Vancouver – Dallas 5:4 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 1:2 (po pr.) | Chicago – Montreal 3:2 (kon.)
Colorado – Boston 0:2 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 1:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Boston Bruins
Pondělí 14.11.2016, 01:10 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Pepsi Center v Denveru sledovalo 15 808 diváků se s vámi loučím. U dalších on-line přenosů na shledanou. (03:49:03)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA V UTKÁNÍ

    Boston Bruins

    David Krejčí 1+1, 4 střely, čas na ledě 17:56
    David Pastrňák 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:38
    Zdeno Chára 0+0, 2 střely, čas na ledě 24:09
     
    TŘI HVĚZDY UTKÁNÍ

    1. Sergej Varlamov (COL) 43 zák., 1 gól, 97.7%
    2. David Krejčí (BOS) 1+1
    3. Tuukka Rask (BOS) 21 zák., 0 gólů, 100%
    Vítěznou branku utkání vstřelil David Krejčí!

     
    Dnešní utkání je tedy u konce a dva body si odveze hostující Boston. Ten se dostal do vedení v 10. minutě, kdy se trefil David Krejčí, ale poté se i přes výraznou střeleckou převahu nemohl prosadit. Nutno říci, že Sergej Varlamov v bráně Colorada dnes předvedl fantastický výkon a jen díky němu se Laviny držely ve hře o body až do poslední minuty. V té se totiž do prázdné brány trefil Dominic Moore, jenž zpečetil osud domácích hokejistů.

    Hosté se tedy třetí výhrou v řadě aspoň na chvíli vyhoupnou na pátou pozici Východní konference a domácí naopak v Západní konference s pouze dvanácti získanými body zůstávají na dvanácté příčce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Jerome Iginla ještě rychle po vhazování v útočném pásmu tvrdě vypálil, avšak Rask si i jeho dělovku pohlídal a čisté konto už mu dnes nikdo nevezme.
     
    59:51
    V závěru zápasu je tady ještě jedno vyloučení. Matt Beleskey (BOS) je penalizován za vyhození puku mezi diváky.
    59:32 Dominic MOORE - 0:2
     
    59:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Colorado ztratilo útočné pásmo, Krejčí skvěle zapracoval u červené čáry a nakonec puk dokázal prostrčit na čepel DOMINICA MOOREA, který v pohodě trefil prázdnou bránu domácího celku. Asistence: David Krejčí
     
    59:19
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:19
    Barrie se sice uvolnil do střelecké pozice, ale jeho rána z pravé strany byla zablokována a záhy poté Boston vyhodil puk na icing.
     
    58:43
    Důrazný Backes výrazně znepříjemnil život Iginlovi, ale nyní už se Colorado rozjíždí dopředu. To je pokyn pro Varlamova, jenž opouští bránu!
     
    58:33
    Hned dva hráči Colorada se zapomněli v útočném pásmu a to nemohlo skonči jinak než ofsajdem. Rozjetý Varlamov tak couvá zpět mezi tři tyče.
     
    58:05
    Další neúspěšný pokus o obsazení pásma Bostonu. Varlamov se sice hlásí, ale domácí kouč ho stále nechává v brankovišti.
     
    57:34
    Boston výborně šetří vteřiny poblíž Varlamovovy brány. Domácí tak gólmana zatím nemohou odvolat.
     
    56:58
    Až nyní se do útočného pásma dostali znovu i domácí, avšak defenzíva Bostonu zapracovala výborně a soupeře nepustila do střelecké pozice.
     
    56:21
    Varlamov předvedl další dobrý zásah. Tentokrát si počíhal na dělovou ránu od modré čáry a připsal si tak 40 úspěšný zákrok zápasu.
     
    55:10
    Naopak Liles si skvěle sjel až před Varlamova, dostal přihrávku od spoluhráče a mohl Boston přiblížit ke dvěma bodům. Ruský gólman však čaruje!
     
    54:49
    Po nahození od modré čáry se puk odrazil vedle Raskovy brány. V hledišti to jen tak zahučelo, ale nutno říci, že se nejednalo o nějakou zajímavou šanci.
     
