Celta Vigo – Ajax 2:2 (kon.) | Standard – Panathinaikos 2:2 (kon.) | Šachtar – Gent 5:0 (kon.)
Konyaspor – Braga 1:1 (kon.) | FK Krasnodar – Schalke 0:1 (kon.) | Salzburg – Nice 0:1 (kon.)
Karabach – PAOK 2:0 (kon.) | Liberec – Fiorentina 1:3 (kon.) | Beer Ševa – Sparta 0:1 (kon.)
Inter – Southampton 1:0 (kon.) | FCSB – Curych 1:1 (kon.) | Osmanlispor – Villarreal 2:2 (kon.)
Olympiakos – Astana 4:1 (kon.) | Manchester Utd. – Fenerbahce 4:1 (kon.) | Feyenoord – Zorja Luhansk 1:0 (kon.)
Young Boys – APOEL 3:1 (kon.) | Saint-Étienne – Qäbälä 1:0 (kon.) | Mohuč – Anderlecht 1:1 (kon.)
Dundalk – Zenit 1:2 (kon.) | Alkmaar – Maccabi Tel Aviv 1:2 (kon.) | AS Řím – Austria 3:3 (kon.)
Plzeň – Astra Giurgiu 1:2 (kon.) | Genk – Ath. Bilbao 2:0 (kon.) | Rapid – Sassuolo 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
3:3 (2:1)
FK Austria Vídeň
Čtvrtek 20.10.2016, 21:05 • Stadio Olimpico, Řím • Evropská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutý kartonek dostává také Leandro Daniel Paredes, který troškou frustrace přejel u střídaček achillovky Felipe Pirese. To nebylo moc pěkné.
     
    90+3
    Osman Hadžikić dostává žlutou kartu za zdržování po tom, co Nainggolan již nedokázal zastavit dlouhý míč před čárou a náhradní gólman hostí natahoval při odkopu čas.
    90. Edin Džeko se z gólu radovat nemůže, ofsajd to skutečně byl
     
    90
    Část fanoušků AS se již radovala, když si Džeko naběhl na míč za obranu po přihrávce Tottiho a propálil Hadžikiće. Ten ale téměř nechytal, periferně totiž viděl, že sudí mává ofsajd.
    84. Olarenwaju KAYODE - 3:3
     
    84
    Austria právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, AS během dvou minut přichází o dvougólové vedení. Z pravé strany poslal centr do vápna Tajouri-Shradi a obrana domácích neuvěřitelně zaspala. Nechala na malém vápně zcela volného OLARENWAJU KAYODEHO, který zblízka jen nastavil nohu a překonal Alissona, který ani nyní nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Ismael Tajouri-Shradi.
    82. Dominik PROKOP - 3:2
     
    82
    Austria právě vstřelila branku!
    Tak pozor, ještě je zaděláno na drama. Po pravé straně zatáhl míč blíže k vápnu Holzhauser. Jeho přihrávka do vápna se odrazila od Fazia, štrejchla Tajouri-Shradiho a došla přímo na nohu DOMINIKA PROKOPA, který střelou po zemi propálil gólmana Alissona, jenž toho moc neviděl.
     
    81
    AS potřetí a naposled střídá. Z placu jde Juan Manuel Iturbe, jenž dneska odvedl pro své spoluhráče spousty černé práce. Nahoru jde naopak Edin Džeko. Hned poté si domácí připisují další střelu na Hadžikiće, kterou vyslal Salah.
     
    78
    Poslední střídání v dresu Austrie. Z placu odchází Alexander Grünwald, jenž za sebou nemá špatný zápas. Jeho místo zaujme Dominik Prokop.
     
    78
    Po dlouhém čase se Austria dostala k ohrožení branky, když se Felipe Pires dostal přes Fazia a nacentroval míč do vápna. Tam neměl Olarenwaju Kayode dostatek prostoru pro zakončení, proto se rozhodl jít do míč proti Jesusovi nůžkami. Hezké to zakončení, jenže vedle levé tyče.
     
    76
    Hned dvojí střídání nyní vidíme na hrací ploše. Útočník hostí Venuto jde dolů a nahradí jej Ismael Tajouri-Shradi. Na straně AS dohrál dnes výborný Alessandro Florenzi, jenž vstřelil po výborném pasu Tottiho třetí a uklidňující gól AS. Místo něj jde na plac Emerson Palmieri.
    69. Alessandro FLORENZI - 3:1
     
    69
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Francesco Totti slaví svůj stý zápas za AS v evropských pohárech druhou asistencí. A to znovu lahůdkovou. Stejně jako u El Shaarawyho, tentokrát vysunul naprosto přesným centrem ALESSANDRA FLORENZIHO, který nebyl v ofsajdu. Pětadvacetiletý hráč se vůbec nerozpakoval, počkal si u malého čtverce na míč a dělovkou z první div že neprotrhl síť. Hadžikić byl zcela bezmocný. Asistence: Francesco Totti.
    64. Dnešní hrdina AS Řím Stephen El Shaarawy a jeho dvougólový příspěvek v utkání
     
