NY Rangers – St. Louis 5:0 (kon.) | Columbus – Dallas 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Tampa 1:6 (kon.)
Florida – Boston 1:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 3:2 (po pr.) | Ottawa – Carolina 2:1 (po pr.)
Minnesota – Buffalo 1:2 (kon.) | Winnipeg – Washington 2:3 (kon.) | Chicago – Calgary 5:1 (kon.)
Colorado – Nashville 1:5 (kon.) | Arizona – San Jose 3:2 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
1:2 (0:1, 0:1, 1:0)
Boston Bruins
Středa 02.11.2016, 00:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:16
    Po této Ekbladově střele již vznikla před Raskem pořádná mela, při které se snažil dorážet i Jágr, Carlo se ale vrhl na led a nahrnul puk pod Raska.
     
    56:40
    A Luongo zůstává na lavičce! Panthers tak hrají v šesti proti čtyřem.
     
    56:40
    Harperův hit byl nešťastný v tom, že Krug se dostal po MacKenzieho zásahu na led a moc nescházelo k tomu, aby mu Harper dopadl bruslí za krk, Nimécně, jsou z toho dva pětiminutové tresty – jeden pro Harpera a druhý pro McQuaida za bitku. Druhý jmenovaný navíc dostal ještě dvě minuty za hrubost.
     
    56:40
    Ten se ale vůbec nelíbil Krugovi s McQuaidem a na ledě je z toho hromadná potyčka!
    55:25 Denis MALGIN - 1:2
     
    55:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Nakonec ale domácí dramatizují utkání! Yandle naznačil střelu, místo toho ale přihrál mezi kruhy DENISI MALGINOVI, který lehce zmateného Raska prostřelil u pravé tyče a první gól v NHL si asi nemohl schovat na lepší dobu. Asistence: Keith Yandle, Mark Pysyk.
     
    54:33
    Na druhé straně na pravém křídle skvěle zafungoval Marchand, jemuž sice při kličce Luongo vypíchl kotouč, ten se ale za chvíli odrazil zpět k Marchandovi, jenž z otočky přízemní střelou trefil pravou domácí tyč, od které se puk odrazil do Luongova betonu! Domácí brankář pak již schoval puk před dojíždějícími protihráči a následuje komerční přestávka.
     
    51:22
    Yandle výbornou křižnou přihrávkou našel na pravém křídle Demerse, ten se ale po zpracování lehce vytlačil z úhlu a přemisťující se Rask opět podržel svůj tým! Následuje komerční přestávka, takže Boston si může opět oddechnout.
     
    49:24
    Luongo konečně pozastavuje hru a je velmi rád! Marchand našel od mantinelu výbornou přihrávkou Krejčího, který zpoza obránce vystřelil na Luongovu vyrážečku a za domácím brankářem zazvonila jeho pravá tyč.
     
    49:10
    Luongo vykopl Krugovu střelu levým betonem ke Spoonerovi, jenž vůbec netrefil odkrytou branku!
     
    46:23
    Na 2+2 minuty za vysokou hůl je nakonec vyloučen Kyle Rau.
     
    45:02
    Harper zůstal zcela sám v kruhu pro vhazování, kam přišla McKeggova přihrávka, avšak jeho ostrou ránu si Rask nejprve ztlumil hrudníkem a následně ji nechal spadnout do lapačky!
     
    42:18
    Torey Krug je nakonec vyloučen za nedovolené bránění Malginovi u obranné modré čáry a Panthers tak dostávají šestou dnešní přesilovou hru.
     
    37:35
    Luongo předvedl pravděpodobně svůj nejlepší zákrok v tomto utkání, kdy se přesunul k levé tyči a výborně vychytal Krejčího!
     
    34:54
    Zcela jasným nedovoleným bráněním se provinil proti Barkovovi Brad Marchand a Panthers tak dostávají dnes již pátou přesilovkovou příležitost.
     
    34:32
    Derek MacKenzie s Jimmym Hayesem tak opět jdou ve stejný čas na trestnou lavici. Tentokrát byla jejich vzájemná interakce potrestána pěti minutami.
     
    34:32
    MacKenzie se nakonec dostal na led jako první.
     
    34:32
    U mantinelu se do sebe pustili dva bývalí spoluhráči MacKenzie s Hayesem!
     