    54:27
    Zakázané uvolnění hostujícího Bostonu. Pět a půl minuty před koncem třetí třetiny se hra stěhuje k Raskovi.
     
    53:58
    V posledních chvílích je k vidění hodně bojovný hokej o každý centimetr ledové plochy. Trochu více ze hry však mají domácí.
     
    53:02
    Brandon Carlo se po návratu z trestné lavice okamžitě dostal do šance. Na Varlamova postupoval úplně sám, nicméně střelou na lapačku neuspěl!
     
    52:54
    Hosté v plném počtu.
     
    52:47
    Tyson Barrie dostal dvakrát nabito na modrou čáru, ale ani jednou střelou nepropálil dobře postaveného blokujícího soupeře.
     
    51:57
    Opravdu velmi důrazně šel do brankoviště Greer, nicméně Rask jeho tlak do brankoviště ustál a rodiče tohoto mladíka si na případný gól syna při debutu musejí počkat.
     
    51:27
    Konečně se sice Colorado udrželo v pásmu soupeře, ale nakonec přišla nepřesná přihrávka a kotouč poté letěl až k Varlamovovi.
     
    51:09
    Hned po buly v pásmu Bostonu byla k vidění hodně neurovnaná pasáž která končí ofsajdem domácího celku.
     
    50:54
    Je tady šance pro domácí celek. Brandon Carlo (BOS) si při bránění Rantanena pomohl držením a dostává dvě trestné minuty.
     
    50:32
    Utkání se nám přehouplo do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Vinou icingu se sice Boston musel soustředit na defenzívu, avšak Rask si slabou střelu vyslanou záhy po buly pohlídal.
     
    49:53
    Snad všichni přítomní si před chvílí mysleli, že se bude pískat ofsajd, avšak Tjutin šel za pukem až příliš ležérně a sudí tak razantně rozpažil. Boston toho využil v zisk kotouče.
     
    49:06
    Další snahu Lavin navíc zastavuje ofsajd a vhazovat se proto bude mezi modrými čarami.
     
    48:54
    MacKinnon byl dobře rozjetý na pravé straně, nicméně na zakončení si netroufl a celá akce Colorada nakonec vyústila jen ve sraženou střelu od modré.
     
    48:18
    Na Raska letěly další dvě střely, nicméně nahození od modré čáry ani následná dorážka z úhlu nepřinesla velké nebezpečí.
     
    47:43
    Po icingu Bostonu se vhazovalo u Raska a Gelinas vyhraného buly využil k rychlé střele od modré čáry. Finský brankář připraven!
     
    47:36
    Domácí v plném počtu.
     
    47:18
    Nyní už ale domácí hned dvakrát ohrozili Raska a toto oslabení zatím zvládají s naprostou bravurou.
     
    46:57
    Krejčí u modré čáry dobře kombinoval se spoluhráčem, avšak nakonec mu na hokejce přistál velmi neposedný puk a český forvard může být rád, že se domácí nedostali do brejku.
     
    46:10
    Hosté se sice rychle usadili v útočném pásmu, ale jedna méně přesná přihrávka znamenala ztrátu kotouče a vyhození puku přes všechny čáry.
     
    45:36
    Kotouč si to namířil mezi diváky a jsou z toho dvě trestné minuty pro Carla Söderberga (BOS). Opakovaný závěr však ukázal, že jeden z hostů kotouč jednoznačně tečoval.
     
    44:53
    Hra se pořád rychle přesouvá ze strany na stranu, nicméně nějaké zakončení jsme už dobré desítky vteřin nezaregistrovali.
     
    44:03
    Stále sledujeme hru plnou nepřesností. Tempo sice nyní udávají hosté, ale ani ti se nedostávají ke střelám.
     
    42:59
    Domácí bleskově přesunuli hru k Raskovi, avšak tam se hrálo převážně u mantinelu a nikdo ze svěřenců trenéra Bednara se nedostal ke kotouči.
     
    42:38
    Až nyní musel zasahovat Varlamov, který si poradil s nevýraznou střelou Kuralyho. Vhazovat se bude po pravici domácího gólmana.
     
