Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
4:5 (2:3, 2:1, 0:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 30.10.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    Michal Neuvirth odjíždí na střídačku! Domácí to zkoušejí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:20
    Mohlo být vyrovnáno! Marc-Andre Fleury dlouhou nevěděl, kde má puk po střele od mantinelu, ale kotouč nakonec vyplaval vedle jeho betonu!
     
    51:49
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje Pittsburgh! Jakub Voráček dostává dvě minuty za hákování!
    48:33 Jevgenij MALKIN - 4:5
     
    48:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pittsburgh dokonale zchladil tlak domácího celku Olli Määttä nahodil puk, který Neuvirth vyrazil před sebe a JEVGENIJ MALKIN dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Olli Määttä.
     
    44:00
    Neskutečný Marc-Andre Fleury! Chris VandeVelde dostal přihrávku před branku, stáhl si puk na bekhend, ale Fleury se zázračně přemístil a zamezil puku v cestě za brankovou čáru!
     
    43:07
    Wayne Simmonds měl spoustu času na prostoru na zakončení od modré čáry! Domácí útočník vyslal prudkou střelu z jízdy, ale Marc-Andre Fleury udržel puk ve výstroji!
     
    39:11
    Philadelphia si v závěru druhé třetiny vybojovala další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení si odchází odsedět Scott Wilson!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
    35:28 Jakub VORÁČEK - 4:4
     
    35:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! JAKUB VORÁČEK si počkal na pohyb hostujícího brankáře, posunul si puk do forhendu a kolem Fleuryho betonu zasunul puk do branky!
    35:28 Faul na Jakuba Voráčka, po kterém následuje trestné střílení.
     
    35:28
    Jakub Voráček si sjel na parádní přihrávku na modrou čáru, natlačil se před obránce a Brian Dumoulin jej faulovat! Domácí budou mít k dispozici trestné střílení!
     
    33:16
    Rozhodčí se ale shodli, že celá akce byla v pořádku a uznávají branku! Philadelphia se tedy dostává na dostřel jediné branky!
     
    33:16
    Domácí si ještě musejí počkat! Kouč Pittsburghu si vyžádal Coach´s Challenge kvůli údejnému ofsajdu! Rozhodčí ještě zkoumají různé záběry!
    33:16 Claude GIROUX - 3:4
     
    33:16
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přeci jen využívají přesilovou hru a snižují na 3:4! Fantastickou práci odvedl Radko Gudas, jež udržel puk před modrou čárou, popíchl jej na Simmondse, který předložil puk na levý kruh, odkud pálil CLAUDE GIROUX a krásnou dělovkou rozjásal domácí fanoušky! Asistence: Wayne Simmonds, Radko Gudas.
     
    32:58
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Mark Streit – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Carl Hagelin – 2 min., nesportovní chování).
     
    32:08
    Shayne Gostisbehere dostal nabito na modrou čáru a okamžitě se opřel do puku! Jeho ránu viděl Fleury na poslední chvíli, ale přesto dokázal puk vyrazit!
     
    31:17
    Bude se vylučovat! Domácí si zahrají další přesilovou hru! Dvě minuty za držení si odsedí Ian Cole!
    29:38 Jevgenij MALKIN - 2:4
     
    29:38
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pittsburgh navyšuje své vedení na 4:2! Hosté znovu dobře napadali rozehrávku domácích! Sean Couturier nevyhodil puk, Chris Kunitz jej zachytil na modré čáře a po dobré přihrávce z hole Kessela zakončoval JEVGENIJ MALKIN do prázdné branky! Asistence: Phil Kessel, Chris Kunitz.
     
    26:32
    Jakub Voráček měl spoustu času na střelu z pravé strany! Český útočník si ještě potáhl puk blíže k brance a svižnou ránou zápěstím pořádně protáhl brankáře Penguins!
     
    25:16
    Domácí si zahrají svou první přesilovou hru v utkání! Dvě minuty za držení dostává Ian Cole!
     
    25:02
    Obrovská šance domácích! Sean Couturier projel do útočného pásma a přihrával před prázdnou branku, ale vracející se Kunitz vypíchl puk do bezpečí!
     
