Midtjylland – Kodaň 1:3 (kon.)
konec
FC Midtjylland
1:3 (0:2)
FC Kodaň
Neděle 30.10.2016, 18:00 • MCH Arena, Herning • Dánská Superligaen
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, vítám Vás u dánského fotbalového svátku! Proti sobě stanou v MCH Areně v Herningu dva poslední mistři této severské země, kteří i letos okupují přední příčky tabulky – v souboji Midtjyllandu s Kodaní totiž půjde o souboj třetího s prvním.
     
    Domácí FC Midtjylland je na tom letos zatím, co se týče výkonů i výsledků, celkem uspokojivě – ovšem jak hráči, tak trenér Thorup, by asi chtěli, aby to bylo lepší.

    Když se na to podíváme čistě statistickýma očima, tak se Midtjylland nachází ne třetím místě tabulky se ziskem 26 bodů ze 14 zápasů a pyšní se výrazně kladným skóre 30:15. Jinak se ale zatím sezóna nese spíše ve znamení hledání sebe sama a zabudovávání nových tváří do týmu.

    Z tohoto dánského celku před sezónou (nebo na jejím samém začátku) odešlo hned několik hráčů, kteří se dali považovat za významné – tím hlavním byl zcela jistě Pione Sisto. Toho měl do jisté míry nahradit Václav Kadlec, jenže ten se hodně trápil a navíc rozhodně neodevzdával svému týmu maximum, takže byli v Dánsku rádi, že ho dokázali za pořádný balík peněz prodat zpátky do Sparty – kde mimochodem také moc nezáří. Další snaha o nahrazení Sista ale byla už o poznání úspěšnější, protože přišel z Gentu mladý Nor Gustav Wikheim, který malé městečko ve středu Dánska doslova a do písmene uhranul! V dosavadních třech zápasech, kdy hrál od začátku, dokázal vstřelit dvě branky a na jednu nahrát.

    Z dalších posil, které hrají významnější roli v týmu, by se určitě vyplatilo jmenovat slavného van der Vaarta, Jonase Borringa nebo Markuse Halstiho.

    Z posledních pěti duelů se podařilo celku okolo českého obránce Filipa Nováka vydolovat deset bodů. Nejprve Midtjylland remizoval právě díky trefě reprezentačního beka 1:1 v Aarhusu, poté doma přestřílel 5:2 Horsens, následovala prohra s Lyngby 1:0, aby následně přišly výhry nad Aalborgem 2:0 a pondělní 3:1 v Esbjergu.
     
    Hostující FC Kodaň, tedy zatím neohrožený vládce letošní Superligy, který stále marně čeká na svého přemožitele v rámci Dánska.

    V tabulce se tak celkem logicky nachází na prvním místě se ziskem 32 bodů za 14 zápasů a suverénním skóre 30:6, které nasvědčuje, že obrana celku z hlavního města je opravdu famózní.

    Nutno říci, že Kodani asi prospělo letní přestupové období daleko více, než právě jejímu soupeři. Odešel sice osvědčený šutér Jorgensen, ale nahradil ho talentovaný Pavlović, který sice nepálí v každém zápase ostrými, ale útočný trojzubec Cornelius-Pavlović-Santander je nebezpečný pro každého. Dále navíc přišli Ján Greguš z Jablonce a Rasmus Falk z Odense – ten je asi největší posilou, protože právě on je tím rozdílovým mužem, který dost často strhává zápasy na svoji stranu. S takřka neomylným Robinem Olsenem v bráně a hráči jako Verbić nebo Kusk na křídlech se jeví Kodaň jako hodně těžký oříšek k rozlousknutí.

    Z posledních pěti zápasů má úřadující mistr 11 bodů – nejprve si odvezl pouze bod z Randers za remízu 2:2, následně si ale poradil doma s Aarhusem 2:0. Následovala další ztráta po remíze ve Viborgu 0:0, ale Kodani spravily chuť výhry 2:0 nad Silkeborgem a 3:0 z Odense.
     
