Midtjylland – Kodaň 1:3 (kon.)
konec
FC Midtjylland
1:3 (0:2)
FC Kodaň
Neděle 30.10.2016, 18:00 • MCH Arena, Herning • Dánská Superligaen
Předzápasové kurzy
    90. Martin PUŠIĆ - 1:3
     
    90
    Midtjylland právě vstřelil branku!
    Tak je tu alespoň čestná trefa pro Midtjylland! K exekuci přímého kopu se možná trochu překvapivě postavil MARTIN PUŠIĆ, dal si pořádný rozběh a parádní ranou k bližší tyči sebral Olsenovi čisté konto!
    85. Andreas CORNELIUS - 0:3
     
    85
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto už je snad opravdu až moc kruté, protože hosté střílejí z kontru i další branku! Toutouh táhl protiútok a parádním pasem pod sebe uvolnil ANDREASE CORNELIUSE, jenž se s ničím nemazal a naprosto nekompromisní bombou pod břevno propálil Johana Dahlina!
     
    80
    Ze hřiště odejde střelec obou dvou dosavadních branek Federico Santander, nahradí ho Andrija Pavlović.
     
    75
    Tak až teď se Martin Pušić dostal, jako další čistokrevný forvard na hrací ploše nahradí Rømera.
     
    68
    Hostující celek dnes podruhé střídá, ze hřiště odchází celkem nevýrazný Rasmus Falk, kterého nahradí Kasper Kusk.
     
    67
    Do velké šance se opět dostali domácí! Na zadní tyči hlavičkoval hodně tvrdě Duelund, ale nakonec bránu o asi půl metr minul!
     
    63
    A je to hned dvojnásobná změna, ovšem Martin Pušić prozatím zůstává mezi náhradníky. Na hřišti dnes skončili van der Vaart a Borring, nahradí je Duelund a Olsson.
     
    55
    Hosté poprvé střídají, na hřišti skončil Benjamin Verbič, kterého nahradí další křídelník, Youssef Toutouh.
     
    54
    K hodně nebezpečné střele z dálky se dostal Hassan, jenže jeho rána nakonec prosvištěla pouze kousek vedle Olsenovy tyče!
     
    51
    Zanka složil kousek před vápnem Onuachua, takže je tu standardní situace ve výtečně pozici na přímé ohrožení branky – bude zakončovat Poulsen nebo van der Vaart?
     
    47
    Tak dalším napomínaným mužem je William Kvist – hostující defenzivní záložník totiž zezadu podrazil Borringa.
     
    45
    Tak prvním mužem, který vidí žlutou kartu, je zcela po zásluze hodně tvrdě hrající Thomas Delaney. Hostující kapitán teď přijel do souboje s Borringem pozdě a skluzem, takže tady bylo rozhodnutí jasné.
    43. Onuachu v tutovce selhal!
     
    43
    Jess Thorup si může ze svého vymezeného prostoru doslova "vyřvat" hlasivky, protože to, co teď Onuachu zazdil, to bylo neuvěřitelné! Po špatném pasu hostující obrany šel nigérijský útočník sám na Olsena, jenže ho svoji nepříliš umístěnou ránou pouze nechal vyniknout!
    28. Federico SANTANDER - 0:2
     
    28
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto je velká komplikace pro domácí ekipu, která ztrácí už dvě branky! Do vápna vnikl jako tank Cornelius, který nacentroval na zadní tyč na FEDERICA SANTANDERA, jenž do souboje vletěl opravdu nebojácně a za cenu vlastního zranění propálil Dahlina!
    20. Chybně neuznaná branka domácích.
     
    20
    Tak už to vypadalo, že domácí celek srovnal běh zápasu, ale není to tak! Parádní centr poslal za obranu van der Vaart a naběhl si na něj Jonas Borring, který poslal hlavou míč hlavou do sítě, ale sudí signalizovali ofsajd. Opakovaný záběr ukázal, že zcela chybně, protože v ofsajdu byl pouze Novák, který vůbec nehrál!
     
    19
    Do další velké šance se dostal zatím jediný střelec zápasu Santander, ovšem jeho rána z první po Delayneho akci skončila vedle!
     
    10
    A z následného rohu tu byla velká šance! Po hlavičce Corneliuse míč propadl před Dahlina až k Zankovi, ten ale v pádu poslal oblouček pouze na horní síť brány domácího celku!
    3. Federico SANTANDER - 0:1
     
    3
    Kodaň právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo opravdu hodně rychlé! K centru se dostal Thomas Delaney, míč dokázal odvrátit Rømer, ovšem pouze proti hlavě FEDERICA SANTANDERA, který prudkou hlavičkou a zadní tyč nedal Dahlinovi šanci!

    Ondřej Hradecký

    Branky: 90. Pušić – 3. Santander, 28. Santander, 85. Cornelius

    Karty:   45. Delaney (KOD), 47. Kvist (KOD)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 12:15.
    FC Midtjylland: Dahlin – Nissen Kristensen, Hansen, Banggaard Jensen, Novák – Rømer (75. Pušić) – Hassan, Poulsen (C), van der Vaart (63. Olsson), Borring (63. Duelund) – Onuachu
    Náhradníci: M. Andersen – Riis, Halsti, Olsson, David, Duelund, Pušić

    FC Kodaň: Olsen – Ankersen, Zanka Jørgensen, Johansson, Augustinsson – Falk (68. Kusk), Kvist, Delaney (C), Verbič (55. Toutouh) – Santander (80. Pavlović), Cornelius
    Náhradníci: S. Andersen – Høgli, Greguš, Kusk, Pavlović, Toutouh, Okore

    Rozhodčí: Anders Poulsen – Henrik Sønderby, Niels Høg
    bahis siteleri