yvona Mvoga nádherně přehodil. Asistence: Vinicius.
     
    12
    Facundo Bertoglio dobře stál před domácím brankářem Yvonem Mvogem, který ho vzápětí při odkopu napálil, míč se mu ale k jeho štěstí odrazil zpět do náruče!
     
    10
    Juja Kubo nádherně odcentroval z pravého křídla v blízkosti brankové čáry a na vzdálenější levé tyči našel nabíhajícího Yorica Raveta, který se pokusil o pohotový volej! Ten mu ale nevyšel a míč zamířil vedle levého horního rohu brány.

    Tomáš Reiner

    Branky: 18. Hoarau (Schick), 52. Hoarau, 82. Hoarau (pen.) – 14. Efrem (Vinicius)

    Karty:   25. Sanogo Junior (YBB), 26. Nuhu (YBB), 36. Zakaria (YBB), 54. von Bergen (YBB) – 42. Sotiriou (APO), 51. Merkis (APO), 72. Ž. Milanov (APO)

    Neproměněná penalta: 52. Hoarau (YBB), brankář Waterman zneškodnil


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 9:4. Rohy: 3:1. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 24:19.
    BSC Young Boys: Mvogo – Sutter, Nuhu, von Bergen (C), Lecjaks – Ravet (88. Duah), Sanogo Junior, Zakaria, Schick (80. Bertone) – Kubo, Hoarau (84. Frey).
    Náhradníci: Wölfli – Bertone, Frey, Gajić, Rochat, Duah, Mbabu.

    APOEL Nikósia: Waterman – Ž. Milanov, Astiz, Carlão (50. Merkis), Lago – Morais (C) – Efrem, Bertoglio (78. Bressan), Vinicius, Vander (68. Gianniotas) – Sotiriou.
    Náhradníci: Pardo – Artymatas, Alexandrou, Merkis, Aloneftis, Gianniotas, Bressan.

    Rozhodčí: Tobias Welz. Asistenti: Rafael Foltyn, Holger Henschel. Čtvrtý rozhodčí: Christian Gittelmann. Brankoví rozhodčí: Marco Fritz, Robert Hartmann (všichni GER)
    bahis siteleri