    Nejlepší střelci

    FC Midtjylland
    1. Jakob Poulsen – 5 gólů
    2. Mikkel Duelund – 4 góly
    3. Filip Novák – 3 góly
    4. Paul Onuachu – 3 góly
    5. Gustav Wikheim – 2 góly

    FC Kodaň
    1. Benjamin Verbić – 4 góly
    2. Andreas Cornelius – 4 góly
    3. Thomas Delaney – 4 góly
    4. Kasper Kusk – 4 góly
    5. Federico Santander – 3 góly
     
    Poslední zápasy

    Odense – FC Kodaň 0:3 (40. Verbić, 47. Tingager vl. a 77. Delaney)

    Esbjerg fB – FC Midtjylland 1:3 (24. Mabil – 26. Borring, 62. Poulsen a 64. Duelund)
     
    Poslední vzájemný zápas

    13. srpna 2016
    FC Kodaň – FC Midtjylland 3:1 (0:1)
    65. Johansson, 72. Dahlin vl. a 88. Toutouh – 24. Poulsen
     
    Klíčové souboje

    Jakob Poulsen vs. Thomas Delaney
    Oba dva zcela rozdílní hráči, ale oba dva naprosto esenciální pro svoje celky. Domácí Poulsen je klasický tvůrce hry, který operuje pouze ve středu pole, rozehrává všechny standardky a chodí přes něj většina akcí, hostující kapitán Delaney je pak typickým příkladem moderního box-to-box záložníka. Má tvrdou ránu z dálky, umí jeden na jednoho, ale i parádně nahrát – i proto tak v zimě putuje do Brém, ovšem v tomto zápase bude svému celku ještě plně k dispozici. A to může rozhodnout.

    Gustav Wikheim vs. Kasper Kusk
    Oba rychlí a techničtí mladí hráči, kteří jsou pro své týmy opravdu důležití. Domácí Wikheim zatím velice dobře zalepil díru po Sistovi, je pořád vidět, má velice krátké vedení míče a je skvělý do kombinace – to Kusk je spíše tahovým hráčem, který se dere do zakončení, má výtečnou ránu ze střední vzdálenosti, ale oba mají shodnou i jednu negativní vlastnost. Nechají se velice snadno zdeptat organizovanou obranou – Wikheimovi to bylo osudné při prohře s Lyngby, Kuskovi pak třeba při bezgólové remíze ve Viborgu.
     
    Předpokládané sestavy:

    Midtjylland
    Dahlin (Andersen) – Nissen Kristensen, Banggaard, Hansen, Novák – Romer – Hassan, Poulsen, van der Vaart, Wikheim – Pušić

    Kodaň
    Olsen – Ankersen, Jorgensen, Johansson, Augustinsson – Kusk, Delaney, Kvist, Verbić (Falk) – Santander, Cornelius
     
    Ještě by se hodilo připomenout, že dánská liga se hraje od letoška zcela jiným stylem – 14 týmů bude hrát dvakrát každý s každým, aby se následně tabulka rozdělila na dvě části. Prvních šest týmů bude hrát proti sobě ve skupině o titul, kdežto posledních osm si mezi sebou rozdělí dvě sestupová místa.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Midtjylland: Dahlin – Nissen Kristensen, Hansen, Banggaard Jensen, Novák – Rømer – Hassan, Poulsen (C), van der Vaart, Borring – Onuachu
    Náhradníci: M. Andersen – Riis, Halsti, Olsson, David, Duelund, Pušić

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Zanka Jørogensen, Johansson, Augustinsson – Falk, Kvist, Delaney (C), Verbič – Santander, Cornelius
    Náhradníci: S. Andersen – Høgli, Greguš, Kusk, Pavlović, Toutouh, Okore

    Rozhodčí: Anders Poulsen – Henrik Sønderby, Niels Høg.
     
    Vinou zranění se nám bohužel nepředstaví Gustav Wikheim, nad jehož absencí do poslední chvíle visel otazník. Na druhé straně vinou nemoci začne pouze na lavičce mladík Kasper Kusk.
     
    Hráči už jsou nastoupeni na svých pozicích, v Herningu vládne chladný podzimní večer a jsou tu ideální fotbalové podmínky, protože i trávník je skvěle připravený.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jako první táhli útok domácí hráči, přes klubko protihráčů se snažil dostat Onuachu, který byl nakonec faulovaný Kvistem. Na druhé straně to zkusil Rasmus Falk, ale Hansen jeho pas do vápna zastavil.
     
    2
    Tak toto mohla být první komplikace pro domácí! K hodně nepovedenému a vysokému centru se dostal Santander, ale Dahlin si ho nepohlídal a míč mu vypadl – naštěstí pro něj tu byl pohotové Nissen Kristensen, který míč odpálil do bezpečí.
     