    41:52
    Hraje se především ve středu ledové plochy. Ani jeden z celků se v této periodě zatím nedostal do zajímavějšího zakončení.
     
    41:02
    Po ubráněném oslabení se sice Colorado ujalo kotouče, ale zatím se domácím nepodařilo obsadit útočné pásmo na delší dobu.
     
    40:21
    Domácí v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V samotném závěru této části sice ještě zahrozil zblízka dorážející Pastrňák, ale ani ten se skóre 0:1 nepohnul. V druhé třetině jsme byli svědky několika zajímavých možností Bostonu, nicméně především v závěru periody vytáhl Varlamov několik fantastických zákroků a při střele Kruga mu navíc pomohla konstrukce brány. Také domácí se dostali do nějakých příležitostí, avšak největší šanci na vyrovnání ve 32. minutě spálil Landeskog, který střílel jen do Raskova betonu. Před třetí třetinou je tak utkání zcela otevřené.

    Střely na bránu po 2. třetině

    COL – 14 (7, 7)
    BOS – 35 (12, 23)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Podruhé během posledních deseti vteřin se Coloradu podařilo vyhodit puk z vlastního pásma. Zdá se, že v této třetině už další šanci neuvidíme.
     
    39:03
    David Krejčí trefil dvakrát pouze Varlamova, ale za zmínku rozhodně stoí hlavně předchozí rána Toreyho Kruga, který trefil tyč.
     
    38:42
    Boston se drží v útočném pásmu. Po jedné střele z pravého kruhu se puk odrazil před volného hráče hostů, ale ten skákavý touš netrefil.
     
    38:21
    Hosté si ale každopádně zahrají přesilovou hru. Erik Johnson (COL) se provinil nedovoleným bráněním.
     
    38:21
    A znovu Varlamov! Tentokrát domácí brankář levým betonem vykopl puk odražený od tyče po zakončení Rileyho Nashe.
     
    38:02
    Hosté se po šanci Iginly dostali do přečíslení a mohlo to být 0:2. Po Pastrňákové přihrávce však Marchand dvakrát vypálil jen do bleskově se přesunuvšího Varlamova!
     
    37:51
    Jerome Iginla to dobře zkoušel z pravé strany, nicméně Rask si zakončení z poměrně velkého úhlu pohlídal.
     
    37:16
    Zakázané uvolnění Colorada znamená buly po levici domácího brankáře. Druhá třetina se pomalu chýlí ke konci a na světelné kostce svítí stále skóre 0:1.
     
    36:59
    A Sergej Varlamov nakonec nadvakrát musel likvidovat tvrdou střelu od modré čáry. Nepředvedl sice ideální zákrok, ale kotouče se i přesto chopil.
     
    36:46
    Po několika vteřinách dobré kombinace domácího celku se hra z pásma Bostonu pomalu přesouvá před brankáře Colorada.
     
    35:40
    Dobře si to rychle dopředu namířil Gabrel Landeskog. On ani Rantanen však zakončením z levé strany neuspěl.
     
    35:16
    V útočném pásmu se znovu dobře pohybuje první formace hostujícího Bostonu. Po nahození z rohu Varlamov raději přerušil hru.
     
    34:56
    Šikovná zadovka Beleskeyho si sice nenašla cestu až před Varlamova, ale následně od modré vypálil aspoň Liles. Rána hostujícího beka byla sražena nad bránu.
     
    34:21
    Po nepřesném zakončení jednoho z beků Bostonu se kotouče chopil Krejčí, ale Varlamov si jeho nahození z velkého úhlu dokázal pohlídat.
     
    33:58
    Domácí přesunuli hru k Raskovi. Poblíž jeho brány se ale zatím pouze bojuje o kotouč a ani jeden z celků se ho nemůže natrvalo zmocnit.
     
    33:29
    Elitní formace Bostonu nyní dobře motala defenzívu Colorada a Bergeron se nakonec dostal do gólové šance. Po zadovce Marchanda ale vypálil jen do Varlamova!
     
    32:45
    Marchand se sice nedostával do velké šance, avšak střelou Varlamova každopádně mohl ohrozit. Samozřejmě nebýt ofsajdu.
     
