Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (0:3, 1:2, 1:0)
Florida Panthers
Neděle 30.10.2016, 22:05 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:03 Brendan SMITH - 2:5
     
    50:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní to domácímu celku již vyšlo, a tak je sníženo! Frans Nielsen si zajel za branku, odkud následně přihrával na přední tyčku. Z této pozice zakončoval BRENDAN SMITH, který v pokleku tvrdou střelou skóroval! Asistence: Frans Nielsen a Riley Sheahan.
    36:25 Colton SCEVIOUR - 1:5
     
    36:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Detroit pokazil zakončení, když jeden z hráčů netrefil odkrytou branku. Následoval útok Floridy. COLTON SCEVIOUR se dostal po levé straně do zakončení, kde předával kotouč před branku. Tam byl puk zablokován a zůstal před brankou. Sceviour se tak dostal do brankoviště a střelou do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick! Asistence: Jason Demers.
    25:02 Vincent TROCHECK - 1:4
     
    25:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Vše začalo u Dylana Larkina, kterému se nepovedlo ideálně přihrát. Následoval tak útok Floridy, který byl zakončen střelou z mezikruží. VINCENTU TROCHECKOVI se i o vyrážečku Petra Mrázka povedlo přidat čtvrtou branku. Asistence: Colton Sceviour a Alex Petrovic.
    22:36 Dylan LARKIN - 1:3
     
    22:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Aktivita pokračovala a zakončena byla na konci přesilové hry. DYLAN LARKIN dostal kotouč na pravý kruh, odkud se mu rychlou střelou do protipohybu brankáře povedlo překonat bezmocně natahujícího Reimera! Asistence: Brendan Smith a Frans Nielsen.
    17:09 Jonathan MARCHESSAULT - 0:3
     
    17:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Využívání šancí je pro hosty ovšem velice jednoduchá záležitost! Po levé straně se do útoku dostal mladičký Malgin, který před brankou našel naprosto volného JONATHANA MARCHESSAULTA, jenž se rychlou střelou do odkryté branky dokázal prosadit! Asistence: Denis Malgin a Kyle Rau.
    06:36 Colton SCEVIOUR - 0:2
     
    06:36
    Florida právě vstřelila branku!
    A je tu hned druhá branka v krátkém časovém sledu! COLTON SCEVIOUR se dokázal prosadit podruhé. Šikovný útočník si důrazně počínal na brankovišti, kde ustál souboj a následně zakončil nad beton Petra Mrázka. Asistence: Keith Yandle a Reilly Smith.
    06:09 Colton SCEVIOUR - 0:1
     
    06:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Vincent Trocheck našel přihrávkou z levé strany před brankou naprosto volného COLTONA SCEVIOURA, jenž v brankovišti jen nastavil hokejku! Puk skončil za zády bezmocného Mrázka. Asistence: Vincent Trocheck a Jason Demers.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. D. Larkin (Br. Smith, Nielsen), 51. Br. Smith (Nielsen, Sheahan) – 7. Sceviour (Trocheck, Demers), 7. Sceviour (Yandle, R. Smith), 18. Marchessault (Malgin, Rau), 26. Trocheck (Sceviour, Petrovic), 37. Sceviour (Demers)


    Detroit Red Wings: Mrázek (26. Howard) – Green, DeKeyser, Ouellet, Br. Smith, Marčenko, Ericsson – Abdelkader, Zetterberg, Tatar – D. Larkin, Nielsen, Nyquist – Sheahan, Helm, Athanasiou – Ott, Glendening, D. Miller.
    Florida Panthers: Reimer – Demers, Yandle, Matheson, Ekblad, Pysyk, Petrovic – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Sceviour – Harper, Malgin, McCann – Rau, McKegg, MacKenzie.

    Rozhodčí: Brenk, Hebert – Grandt, Heyer.

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri