NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
New York Rangers
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
St. Louis Blues
Středa 02.11.2016, 00:10 • Madison Square Garden, New York (kapacita 18006 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:52
    Za faul vysokou holí je vyloučen hostující útočník Nail Jakupov.
     
    54:21
    Další povedená akce domácích Rangers, na jejím konci Pavel Bučněvič! Ruský mladík si našel volný puk a zaměstnal pravý beton Cartera Huttona!
     
    52:02
    Patrik Berglund se dostal k volnému puku v mezikruží a tvrdou ranou jen vyprášil beton Henrika Lundqvista!
     
    50:41
    Po hromadné šarvátce jsou menším trestem za hrubost vzájemně potrestání Nick Holden a Alexander Steen. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    41:01
    Mats Zuccarello našel před brankou volného Chrise Kreidera, který ovšem nedokázal usměrnit kotouč do branky!
     
    40:00
    Po šarvátce po zaznění sirény oznamující konec druhé třetiny dostává menší trest za hrubost obránce hostů Joel Edmundson.
    38:17 Kevin HAYES - 5:0
     
    38:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Rangers se dostali do přečíslení tří proti jednomu. Jimmy Vesey ne zrovna ideální přihrávkou našel J. T. Millera, který ještě dokázal přesunout hru na KEVINA HAYESE, který zakončil nekompromisně! Asistence: J. T. Miller a Jimmy Vesey.
     
    32:55
    Čtvrtá branka znamená už konečnou pro Jaka Allena v dnešním zápase, nahrazuje ho Carter Hutton.
    32:55 Mats ZUCCARELLO - 4:0
     
    32:55
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hráči pokračují v gólovém představení! Po zámku v útočném pásmu vypálil z vrcholu levého kruhu Mika Zibanejad, Allen puk vyrazil jen před sebe, kde Chris Kreider ještě předložil kotouč do zcela prázdné branky pro MATSE ZUCCARELLA! Asistence: Chris Kreider a Mika Zibanejad.
     
    32:06
    Jaden Schwartz schytal hit od Dana Girardiho a následně frustrovaný vletěl zcela zbytečně do Dereka Stepana a inkasuje menší trest za nedovolené bránění.
     
    26:45
    Na druhé straně se po pravé straně dostal do samostatného úniku obránce Colton Parayko, ani on nevyzrál na Henrika Lundqvista s bekhendovým blafákem!
    26:18 Rick NASH - 3:0
     
    26:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku! Po chybě v rozehrávce sebral puk Jimmy Vesey a předložil jej rozjetému RICKU NASHOVI. Domácí kanonýr ještě z první střely neskóroval, následně ale zpoza branky odrazil puk o Allena a ten si srazil kotouč do branky sám! Asistence: Jimmy Vesey.
     
    21:56
    Obrovská šance Rangers! Po odrazu puk od mantinelu nabil Mats Zuccarello před branku Miku Zibanejadovi, který napálil puk zblízka jen do Allena!
     
    19:41
    V závěru prvního dějství ještě jedna obrovská příležitost Rangers! Kevin Hayes uvolnil do samostatného úniku J. T. Millera, kterého ovšem bravurně vychytal Jake Allen!
     
    15:33
    Vyloučení na straně Rangers. Za sekání míří na trestnou lavici Rick Nash.
     
    15:04
    Robby Fabbri se dostal do samostatného úniku, který se snažil zakončit blafákem do bekhendu. Ten se mu i celkem povedl, puk ovšem v cestě do sítě zastavila Lundqvistova lapačka! Parádní zákrok švédského krále v brance Rangers!
     
    14:22
    Vladimir Tarasenko si vytvořil lepší střeleckou pozici, z mezikruží ovšem o malý kousek netrefil prostor mezi třemi tyčemi!
     
    12:26
    Tyč zvoní také na druhé straně za Allenem! Mika Zibanejad napřáhl na levé straně k tvrdě ráně, která se otřela o brankovou konstrukci!
     
    11:45
    Za nedovolené bránění brankáře je po velké šanci hostů vyloučen útočník Jori Lehterä. Rangers tak mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    11:45
    Henrika Lundqvista ochránila nyní branková konstrukce! Po střílené přihrávce Jadena Schwartze sklepl puk do tyče Vladimir Tarasenko, Blues se neprosadili ani z následné dorážky!
    11:11 Jimmy VESEY - 2:0
     
    11:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers rychle utíkají do dvoubrankového vedení! Zkrácenou přesilovou hru využívají domácí perfektní kombinací. Brady Skjei vyslal přihrávku do rohu na Dereka Stepana, který perfektně našel JIMMYHO VESEYHO, jenž zblízka poslal kotouč nad Allenovo rameno! Asistence: Derek Stepan a Brady Skjei.
    09:37 Dan GIRARDI - 1:0
     
    09:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Ryan McDonagh udržel útočné pásmo v souboji s Pietrangelem, volný puk odebral Chris Kreider, který nabil DANU GIRARDIMU na tvrdou ránu, která s přispěním teče Tarasenka končí za Allenem! Asistence: Chris Kreider a Ryan McDonagh.
     
    09:17
    Síly na ledě se vyrovnají. Za faul vysokou holí je vyloučen útočník hostů Patrik Berglund.
     
    08:39
    Přesilovou hru si zahrají také Blues, za hákování míří na trestnou lavici ruský útočník Pavel Bučněvič.
     
    06:05
    Kotouč nyní pomalu projel Allenovým brankovištěm, o zakončení se v předbrankovém prostoru postaral Mika Zibanejad!
     
    03:52
    Rangers si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání, za hákování je vyloučen Jori Lehterä.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Girardi (Kreider, McDonagh), 12. Vesey (Stepan, Skjei), 27. Rick Nash (Vesey), 33. Zuccarello (Kreider, Zibanejad), 39. K. Hayes (J. T. Miller, Vesey)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh (C), Girardi, M. Staal, Holden, Skjei, Klein – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, Stepan, Rick Nash – Grabner, K. Hayes, J. T. Miller – Bučněvič, Pirri, Fast.
    St. Louis Blues: Allen (33. C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Gunnarsson, Shattenkirk, Edmundson, Parayko – Steen, Stastny, Perron – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Fabbri, Berglund, Jakupov – Jaškin, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – MacPherson, Miller

    Diváci: 18 006 (vyprodáno)
    bahis siteleri