    32:33
    Do velké šance si to mohl namířit Bourque, ale to by ho nesměl zastavit čárový rozhodčí, který spatřil velmi těsný ofsajd.
     
    31:43
    Znovu se k puku dostal Landeskog a tentokrát už musel Rask na led! Dělovou ránu z mezikruží v podání švédského útočníka domácích však dokázal vytěsnit betonem.
     
    31:14
    Gabriel Landeskog to zkoušel velmi podobně jako MacKinnon, avšak zakončení pojal trochu jinak a bekhendem poslal puk vedle brány.
     
    30:59
    Nyní se rychle dopředu pro změnu vydal Nathan MacKinnon, avšak ani jeho zakončení si nenašlo cestu za lapačkou zasahujícího Raska.
     
    30:23
    Brad Marchand na útočné modré čáře skvěle vystihl rozehrávku soupeře a po rychlém manévru vypálil z pravé strany. Varlamov připraven.
     
    29:32
    Grigorenko málem využil zaváhání Lilese, avšak hostující bek si po špatném zpracování přeci jenom dokázal pohlídat kotouč a nepustil domácí do přečíslení.
     
    29:12
    Chvíle plácané poblíž brány Sergeje Varlamova končí až icingem domácího celku. Hra se tak vrátí právě před ruského brankáře.
     
    28:26
    Rychlá ofenzivní akce Colorada vyústila v Greerovu přihrávku zpoza brány, ale Rask si kotouč rychle našel a schoval ho pod lapačkou.
     
    28:01
    Navíc si domácí gólman pohlídal kotouč klouzající do jeho brankoviště a přerušením hry zajistil komerční přestávku.
     
    27:52
    Až nyní se domácím podařilo vymanit z vlastního pásma. Sergej Varlamov má za sebou několik velmi kvalitních zákroků a tak mu chvilka odpočinku jistě bodne.
     
    27:24
    Colorado stále kombinuje v útočném pásmu. Další zakončení obstaral Morrow, který střílel zprava mimo tři tyče.
     
    26:28
    Jeden z hráčů Colorada rychle vybruslil zpoza brány a přesnou přihrávkou oslovil spoluhráče. Jimmy Hayes však Varlamova zblízka nepřekonal.
     
    25:58
    Nahození od červené čáry si do namířilo pouze do rohu pásma Bostonu. Tam se kotouče ujímají pozorně bránící hosté.
     
    25:21
    Colorado je ale v posledních chvílích každopádně o něco aktivnější a více se tlačí do zakončení. Zatím si však domácí nedokázali seřídit mířidla.
     
    24:49
    Rask musel vyřešit další střelu, ale tentokrát se jednalo o nízkou ránu od modré čáry, se kterou finský gólman neměl problémy.
     
    23:52
    Srovnat nyní ale mohl MacKinnon, který na levé straně nabral velkou rychlost a bekhendem ohrozil Raska v bráně Bostonu. Puk letěl jen těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    23:31
    A teď je pískán ofsajd Medvědů. Hra se pomalu vrací do stejných kolejí jako v první třetině.
     
    22:46
    Bostonu se už podařilo přesunout hru aspoň do středního pásma. Tam ale rychlejší akce hostujícího celku záhy končí.
     
    22:10
    Nyní už to ale icing nebyl a Rask si nejistou rozehrávku po mantinelu trochu zavařil. Puk se totiž rychle dostal na hůl Iginly, který vyslal jedovatou střelu z vrcholu pravého kruhu. Puk vak nakonec letěl vedle.
     
    21:57
    Nepřesností se pro změnu prezentovali domácí hokejisté. Kotouč si to po jejich rozehrávce namířil přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    21:35
    Hned dvakrát během několika málo vteřin se Bostonu nepodařilo založení útoku. Kotouč se teď navíc odrazil nad mantinel a skončil mezi diváky.
     
    21:01
    Po krátké úpravě ledu v brankovišti Tuukky Raska se pokračuje ve hře, ale nyní je hra opět přerušena, neboť Rask zastavil puk letící od mantinelu.
     
    20:44
    Na druhé straně to slabším nahozením zprava zkoušel Tyson Barrie, avšak jeho pokus skončil pouze v náruči hostujícího gólmana.
     
    20:07
    Brad Marchand se okamžitě po zahájení druhé třetiny vydal dopředu a jeho svižné nahození bylo nakonec tečováno do ochranné sítě. Následuje buly u Varlamova.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:03.
     
    Úvodní třetina zápasu je u konce a spokojenější jsou zatím hosté. Sice sledujeme velmi vyrovnaný hokej s minimem šancí na obou stranách, avšak Boston se v 10. minutě po zaváhání defenzívy Colorada přeci jenom dostal do vedení zásluhou přesně mířícího Davida Krejčího. Následně měli hosté ještě dvě další slepené šance, avšak Varlamov vychytal Czarnika i Marchanda a v poslední minutě třetiny vyzrál opět na prvního zmíněného, jenž pálil z mezikruží.

    Střely na bránu po 1. třetině

    COL – 7
    BOS – 12
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:52
    Bourque za bránou skvěle vystihl kombinaci soupeře, nicméně na jeho prudkou přihrávku reagoval až MacKinnn, jenž pálil z otočky mimo.
     
    19:14
    V závěru si ale hosté mohli pojistit vedení! Beleskey zadovkou zcela překvapil trojicí domácích hokejistů, ale Czarnik zakončil z předbrankového prostoru jen do Varlamovova pravého betonu!
     
    18:48
    David Backes dobrým pozičním postavením zastavil akci MacKinnona, ale sám se následně zmohl pouze na nahození ze středního pásma.
     
    18:15
    A další icing v podání Bostonu. Hra se tedy znovu stěhuje až před bránu Tuukky Raska.
     
    17:51
    Teď se však Carlo prezentoval nepřesnou přihrávkou, která skončila zakázaným uvolněním. Pozor tak musí dávat Rask, u kterého se bude vhazovat.
     
    17:33
    Ani domácím se po pár neúspěšných útocích Bostonu nedaří na delší dobu obsadit prostor před soupeřovým gólmanem. Puk je znovu mezi modrými čarami.
     
    16:54
    Hra se velmi rychle přelévá ze strany na stranu. Nějaké zajímavější zakončení jsme už ale několik minut neviděli.
     
    15:56
    Ani následný ofenzivní výpad Bostonu neskončil úspěchem. Tentokrát však hosté byli rozhodčím zastaveni už při nepovedeném přechodu přes útočnou modrou čáru.
     
    15:19
    Po komerční přestávce se už znovu hraje. Krejčímu se zadovkou podařilo dostat puk do brankoviště, ale poblíž Varlamova byli jen domácí obránci.
     
    14:52
    Další střelu na bránu Colorada vyslal Brandon Carlo, avšak jeho zakončení bylo zablokováno MacKinnonem. Hra se vrací do neutrální zóny.
     
    14:40
    Bostonu se podařilo přenést hru přes celé kluziště. Semjon Varlamov měl záhy poté plné ruce práce při střele Bergerona, nicméně druhou branku soupeři zatím nedovolil.
     
    13:50
    Nyní již sice Kuraly neblokoval, avšak Rask mohl být při zakončení McLeoda přesto v pohodě. Puk letěl mimo tři tyče.
     
    13:39
    Díky vyhranému buly se do útoku vrhli domácí hokejisté. Tvrdou ránu Johna Mitchella však zablokoval dobře postavený Kuraly.
     
    12:57
    Na druhé straně mohli zahrozit domácí, avšak jejich rychlý brejk byl výrazně zpomalen a Rask nakonec vůbec nemusel zasahovat.
     
    12:44
    Boston hru přesunul do pásma Lavin, nicméně zatím je to bez nějaké zajímavější střelecké možnosti.
     
    11:49
    AJ Greer se až příliš důrazně tlačil do brankoviště Tuukky Raska a akce Coloada byla ukončena. Pak to ještě vypadalo na bitku mezi ním a McQuaidem, avšak sudí vše rychle vyřešili.
     