    3
    A pravě mladík Rasmus Nissen Kristensen je ošetřován za čárou, protože to od jednoho z protihráčů schytal loktem do obličeje a teče mu krev.
     
    3
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo opravdu hodně rychlé! K centru se dostal Thomas Delaney, míč dokázal odvrátit Rømer, ovšem pouze proti hlavě FEDERICA SANTANDERA, který prudkou hlavičkou a zadní tyč nedal Dahlinovi šanci!
    3. Federico SANTANDER - 0:1
     
    4
    Na druhé straně se ve vápně dostal k hlavičce ze záklonu Onuachu, míč trefil Kvista asi do ruky, ale měl ji u těla, takže se penalta nepíská.
     
    5
    Domácí kouč Jess Thorup burcuje své svěřence, protože to zatím od nich není dobré a rozhodně se zápas nevyvíjí podle jejich představ.
     
    7
    K další akci se dostali hosté, tentokrát ale kapitánovi Delaneymu ten centr tolik nesedl, takže jen neškodně prolétl celým vápnem.
     
    8
    Nissen Kristensen je konečně zpět na hrací ploše, krvácení bylo zastaveno a snad to nebude mít na jeho výkon vliv.
     
    9
    Midtjylland je v posledních minutách o něco málo lepším týmem a teď měl dobrou možnost – ke střele se dostal Hassan, jeho zablokovaný pokus se dostal až k Onuachovi, ten byl ale nachytán v ofsajdu.
     
    10
    Hra se přelévá ze strany na stranu a teď jsou zase vepředu hosté, kteří díky bloku ze strany Nissena Kristensena vybojovali rohový kop.
     
    10
    A z následného rohu tu byla velká šance! Po hlavičce Corneliuse míč propadl před Dahlina až k Zankovi, ten ale v pádu poslal oblouček pouze na horní síť brány domácího celku!
     
    11
    Výtečný centr poslal do vápna Kodaně český bek Filip Novák, ale Onuachu ho netrefil čistě a míč tak odskočil mimo Olsenovu bránu!
     
    12
    Kodaň se teď nastěhovala před vápno domácích, ale ti se ubránili a díky zákroku Hassana míč odkopli až k Olsenovi.
     
    13
    Robin Olsen teď míč velice dobře nakopl dopředu, ten nakonec propadl až ke Corneliovi, který ovšem pouze vytloukl bloky v podobě Hansena.
     
    14
    Následný roh nebyl kopnutý úplně dobře a do kontru pádil Jonas Borring, ovšem celou akci zbrzdil pasem dozadu a následný centr odvrátil Zanka.
     
    15
    A další nákop domácího celku dopadl podobně úspěšně, protože Poulsen svůj dlouhý míč nasměroval pouze kamsi za bránu Kodaně.
     
    16
    Hassan to teď v zárodku kontru provedl parádně, nasadil jesle Kvistovi, ale jeho pasu na rozběhnutého van der Vaarta přesný nebyl.
     
    17
    Hassan táhl i další akci, po jeho pasu pouštěl míč Poulsen proti noze van der Vaartovi, ovšem jeho přízemní pokus prosvištěl pouze asi pět metrů mimo Olsenovy brány!
     
    18
    Na zemi skončil Rasmus Falk, který tak pro svůj celek vybojoval další přímák.
     
    19
    Do další velké šance se dostal zatím jediný střelec zápasu Santander, ovšem jeho rána z první po Delayneho akci skončila vedle!
     
    20
    Tak už to vypadalo, že domácí celek srovnal běh zápasu, ale není to tak! Parádní centr poslal za obranu van der Vaart a naběhl si na něj Jonas Borring, který poslal hlavou míč hlavou do sítě, ale sudí signalizovali ofsajd. Opakovaný záběr ukázal, že zcela chybně, protože v ofsajdu byl pouze Novák, který vůbec nehrál!
    20. Chybně neuznaná branka domácích.
     
    22
    Midtjylland se tak musí snažit dál a je více na míči, ovšem je pro něj velice těžké se dostat za velice dobře organizovanou obranu hostů.
     
    23
    Kodaň se naproti tomu v posledních minutách dopředu moc nedostává a celek z Herningu ji drží na uzdě, až teď vybojoval Cornelius na Kianu Hansenovi rohový kop.
     