    32:28
    Za faul na Beleskeyho a následnou potyčku jsou pak ještě na dvě minuty vyloučeni Derek MacKenzie (sekání) a Jimmy Hayes (hrubost).
     
    32:28
    Následně domácí podnikli velmi rychlý brejk, při němž Harper předložil puk McKeggovi, jehož pokus z mezikruží směřoval jen do Raska! Následně do branky spadl faulovaný Beleskey, jenž si hodně ublížil a bude muset odejít do šaten.
     
    28:47
    Opět to byl Moore, tentokrát ovšem Luonga nepřekvapil, ačkoliv pozice to nebyla vůbec špatná!
     
    28:28
    Krejčí ztratil puk u obranné modré a způsobil tak svému týmu problémy, které vyvrcholily Chárovým faulem. Ten jde podruhé v tomto utkání na trestnou lavici, tentokrát se provinil hákováním.
     
    27:05
    Teď to sehráli domácí mnohem lépe, Yandle si sjel mezi kruhy a tam dostal dobrou přihrávku, avšak tvrdou ránou trefil jen Nashe! Hra je přerušena.
    26:16 Dominic MOORE - 0:2
     
    26:16
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak ne, DOMINIC MOORE skutečně přesilovkovou mizérii Panthers potrestal. Jeho střela od mantinelu prošla kolem Luonga těsně pod břevnem do branky. Bez asistence.
     
    26:16
    Domácí se vůbec nedohodli ve středním pásmu, puk si vzal Moore a z levého křídla trefil břevno! Sudí ale ještě vše prověří na videu, Moore si nicméně již gratuluje se spoluhráči.
     
    25:35
    Barkov byl při zakládání útoku zadržen a svůj druhý dvouminutový trest v tomto utkání, tentokrát za držení, půjde odpykat Tim Schaller.
     
    15:52
    Smith nejprve za brankou vybojoval puk a předložil jej Trocheckovi, který neuspěl ve velké šanci! Stejně tak se mu nezadařilo ani za chvíli, kdy situaci dva na jednoho řešil stáhnutím pukem do bekhendu, kterým zakončil jen do Raska.
     
    15:01
    Nakonec je ale za podržení za brankou Luonga vyloučen Denis Malgin. K podražení došlo ještě před Mathesonovým únikem.
     
    15:01
    Potom ale přišla velká chyba, které využil Matheson. Ten byl zezadu hákován a tak v samostatném úniku vůbec netrefil branku!
     
    13:44
    Tlak Floridy je teď zřejmý, Rask si ale poradil i s Pysykem ve výborné pozici a o chvíli později také s dorážejícím Smithem, jenž naneštěstí pro něj v první chvíli minul puk!
     
    11:06
    A Panthers mohou pokračovat v tlaku, Zdeno Chára je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    10:48
    Jágr zachytil rozehrávku hostí ve středním pásmu, puk si vyměnil celý tým a následně pálil Marchessault! Nikdo neví jak, ale Rask zasáhl a zachránil svůj tým.
     
    04:39
    Tim Schaller zahákoval Ekblada a domácí si vyzkouší první přesilovou hru v tomto utkání.
    03:53 Brad MARCHAND - 0:1
     
    03:53
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND zvolil středně rychlý rozjezd, položil si Luonga a potom bekhendem do horní poloviny branky zavěsil.
     
    03:53
    Bergeron našel před brankou Marchanda, kterého zezadu zahákoval Smith a Bruins pojedou trestné střílení!

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 56. Malgin (Yandle, Pysyk) – 4. Marchand (TS), 27. D. Moore


    Florida Panthers: Luongo – Yandle, Demers, Matheson, Ekblad, Pysyk, Petrovic – Marchessault, Barkov, Jágr – Sceviour, Trocheck, R. Smith – McCann, Malgin, Rau – MacKenzie (C), McKegg, Harper.
    Boston Bruins: T. Rask – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Heinen – Spooner, Krejčí, Czarnik – Beleskey, Riley Nash, J. Hayes – Schaller, D. Moore, Acciari.

    Rozhodčí: Jon McIsaac, Graham Skilliter – Derek Amell, Ryan Daisy

    Diváci: 13 808
    bahis siteleri