    11:07
    Colorado si ale každopádně koleduje o druhou branku. Domácí znovu zapomněli na jednoho hráče na pravém kruhu a mohli děkovat Varlamovovi, který vychytal Marchanda.
     
    10:39
    David Pastrňák výborně zastavil rozehrávku soupeře a Boston se díky tomu dostal do přečíslení. Johnson vše vyřešil včasným ulehnutím na led.
     
    10:07
    Pro domácí mohlo být ještě hůře. Austin Czarnik se prodral až před Varlamova, avšak ten si s pokusem o bekhendové zakončení mezi betony poradil!
    09:30 David KREJČÍ - 0:1
     
    09:30
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí se po buly ve vlastním pásmu nedostali dále než ke středu ledové plochy a hosté toho dokonale využili. Defenzíva Colorada totiž propadla poblíž modré čáry, Backes prostrčil puk na pravý kruh a tam už byl DAVID KREJČÍ, jenž Varlamova propálil přesnou střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: David Backes, Ryan Spooner
     
    09:12
    Rychlejší přechod do pásma soupeře tak podnikl Boston. Sergej Varlamov celou akci soupeře zastavil poté, co zastavil nahození Patrice Bergerona.
     
    08:57
    Další nepřesnost v rozehrávce Bosonu. Jeden z domácích se ale nedokázal protáhnout podél mantinelu a dostat se do lepší pozice.
     
    08:02
    V posledních minutách mají navrch domácí hokejisté. Medvědi jsou již několik desítek vteřin zataženi poblíž vlastního pásma a dopředu se dostávají jen sporadicky.
     
    07:33
    Tentokrát už na Raska letěla regulérní střela, avšak ani Gelinas soupeři svým pokusem od modré čáry nenadělal moc problémů.
     
    06:56
    Tyson Barrie se vydal na útočný výlet, nicméně jeho nabídku z pravé strany v brankovišti nikdo netečoval. U mantinelu se volného kotouče ujímají hosté.
     
    06:41
    Hra je nyní hodně rozkouskovaná. Hostům se už potřetí v krátkém časovém úseku nepodařil přechod do útočného pásma a pokaždé z toho byl ofsajd.
     
    06:18
    Carlo nejprve tvrdou střelou prověřil Varlamova a po chvíli naopak musel zasahovat i Rask, který čelil Landeskogově zakončení. Také finský gólman uspěl.
     
    05:42
    Jenže akce domácích hokejistů vyústila jen v postavení mimo hru. Vhazovat se bude v neutrální zóně poblíž střídačky Colorada.
     
    05:32
    Erik Johnson teď musel rychle zpátky, ale nakonec si napadajícího útočníka Bostonu dokázal pohlídat na zádech a může tak rozehrát.
     
    04:57
    Bostonu se podařilo vymanit z vlastního pásma, nicméně ofenzivní akce měla velmi krátké trvání. Hosté ztrácejí puk již ve středním pásmu.
     
    04:29
    Teď Rask neudržel další ránu od modré, Michail Grigorenko rychle zaregistroval kotouč ležící těsně před hostujícím brankářem, avšak po rychlém manévru ho do brány zasunout nedokázal!
     
    03:51
    Bleskový výpad domácích hokejistů zakončoval Bourque tvrdou střelou z druhé vlny. Tuukka Rask byl opět připraven.
     
    03:08
    Pár nepřesných zakončení hostů nakonec znamenalo ztrátu útočného pásma. Střelu od modré posléze musel pro změnu řešit Rask, jenž puk vyrazil do rohu.
     
    02:44
    Boston naprosto bleskově přesunul hru k Varlamovvě svatyni a domácí brankář nakonec raději přerušil hru. Záhy po buly se první pětka Medvědů usazuje v útočném pásmu.
     
    02:03
    Rychlejší výpad podnikli dva domácí hokejisté, nicméně střela z pravého kruhu se odrazila až do ochranné sítě. Buly u Raska.
     
    01:52
    Hosté jsou zatím výrazně aktivnější a znovu se snaží útočit. V posledních vteřinách však byli vytlačeni zpátky za modrou čáru.
     