    25
    Na sudího Poulsena se teď hodně píská, protože pustil několik hodně sporných zákroků na domácí hráče, kteří ale přesto míč udrželi a nakonec si vymodlil faul van der Vaart. Delaney do něj ale vletěl zezadu a tady to asi chtělo žluté napomenutí.
     
    26
    Centr z přímáku se ale Jakobu Poulsenovi nepovedl a míč doplachtil až do náruče brankáře Olsena.
     
    27
    Kodaň nikam nežene a teď jí trvalo vhodit aut skoro minutu, je jasné, že pokud tento stav vydrží do pauzy, hosté se zlobit nebudou.
     
    28
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto je velká komplikace pro domácí ekipu, která ztrácí už dvě branky! Do vápna vnikl jako tank Cornelius, který nacentroval na zadní tyč na FEDERICA SANTANDERA, jenž do souboje vletěl opravdu nebojácně a za cenu vlastního zranění propálil Dahlina!
    28. Federico SANTANDER - 0:2
     
    30
    Toto je opravdu šok pro osazenstvo herningské MCH Areny, která takový průběh zcela jistě nečekala.
     
    31
    Domácí van der Vaart byl celkem jasně stažen před vápnem hostujícího celku, ale Anders Poulsen pouze rozpažil. Následně byl nejspíše faulován i Poulsen, ale reakce byla stejná. Logickým důsledkem je to, že pískot nabírá stále větší intenzity.
     
    32
    Když označím výkon rozhodcovského tria za hodně kontroverzní, tak budu ještě hodně milý, jsem si celkem jistý, že v kabině domácích budou v poločase padat tvrdší slova.
     
    33
    Nutno říci, že tento podivuhodný výkon je oboustranný. Teď byl ve vápně trochu nešikovně Hansenem podražen Falk, ale pokutový kop se také nepíská.
     
    34
    Midtjylland je teď opravdu hodně frustrovaný, na jeho výkonu je to znát a vypadá to, že cesta za body bude dnes hodně těžká.
     
    36
    Vypadá to, že Kodaň už chce hlavně dohrát poločas bez většího vzrušení, teď drží míč za pískotu domácího publika.
     
    37
    Van der Vaart je v těch reakcích zatím rozhodně nejvzteklejší a teď si ho kvůli tomu zavolal "na kobereček" sudí Poulsen, zatím je to pouze s domluvou.
     
    39
    Celek z hlavního města v pohodě drží míč a nedopouští žádné komplikace, domácí se zatím více soustředí na výkon sudího, než na ten svůj – a nutno říci, že ten dnes taky za mnoho nestojí.
     
    41
    Na hřišti se toho teď mnoho neděje, Midtjylland má problémy s přechodem do útoku, který kazí velké množství nepřesností, hosté se pak do útoku nederou.
     
    42
    Teď se dostal ke střele z hodně velké dálky Verbič, ale ani tento křídelník hostů nebyl přesný, pálil pouze vysoko nad.
     
    43
    Jess Thorup si může ze svého vymezeného prostoru doslova "vyřvat" hlasivky, protože to, co teď Onuachu zazdil, to bylo neuvěřitelné! Po špatném pasu hostující obrany šel nigérijský útočník sám na Olsena, jenže ho svoji nepříliš umístěnou ránou pouze nechal vyniknout!
    43. Onuachu v tutovce selhal!
     
    45
    Tak prvním mužem, který vidí žlutou kartu, je zcela po zásluze hodně tvrdě hrající Thomas Delaney. Hostující kapitán teď přijel do souboje s Borringem pozdě a skluzem, takže tady bylo rozhodnutí jasné.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Sudí Anders Poulsen nenastavil ani minutu nad rámec základní hrací doby prvního poločasu a do kabin se tak jde za stavu 0:2, který tak úplně nereflektuje to, co se dělo na hřišti. Zatím se hraje celkem vyrovnaný fotbal, jenže domácí dvakrát nepohlídali hlavičkujícího Santandera, za stavu 0:1 jim nebyl uznán zcela regulérní Borringův gól, ale především velké šance sami zahazovali. Kouč Thorup bude muset něco zásadně změnit, pokud dnes chce brát body!
     
    Hráči už jsou zpět na hrací ploše, za chvíli se začne – a vypadá to, že beze změn.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Augustinsson vhazoval aut, ale ten přelétl všechny spoluhráče a skončil až u Dahlina. Ten se snažil poslat míč daleko dopředu, ale Novák měl co dělat, aby ho vůbec stihl na hrací ploše.
     
