NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
New York Rangers
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
St. Louis Blues
Středa 02.11.2016, 00:10 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:17 Kevin HAYES - 5:0
     
    38:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Rangers se dostali do přečíslení tří proti jednomu. Jimmy Vesey ne zrovna ideální přihrávkou našel J. T. Millera, který ještě dokázal přesunout hru na KEVINA HAYESE, který zakončil nekompromisně! Asistence: J. T. Miller a Jimmy Vesey.
    32:55 Mats ZUCCARELLO - 4:0
     
    32:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hráči pokračují v gólovém představení! Po zámku v útočném pásmu vypálil z vrcholu levého kruhu Mika Zibanejad, Allen puk vyrazil jen před sebe, kde Chris Kreider ještě předložil kotouč do zcela prázdné branky pro MATSE ZUCCARELLA! Asistence: Chris Kreider a Mika Zibanejad.
    26:18 Rick NASH - 3:0
     
    26:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku! Po chybě v rozehrávce sebral puk Jimmy Vesey a předložil jej rozjetému RICKU NASHOVI. Domácí kanonýr ještě z první střely neskóroval, následně ale zpoza branky odrazil puk o Allena a ten si srazil kotouč do branky sám! Asistence: Jimmy Vesey.
    11:11 Jimmy VESEY - 2:0
     
    11:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers rychle utíkají do dvoubrankového vedení! Zkrácenou přesilovou hru využívají domácí perfektní kombinací. Brady Skjei vyslal přihrávku do rohu na Dereka Stepana, který perfektně našel JIMMYHO VESEYHO, jenž zblízka poslal kotouč nad Allenovo rameno! Asistence: Derek Stepan a Brady Skjei.
    09:37 Dan GIRARDI - 1:0
     
    09:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ryan McDonagh udržel útočné pásmo v souboji s Pietrangelem, volný puk odebral Chris Kreider, který nabil DANU GIRARDIMU na tvrdou ránu, která s přispěním teče Tarasenka končí za Allenem! Asistence: Chris Kreider a Ryan McDonagh.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Girardi (Kreider, McDonagh), 12. Vesey (Stepan, Skjei), 27. Rick Nash (Vesey), 33. Zuccarello (Kreider, Zibanejad), 39. K. Hayes (J. T. Miller, Vesey)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, Stepan, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Pirri, Fast.
    St. Louis Blues: Allen (33. C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen, Stastny, Perron – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Jakupov – Jaškin, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – MacPherson, Miller

    Diváci: 18 006 (vyprodáno)
    bahis siteleri