    01:04
    Nyní ale musel poprvé zasahovat Varlamov. Tvrdou střelu od modré čáry si ruský gólman Colorada pohlídal.
     
    00:36
    Máme za sebou úvodní útočné akce na obou stranách. Ani jeden z celků se nedostal až k zakončení a ztratil puk záhy po přechodu do pásma soupeře.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Zadorov, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Gelinas, Beauchemin – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Greer, Söderberg, R. Bourque – Martinsen, Grigorenko, Iginla – Colborne, J. Mitchell, McLeod.

    Boston Bruins: T. Rask (McIntyre) – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, Riley Nash, Czarnik – Schaller, D. Moore, J. Hayes.

    Rozhodčí: Francois St.Laurent, Ian Walsh – Ryan Gibbons, Shane Heyer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    ČEŠI A SLOVÁCI NA SOUPISKÁCH

    Colorado Avalanche

    Na soupisce týmu není ani jeden český a slovenský hokejista.

    Boston Bruins

    David Krejčí
    David Pastrňák
    Zdeno Chára
     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    13.11.2015 Boston – Colorado 2:3
    15.10.2015 Colorado – Boston 2:6
    22.1.2015 Colorado – Boston 3:2 sn.
    13.10.2014 Boston – Colorado 1:2
    22.3.2014 Colorado – Boston 0:2
     
    BOSTON BRUINS

    Také od hostů se očekávalo trochu více, ale s 18 body z patnácti zápasů jsou přeci jenom o něco málo lepší než domácí. Momentálně je tedy Boston na sedmé pozici Východní konference, ale například od jedenácté Philadelphie ho dělí jen pouhé dva body. Oproti Coloradu jsou Bruins s 39 góly trochu ofenzivnějším týmem, avšak i s tímto počtem jsou šestým nejméně skórujícím celkem Východní konference.

    Posledních pět zápasů

    13.11.2016 Arizona – Boston 1:2
    11.11.2016 Boston – Columbus 5:2
    9.11.2016 Montreal – Boston 3:2
    8.11.2016 Boston – Buffalo 4:0
    6.11.2016 Boston – NY Rangers 2:5

    Kanadské bodování týmu

    Brad Marchand 16 (5+11)
    David Pastrňák 14 (10+4)
    David Krejčí 8 (1+7)
     
    COLORADO AVALANCHE

    Domácí hokejisté si zatím nevedou vůbec dobře. Sice mají odehráno jen třináct zápasů, avšak 12 získaných bodů je každopádně velmi nízký počet. Navíc se jedenáctý tým Západní konference velmi trápí v ofenzívě, která je s pouhými 27 góly nejslabší v celé NHL. Na domácím ledě pak Colorado v šesti zápasech vstřelilo jen třináct gólů a naopak hned 17 jich inkasovalo.

    Posledních pět zápasů

    12.11.2016 Colorado – Winnipeg 3:2 pp.
    9.11.2016 Colorado – Arizona 2:4
    5.11.201 Colorado – Minnesota 1:0
    2.11.2016 Colorado – Nashville 1:5
    29.10.2016 Colorado – Winnipeg 0:1

    Kanadské bodování týmu

    Matt Duchene 11 (6+5)
    Nathan MacKinnon 8 (2+6)
    Gabriel Landeskog 7 (3+4)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 10. Krejčí (Backes, Spooner), 60. D. Moore (Krejčí)


    Colorado Avalanche: Varlamov – Zadorov, E. Johnson, Wiercioch, Barrie, Gelinas, Beauchemin – Landeskog, MacKinnon, Rantanen – Greer, Söderberg, R. Bourque – Martinsen, Grigorenko, Iginla – Colborne, J. Mitchell, McLeod.
    Boston Bruins: T. Rask – Chára, Carlo, Krug, McQuaid, Liles, C. Miller – Marchand, Bergeron, Pastrňák – Spooner, Krejčí, Backes – Beleskey, Riley Nash, Czarnik – D. Moore, J. Hayes, Kuraly.

    Rozhodčí: Francois St.Laurent, Ian Walsh – Ryan Gibbons, Shane Heyer
    bahis siteleri