    47
    Tak dalším napomínaným mužem je William Kvist – hostující defenzivní záložník totiž zezadu podrazil Borringa.
     
    48
    Na Poulsenův centrovaný míč se natahoval co to šlo Onuachu, ale ani to nestačilo a celou akci řešil Olsen.
     
    49
    Teď byl v ofsajdu přistižen Cornelius, takže je akce hostů také přerušena – Midtjylland má stále přes čtyřicet minut na to, aby se zápasem něco udělal.
     
    50
    Teď to domácí ekipa zkusil vzduchem, do něj se pověsil Jonas Borring, ale jeho pas zpět do vápna nikoho nenašel.
     
    51
    Zanka složil kousek před vápnem Onuachua, takže je tu standardní situace ve výtečně pozici na přímé ohrožení branky – bude zakončovat Poulsen nebo van der Vaart?
     
    52
    Nakonec poslal míč skrz zeď na bránu Jakob Poulsen, jenže trefil ke svému neštěstí pouze prostředek brány, kde stál připravený Olsen.
     
    54
    K hodně nebezpečné střele z dálky se dostal Hassan, jenže jeho rána nakonec prosvištěla pouze kousek vedle Olsenovy tyče!
     
    55
    Hosté poprvé střídají, na hřišti skončil Benjamin Verbič, kterého nahradí další křídelník, Youssef Toutouh.
     
    57
    Hra je teď hodně rozháraná, což vyhovuje hostům, kteří ji kouskují, co to jde a rozhodně nikam nespěchají.
     
    58
    Teď se poprvé dnes dostal do akce Toutouh, kterému se ale moc nepovedlo zpracování a tak se k míči dostal celkem zadarmo Banggaard Jensen.
     
    60
    Kodaň zatím nemá žádné problémy s bráněním, naopak se dostává do velkého počtu protiútoků – ovšem ani jeden z nich zatím nedotáhla do zdárného konce.
     
    61
    Za domácí se na hřiště asi velice brzy podívá Martin Pušić, rakouský forvard se totiž s společně se Švédem Olssonem rozcvičuje nejaktivněji.
     
    62
    Hodně tvrdě hrál Zanka proti Rømerovi, který skončil na zemi a bude se asi střídat.
     
    63
    A je to hned dvojnásobná změna, ovšem Martin Pušić prozatím zůstává mezi náhradníky. Na hřišti dnes skončili van der Vaart a Borring, nahradí je Duelund a Olsson.
     
    64
    Ale Midtjylland je ve druhé půli zatím opravdu hodně zakřiknutý a hledá se, na návrat do zápasu to opravdu moc nevypadá.
     
    66
    Ani další přímák domácím nepomohl, centr byl sice dobrý, ale nejvýše vystoupal jeden z hostů a míč poslal daleko pryč.
     
    67
    Do velké šance se opět dostali domácí! Na zadní tyči hlavičkoval hodně tvrdě Duelund, ale nakonec bránu o asi půl metr minul!
     
    68
    Hostující celek dnes podruhé střídá, ze hřiště odchází celkem nevýrazný Rasmus Falk, kterého nahradí Kasper Kusk.
     
    69
    Olsson se snažil něco udělat s nepříznivým vývojem zápasu a po jeho akci na zemi skončil Duelund, ale ani tentokrát se žádný faul nepíská.
     
    71
    Do konce zápasu zbývá i s nastavením něco kolem dvaceti minut a hosté zatím v pohodě kontrolují průběh zápasu, zato Midtjylland se vůbec nemůže dostat do hry.
     
    73
    Tempo zápasu trochu opadlo, domácí se marně probíjejí přes zahuštěný střed pole, hosté pak nic nevymýšlejí a spoléhají se na dlouhé nákopy na duo Cornelius-Santander.
     
    74
    Teď delší dobu drží míč kodaňský celek, který nikam nespěchá, jenom se snaží šetřit čas a to se mu daří na výbornou.
     
    75
    Tak až teď se Martin Pušić dostal, jako další čistokrevný forvard na hrací ploše nahradí Rømera.
     
    77
    Obraz hry tento příchod ale zatím nezměnil, Kodaň stále v pohodě kontroluje zápas a vypadá to, že v tomto šlágru bude brát tři body.
     