    22:00
    Jakub Voráček projel až před hostujícího brankáře a měl na hokejce vyrovnání! Český hokejista však z dobré pozice poslal puk těsně vedle pravé tyče!
     
    20:01
    Střídání v týmu Philadelphia Flyers: ze hřiště odchází Steve Mason, přichází Michal Neuvirth.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
    16:39 Matt CULLEN - 2:3
     
    16:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Pittsburgh dokonce otáčí vývoj utkání ve svůj prospěch! MATT CULLEN napadal za brankou rozehrávku domácího brankáře, obdržel přihrávku a než se Mason stačil vrátit k tyči, zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Tom Kühnhackl.
    16:27 Sidney CROSBY - 2:2
     
    16:27
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Hosté bleskově využívají přesilovou hru! Tučňáci dokonale rozebrali bránící čtveřici Flyers! Patric Hörnqvist z brankové čáry poslal kotouč před branku a SIDNEY CROSBY druhou brankou v utkání vyrovnává! Asistence: Patric Hörnqvist, Phil Kessel.
     
    16:15
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru si zahrají Tučňáci! Dvě minuty za hákování dostává Ivan Provorov!
    15:44 Sidney CROSBY - 2:1
     
    15:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A máme sníženo! Pittsburgh se přeci jen prosazuje! Hosté podnikli rychlý výpad do útočného pásma! SIDNEY CROSBY obdržel přihrávku do útočného pásma a z ostrého úhlu propálil domácího brankáře! Mason si tento zákrok za rámeček nedá! Asistence: Patric Hörnqvist, Scott Wilson.
    13:02 Wayne SIMMONDS - 2:0
     
    13:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Philadelphia navyšuje své vedení! Domácí využili zaváhání hostující obrany. Nikdo z obránců Penguins totiž nedokázal odvrátit puk z předbrankového prostoru! Brayden Schenn vzal puk, zmátl brankáře a zadovkou jej poslal před prázdnou branku! WAYNE SIMMONDS už neměl problém se zakončením do odkryté klece! Asistence: Brayden Schenn, Shayne Gostisbehere.
    09:48 Jakub VORÁČEK - 1:0
     
    09:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Philadelphia se po rychlém protiútoku udržela v útočném pásmu. Domácí přenesli kotouč na modrou čáru, kde Manning našel JAKUBA VORÁČKA a český střelec krásnou ránou propálil Fleuryho! Asistence: Brandon Manning, Radko Gudas.
     
    09:13
    První ostrý moment dnešního utkání! Giroux nahodil puk do útočného pásma, ale Patric Hörnqvist jej ostrým hitem poslal na střídačku hostujícího celku!
     
    01:31
    Jakub Voráček si sjel do střelecké pozice, bez přípravy se opřel do puku, ale Marc-Andre Fleury dosáhl na jeho ránu a skvěle si poradil i s následnou dorážkou!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Voráček (Manning, Gudas), 14. Simmonds (B. Schenn, Gostisbehere), 34. Giroux (Simmonds, Gudas), 36. Voráček (TS) – 16. Crosby (Hörnqvist, S. Wilson), 17. Crosby (Hörnqvist, Kessel), 17. Cullen (Kühnhackl), 30. Malkin (Kessel, Kunitz), 49. Malkin (Määttä)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (21. Neuvirth) – N. Schultz, Gostisbehere, Streit, Provorov, Manning, Gudas, MacDonald – Simmonds, Giroux, B. Schenn – Voráček, Couturier, Konecny – Ljubimov, Bellemare, Read – Weise, Gordon, VandeVelde.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury – Daley, Määttä, Cole, Dumoulin, J. Schultz, Warsofsky – Hörnqvist, Crosby, S. Wilson – Kessel, Malkin, Kunitz – Rust, Bonino, Hagelin – Fehr, Cullen, Kühnhackl.

    Rozhodčí: Rehman, St. Laurent – Miller, Daisy

    Diváci: 19 927
    bahis siteleri