    64
    První střídání v dresu AS. Odchází dnešní hrdina Stephen El Shaarawy, kterého nahrazuje Mohamed Salah.
     
    45+1
    Hosté po rohu ihned získali míč a dostali se do rychlého protiútoku. Zhruba čtyřicet metrů od branky AS musel zastavit Federico Fazio v dobré pozici Grünwalda a uvidí žlutou kartu za taktický faul.
    34. Stephan El Shaarawy - 2:1
     
    34
    AS Řím právě vstřelil branku!
    STEPHEN EL SHAARAWY ukazuje, že se dnes vyspal do fantastické formy. Obránci hostí na něj opět zapomněli, když tentokrát přebral míč na levé straně. Naprosto lahůdkovým dlouhým míčem jej našel Francesco Totti a třiadvacetiletý forvard to udělal nádherně. Naběhl si do vápna a zamířil přímo do vzdálenější šibenice. Asistence: Francesco Totti.
     
    25
    Roberta Almera střídá Osman Hadžikić. Uvidíme, zda to bude pro Austrii komplikace či nikoliv.
    24. Střídání zraněného gólmana hostí Roberta Almera
     
    24
    Tohle je bohužel hodně nepříjemný pohled. Robert Almer je ze stadionu odvážen pomocným vozíkem a po čtyřiadvaceti minutách pro něj zápas skončil. Při odkopu dostoupl na pravou nohu a ihned se chytil za pravé koleno.
     
    23
    Rozhodčí přerušuje hru, protože Robert Almer zůstává ležet na hrací ploše. V okamžiku, kdy před Shaarawym odkopl dlouhý míč, totiž špatně dostoupl a lékař ukazuje jasným gestem střídání.
    19. Stephan El Shaarawy - 1:1
     
    19
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Je libo vzpomenout si na dloubáček Karla Poborského na ME 1996 proti Portugalsku? Díky STEPHENU EL SHAARAWYMU je to možné. Útočník AS dostal přihrávku do běhu na hranici ofsajdu od Gersona, nechal si míč dvakrát spadnout a poté před vápnem krásně přehodil gólmana. Asistence: Gerson.
    16. Raphael HOLZHAUSER - 0:1
     
    16
    Austria právě vstřelila branku!
    Hosté nyní potvrzují post výborného celku v Evropské lize na hřištích soupeřů, kde ze čtyř zápasů čtyřikrát vyhráli. AS kousek za půlící čárou ztratil míč, když Juan Jesus dal pořádný špek Florenzimu. K balonu se po nedůrazné přihrávce dostal Kayode, který potáhl míč blíže k pravému rohu vápna. Nacentroval a jeho přesný pas přišel přímo na nohu RAPHAEL HOLZHAUSERA, jenž z voleje zamířil přímo k levé tyči bezmocného gólmana. Asistence: Olarenwaju Kayode.
    8. Utěšená rána Florenziho
     
    8
    Už to mohlo být jinak. Alessandro Florenzi dostal na pravé straně hodně prostoru. Vůbec se nerozpakoval a z třiceti metrů vystřelil na branku. Jeho utěšená rána by šla do levého růžku branky Almera, který stačil vyrazit míč na rohový kop.

    Tomáš Lysý

    Branky: 19. El Shaarawy (Gerson), 34. El Shaarawy (Totti), 69. Florenzi (Totti) – 16. Holzhauser (Kayode), 82. Prokop, 84. Kayode (Tajouri-Shradi)

    Karty:   45+1. Fazio (ASR), 90+4. Paredes (ASR) – 90+3. Hadžikić (AUV)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 11:13.
    AS Řím: Alisson – Florenzi (76. Emerson Palmieri), Manolas, Fazio, Juan Jesus – Nainggolan, Paredes, Gerson – Iturbe (81. Džeko), Totti (C), El Shaarawy (64. Salah).
    Náhradníci: Szczęsny – Strootman, Džeko, Salah, Emerson Palmieri, Grossi, Marchizza.

    FK Austria Vídeň: Almer (C) (25. Hadžikić) – Stryger Larsen, Stronati, Filipovic, Martschinko – Holzhauser, Serbest – Venuto (76. Tajouri-Shradi), A. Grünwald (78. Prokop), Pires – Kayode.
    Náhradníci: Hadžikić – Vukojevič, Kadiri Mohammed, Tajouri-Shradi, Prokop, Salamon, Kvasina.

    Rozhodčí: Vladislav Bezborodov – Maksim Gavrilin, Valerij Dančenko – Andrej Vereteškin (vš. Rusko)
    bahis siteleri