    78
    Domácí měli rohový kop, který spěchal zahrát Poulsen, ale celé se to bude opakovat po nějaké mele ve vápně Kodaně.
     
    79
    Po nacvičeném signálu se dostal ke střele z dálky Mikkel Duelund, jeho tvrdý pokus ale dokázal ze vzduchu celkem v pohodě sebrat Robin Olsen.
     
    80
    Ze hřiště odejde střelec obou dvou dosavadních branek Federico Santander, nahradí ho Andrija Pavlović.
     
    82
    Hosté hru hodně natahují, vypadá to, že se budou snažit to tak dělat až do konce zápasu a svého soka tím tak nepustit do žádného tlaku.
     
    83
    Rasmus Nissen Kristensen teď měl co dělat, aby míč odpálil včas do bezpečí před Corneliusem, ovšem nakonec se mu to povedlo. To ale jeho týmu moc nepomohlo, protože tím přišel o další cenné vteřiny.
     
    85
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto už je snad opravdu až moc kruté, protože hosté střílejí z kontru i další branku! Toutouh táhl protiútok a parádním pasem pod sebe uvolnil ANDREASE CORNELIUSE, jenž se s ničím nemazal a naprosto nekompromisní bombou pod břevno propálil Johana Dahlina!
    85. Andreas CORNELIUS - 0:3
     
    86
    A i další minuty patří hostům, ti mají rohový kop a pokusí se svoje vedení ještě navýšit, domácí už nemají o co hrát.
     
    87
    I teď tu byl další útok před bránou Dahlina, ovšem centr od Kuska přesný nebyl a Hansen ho zvládl poslat pryč.
     
    88
    Domácí ještě budou mít jeden nebezpečný přímák, ze kterého mohou alespoň korigovat konečný výsledek zápasu.
     
    90
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak je tu alespoň čestná trefa pro Midtjylland! K exekuci přímého kopu se možná trochu překvapivě postavil MARTIN PUŠIĆ, dal si pořádný rozběh a parádní ranou k bližší tyči sebral Olsenovi čisté konto!
    90. Martin PUŠIĆ - 1:3
     
    90+1
    Nastaveny nad rámec základní hrací doby jsou tři minuty, tak uvidíme, jestli se domácí ještě dostanou k nějakému zázračnému tlaku.
     
    90+2
    Po tvrdém střetu s Mikkelem Duelundem ve vápně Kodaně zůstal na zemi Robin Olsen, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    90+3
    Na konci nastaveného času se ještě jednou dostal do ofsajdu Paul Onuachu a vypadá to, že to bylo to poslední, co se v dnešním zápase událo.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tak za sebou máme závěrečný hvizd sudího, který nám oznámil, že dnešní šlágr dánské ligy je u konce a vítěz je jasný – je jím FC Kodaň! Ta ve druhém poločase celkem v pohodě vzdorovala platonickému tlaku domácího celku, který se do žádné větší šance nebyl schopen dostat a na konci navíc přidal pěknou třetí branku Cornelius. Následně sice odpověděl Pušić svým přímým kopem, ovšem to na body dnes bylo zkrátka málo a rozdíl mezi těmito dvěma celky se navýšil na devět bodů, což je opravdu hodně. Kdežto domácí tak asi odpadli z boje o titul, hosté získali na první příčce luxusní náskok.

    Ode mne je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám příjemný zbytek nedělního večera. (19:56:12)

    Ondřej Hradecký

    Branky: 90. Pušić – 3. Santander, 28. Santander, 85. Cornelius

    Karty:   45. Delaney (KOD), 47. Kvist (KOD)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:15.
    FC Midtjylland: Dahlin – Nissen Kristensen, Hansen, Banggaard Jensen, Novák – Rømer (75. Pušić) – Hassan, Poulsen (C), van der Vaart (63. Olsson), Borring (63. Duelund) – Onuachu
    Náhradníci: M. Andersen – Riis, Halsti, Olsson, David, Duelund, Pušić

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Zanka Jørgensen, Johansson, Augustinsson – Falk (68. Kusk), Kvist, Delaney (C), Verbič (55. Toutouh) – Santander (80. Pavlović), Cornelius
    Náhradníci: S. Andersen – Høgli, Greguš, Kusk, Pavlović, Toutouh, Okore

    Rozhodčí: Anders Poulsen – Henrik Sønderby, Niels Høg
    bahis siteleri