Montreal – Toronto 2:1 (kon.) | Detroit – Boston 0:1 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 4:5 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 1:0 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Vancouver – Washington 2:5 (kon.) | San Jose – Nashville 4:1 (kon.)
Winnipeg – Buffalo 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:4 (kon.) | Detroit – Florida 2:5 (kon.)
NY Islanders – Toronto 5:1 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
2:5 (0:3, 1:2, 1:0)
Florida Panthers
Neděle 30.10.2016, 22:05 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Obrovskou šanci nyní spálil Andreas Athanasiou! K němu se dostal odražený kotouč, který mohl posílat do odkryté branky. Tu ale netrefil!
     
    55:53
    Domácímu celku nezbylo nic jiného, než odvolat Jimmyho Howarda. Vidíme tedy přesilovou hru šesti hráčů proti čtyřem!
     
    55:53
    Velký tlak domácího celku je ukončen poté, co se faulem provinil hostující Aaron Ekblad. Ten si odsedí dvě minuty za držení.
    50:03 Brendan SMITH - 2:5
     
    50:03
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní to domácímu celku již vyšlo, a tak je sníženo! Frans Nielsen si zajel za branku, odkud následně přihrával na přední tyčku. Z této pozice zakončoval BRENDAN SMITH, který v pokleku tvrdou střelou skóroval! Asistence: Frans Nielsen a Riley Sheahan.
     
    48:22
    Colton Sceviour bude vyloučen. K hattricku Gordieho Howea mu chybí jen bitka. Hattrickový střelec je potrestán za útočný faul.
     
    42:09
    Hostům se povedlo vybojovat přesilovou hru. Darren Helm zahrál vysokou holí a za tento zákrok dostává čtyřminutový trest.
    36:25 Colton SCEVIOUR - 1:5
     
    36:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Detroit pokazil zakončení, když jeden z hráčů netrefil odkrytou branku. Následoval útok Floridy. COLTON SCEVIOUR se dostal po levé straně do zakončení, kde předával kotouč před branku. Tam byl puk zablokován a zůstal před brankou. Sceviour se tak dostal do brankoviště a střelou do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick! Asistence: Jason Demers.
     
    34:31
    Domácí celek si vyzkouší přesilovou hru. Aaron Ekblad míří na trestnou lavici za zákrok za brankou Jamese Reimera.
     
    34:06
    Další parádní zákrok Jimmyho Howarda! Přihrávka z levé strany se dostala na pravou, odkud hosté zakončovali. Dnes dvojka Red Wings ovšem udělala skvělý zákrok.
     
    31:27
    Delší dobu se bojovalo za brankou domácího brankáře. Nakonec se ovšem k puku dostali hosté, jenž celou tuto akci zakončili střelou. Ekbaldovi se ovšem brankáře překonat nepovedlo!
     
    30:54
    A po snažení hostujícího celku přichází také další přesilová hra. Na lavici hanby usedá Mike Green, jenž krosčekoval jednoho z hostů při jeho útočném snažení.
     
    28:49
    Ve výtečné šanci se zjevil Denis Malgin. Ten se po přihrávce od McCanna dostal ke kotouči a byl sám před Howardem. Toho ale střelou z otočky nedokázal překonat!
     
    26:44
    Šance i na straně druhé. Po střele od modré čáry se k dorážce dostal obránce Alex Marčenko, kterému se ale z úhlu nepovedlo překonat Jamese Reimera!
     
    25:49
    Hodně těžká premiéra pro Jimmyho Howarda v brance. Proti němu se rozjel Vincent Trocheck, který jej střelou z pravé strany nedokázal překonat!
     
    25:02
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Petr Mrázek, přichází Jimmy Howard.
    25:02 Vincent TROCHECK - 1:4
     
    25:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Vše začalo u Dylana Larkina, kterému se nepovedlo ideálně přihrát. Následoval tak útok Floridy, který byl zakončen střelou z mezikruží. VINCENTU TROCHECKOVI se i o vyrážečku Petra Mrázka povedlo přidat čtvrtou branku. Asistence: Colton Sceviour a Alex Petrovic.
     
    23:16
    Florida se mohla dostat zpátky do tříbrankového vedení, kdyby jeden z hráčů trefil prázdnou branku! Keith Yandle našel tohoto hráče u pravé tyčky, kde měl naprosto prázdnou branku. Tu ale netrefil!
    22:36 Dylan LARKIN - 1:3
     
    22:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Aktivita pokračovala a zakončena byla na konci přesilové hry. DYLAN LARKIN dostal kotouč na pravý kruh, odkud se mu rychlou střelou do protipohybu brankáře povedlo překonat bezmocně natahujícího Reimera! Asistence: Brendan Smith a Frans Nielsen.
     
    21:52
    Hodně drze se před branku prodral Dylan Larkin. Mladý útočník Red Wings proletěl před branku po levé straně, kde se mu ale bekhendem nepovedlo trefit branku!
     
    20:56
    První přesilovka v této třetině čeká na Detroit. Keith Yandle vyhodil kotouč mimo ledovou plochu, a tak přichází trest,
    17:09 Jonathan MARCHESSAULT - 0:3
     
    17:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Využívání šancí je pro hosty ovšem velice jednoduchá záležitost! Po levé straně se do útoku dostal mladičký Malgin, který před brankou našel naprosto volného JONATHANA MARCHESSAULTA, jenž se rychlou střelou do odkryté branky dokázal prosadit! Asistence: Denis Malgin a Kyle Rau.
     
    06:59
    Přesilovku si zahraje také domácí celek. Za nedovolené bránění je potrestán obránce. Povede se domácímu celku snížit na rozdíl jediné branky?
    06:36 Colton SCEVIOUR - 0:2
     
    06:36
    Florida právě vstřelila branku!
    A je tu hned druhá branka v krátkém časovém sledu! COLTON SCEVIOUR se dokázal prosadit podruhé. Šikovný útočník si důrazně počínal na brankovišti, kde ustál souboj a následně zakončil nad beton Petra Mrázka. Asistence: Keith Yandle a Reilly Smith.
    06:09 Colton SCEVIOUR - 0:1
     
    06:09
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost! Vincent Trocheck našel přihrávkou z levé strany před brankou naprosto volného COLTONA SCEVIOURA, jenž v brankovišti jen nastavil hokejku! Puk skončil za zády bezmocného Mrázka. Asistence: Vincent Trocheck a Jason Demers.
     
    05:57
    Nyní si ale hosté mohou zakombinovat. Alex Marčenko míří na trestnou lavici za zákrok na útočícího hráče. Toho před brankou zahákoval.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. D. Larkin (Br. Smith, Nielsen), 51. Br. Smith (Nielsen, Sheahan) – 7. Sceviour (Trocheck, Demers), 7. Sceviour (Yandle, R. Smith), 18. Marchessault (Malgin, Rau), 26. Trocheck (Sceviour, Petrovic), 37. Sceviour (Demers)


    Detroit Red Wings: Mrázek (26. Howard) – Green, DeKeyser, Ouellet, Br. Smith, Marčenko, Ericsson – Abdelkader, Zetterberg, Tatar – D. Larkin, Nielsen, Nyquist – Sheahan, Helm, Athanasiou – Ott, Glendening, D. Miller.
    Florida Panthers: Reimer – Demers, Yandle, Matheson, Ekblad, Pysyk, Petrovic – Jágr, Barkov, Marchessault – R. Smith, Trocheck, Sceviour – Harper, Malgin, McCann – Rau, McKegg, MacKenzie.

    Rozhodčí: Brenk, Hebert – Grandt, Heyer.

    Diváci: 20 027
    bahis siteleri